- Konu Sahibi eleni_nazli
-
HEPINIZ POZITIF YORUMLARINIZ ICIN COK TESEKKUR EDIYORUZ INNANMAYANLARDA INANMASAINLAR...bugun butun gun ilkay la birlikteydim soyledim ona aldiramassin babasi sen aldirinca sana gelmiycek dedim babalik gorevini yapamadigi icin kendisinden utanir dedim abisine soledi o kadar zor du ki bayilacak diye korktum abisi sakin aldirmaya kalkma hayatta affetmem seni biz kendimize bu yasa kadar nasil baktiysak onada oyle bakacaz dedi gozumuz gibi dedi cook sevdim abisini anneme de soledik o da ilkay babsina soylerken annemde yanimizda olcak Ruzgarada soyledik sonuna kadar yaninizdayim dedi ilkaya evde yapmasi icin isler olan isler bulacak cok ama mutluyum herkez yanimzda emin bebek su an cok ama cok mutludur
niye yapiyim ki boyle bisiyi feyk insanlar nefret ederim kendi hayatlarindan vakit harcadiklari yetmezmis gibi bide basklarinin vaktini aliyor ama yemin ederim yalan deyil
ondan olduguna emin ilkay 6 aydir birlikteler
aldirmisina izin veremem
HEPINIZ POZITIF YORUMLARINIZ ICIN COK TESEKKUR EDIYORUZ INNANMAYANLARDA INANMASAINLAR...bugun butun gun ilkay la birlikteydim soyledim ona aldiramassin babasi sen aldirinca sana gelmiycek dedim babalik gorevini yapamadigi icin kendisinden utanir dedim abisine soledi o kadar zor du ki bayilacak diye korktum abisi sakin aldirmaya kalkma hayatta affetmem seni biz kendimize bu yasa kadar nasil baktiysak onada oyle bakacaz dedi gozumuz gibi dedi cook sevdim abisini anneme de soledik o da ilkay babsina soylerken annemde yanimizda olcak Ruzgarada soyledik sonuna kadar yaninizdayim dedi ilkaya evde yapmasi icin isler olan isler bulacak cok ama mutluyum herkez yanimzda emin bebek su an cok ama cok mutludur
Bu, bir tek kizin sorumlulugu degil, erkek arkadasi en az onun kadar sorumlu, madem yaptiginin arkasinda dik duramiyacakti o dikkat etseydi. olan olmus dikkat edilmemis, bunu yazmanin bir anlami yok, olabilecege gelince.... karninda tasidigi kendi cocugu... kendine güveniyor ve istiyorsa
eger .... cevrenin düsünceleri cocugundan daha önemli olamaz.
İşte sonunda başardılar..
Toplumu; işte böyle babasız çocuklar doğurup büyütmenin de çooook normal olduğu düşüncesine alıştırdılar.
Yazacak çok şeyim var ama anlaşılabileceği konusunda ümitsiz olduğumdan lüzum görmüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?