Arkadaşım için çok endişeleniyorum

Ben çok açık yaziyim mi arkadaşımın sapkın ruh hastası birinin cinayetine kurban gitmesinden korkuyorum. Buraya konu açtım belki biri değişik bi fikir verir kurtulma konusunda. Ama burdaki hanımlara bir sürü açıklama yapmak zorunda kalıyorum inandırmak zorunda kalıyorum boşuna açtım konuyu. Bu yorumumu okuyan varsa bari dua edin, pisi pisine bir şey gelmesin başına.. 😔
Olayda oturmayan yerler var sormadan nasıl bir çözüm istiyorsunuz biz bilmediğimiz bir konuda nasıl yorum yapıp çözüm yoluna gidebilirsiniz
Arkadaşınız kuruyor bugün iyi bir işi kariyeri olması hastalığının tetiklenmemesi anlamına gelmez sonuçta dipdibe değilsiniz ilaçlarını aldatıp aksatmadigini bilemezsiniz psikolojik hastalar depresif olduklarında rahatlıkla yalan söylemeye meyilli oluyorlar bazen ilaçların bile yetersiz olduğu zamanlar bile oluyor
Gerçekleri eş geçmeyelim
Not:Rahatsızlığı olan arkadaşlari tenzih ediyorum kimseyi kırmak üzmek istemem bu konuda durum baya ciddi

Bız cogunlugumuz tek bısey sorduk aslında sıze

Bu rahmetli olan kadınla adamı nasıl bagdastırmıs arkadasın?
O bağdaştırmamış. Doktor kadın herkes için iyilik yapmaya çalışan biriymiş. Saatlerce bile konuşurmuş insanlara faydalı olmak için. Adam arkadaşımla konuşmasını istemiş ona şans vermesi için. Arkadaşım kadına olmayacağını anlatmış. Kadın da ona yaşadığın şehre gelebilir haberin olsun demiş. Sonrasında bi sebepten adamla kadın kavga etmiş. Adam paylaşımında doktor kadını kastederek bulunduğun makama güvenme seni bir emrimle alaşağı ederim demiş. Sonra emir verildi diye paylaşım yapmış. Arkadaşım bunun için yazdı özellikle, kadının aniden ölmesi şüphe soktu içime dedi

Olayda oturmayan yerler var sormadan nasıl bir çözüm istiyorsunuz biz bilmediğimiz bir konuda nasıl yorum yapıp çözüm yoluna gidebilirsiniz
Arkadaşınız kuruyor bugün iyi bir işi kariyeri olması hastalığının tetiklenmemesi anlamına gelmez sonuçta dipdibe değilsiniz ilaçlarını aldatıp aksatmadigini bilemezsiniz psikolojik hastalar depresif olduklarında rahatlıkla yalan söylemeye meyilli oluyorlar bazen ilaçların bile yetersiz olduğu zamanlar bile oluyor
Gerçekleri eş geçmeyelim
Not:Rahatsızlığı olan arkadaşlari tenzih ediyorum kimseyi kırmak üzmek istemem bu konuda durum baya ciddi
Arkadaşımın uydurduğunu düşünmüyorum ama başına haberlerdeki kadın cinayetleri gibi kötü bir şey geleceğine uydurmasını yeğlerdim..

47 yaşındaki psikiyatri uzmanı 12'nci kattan düşerek hayatını kaybettiİZMİR'in Karşıyaka ilçesinde, 12'nci kattaki dairesinin balkonundan düşen Zeynep Bodur (47), olay yerinde yaşamını yitirdi.

şöyle de bir haber var.
Bu eski haber galiba
Bu olay yeni olmus

Ben çok açık yaziyim mi arkadaşımın sapkın ruh hastası birinin cinayetine kurban gitmesinden korkuyorum. Buraya konu açtım belki biri değişik bi fikir verir kurtulma konusunda. Ama burdaki hanımlara bir sürü açıklama yapmak zorunda kalıyorum inandırmak zorunda kalıyorum boşuna açtım konuyu. Bu yorumumu okuyan varsa bari dua edin, pisi pisine bir şey gelmesin başına.. 😔
Bir olar anlatıyorsunuz içinde pskolojik vaka var, tehtid var, taciz var hatta şüpheli ölüm var. (arkadaşınızın deyimiyle). Ama ölen kişiyle ilgili hiç bir haber yok, kayıtlı hiç bir mesaj ve video yok. Ve daha bir sürü tutarsızlık.
Ama madem bir yol istiyorsunuz. Zaten aklın yolu bir ya hani. Çoğu kişi dedi size arkadaşınız şikayet etsin diye. Ama ortada şu ana kadar yapılmış bir şikayet yok bunun mantıklı bir açıklaması da yok.

47 yaşındaki psikiyatri uzmanı 12'nci kattan düşerek hayatını kaybettiİZMİR'in Karşıyaka ilçesinde, 12'nci kattaki dairesinin balkonundan düşen Zeynep Bodur (47), olay yerinde yaşamını yitirdi.

şöyle de bir haber var.
Yenimi bu haberde
O doktor damı bugün vefat etmiş biraz açın konuyu bence
Bu eski haber galiba
Bu olay yeni olmus
bu haber 2019 yılına ait
ve konu sahibi doktorun 6. kattan düştüğünü söylemiş

Ben şu an loğusayım çok duygusal bi dönemim. Sizden isteğim, kimin duasının kabul olacağını bilemeyiz. Dua edin, Allah o güzel arkadaşımı korusun, kurtarsın bu illet adamdan

Çözüm olmasa da, sonunda biri düzgün bir şey yazmış. Amin... Çok teşekkür ederim arkadaşımı da korusun Allahım tek dileğim kurtulsun peşindeki musibetten 😢
Bu durumlarda polise gitmelisiniz veya arkadasiniz baska bir sehire gidip sosyal medya telefon hic bir sey kullanmamali taki bu sapik pes edene kadar ve polisede sikayette bulunsun insalah gercek degildir

Yoruldum açıklama yapmaktan. Soy isimlerinden abisini, babasını filan bulmuş, konuşmuş hatta kardeşini seviyorum diye. Abisi de delikanlıysan gel şurdayım diye açık açık söylemiş. Abisi arkadaşıma döverim filan demiş, o kafayla vermiş adresini. Erkeklerde vardır ya açık adres verme olayı. Bu da öyle. Arkadaşım diyor kime sorsa gösterirler orda rahatlıkla bulur. Yani neden bu kadar yalan geldi herkese anlamadım her şeyi olduğu gibi, bütün bildiğimi anlattım. Görmüyor muyuz haberlerde filan sözde sevdiği kadın onu reddedince kadını öldüren kişileri, bu saplantılı kişiden kurtulması için çözümü olan yok mu yani herkes anca soru soruyor, inanmıyor inanmayan hiç parmaklarını yorup yazmasın bu saatte gram uykum yok bunu düşünmekten endişe etmekten. Kuğu gibi bir kız küçücük,asla kendini savunamaz kalbi de inanılmaz güzel çok korkuyorum ona bir şey yapmasından ben çok çaresiz kaldım yazdım buraya

Çözüm belli, bahaneleri sıralamak yerine şikayetçi olacak arkadaşınız. Başka çözümü yok. Ne yapalım, adamı bulup ağzına ilaç mı tıkalım?

Bu durumlarda polise gitmelisiniz veya arkadasiniz baska bir sehire gidip sosyal medya telefon hic bir sey kullanmamali taki bu sapik pes edene kadar ve polisede sikayette bulunsun insalah gercek degildir
Hiç bir şey kullanmasa da adam adını soyadını biliyor. Ailedeki kişilerin de adlarını bulmuş ordan. Gidip sorsa millet gösterir diyor. İşe gidiyor. Giderken bi yerde onu bekler korkusu var içimde 😢

Arkadaşımın uydurduğunu düşünmüyorum ama başına haberlerdeki kadın cinayetleri gibi kötü bir şey geleceğine uydurmasını yeğlerdim..
Dr kadın ölüyor bu yenimi yakın zamandami adam paylaşım yapmış sayfasında duruyordur illaki suç duyurusunda bulunsun
Adam abisinin yanına gitmiş bulmuş ailesini çalıştığı yeride biliyodur
Yada arkadaşınız adamın ailesinden birine ulaşsın durumu anlatsın bana zarar verecek diye ne bilim aklıma bunlar geliyor madem hayal değilse

şöyle de bir haber var.
Evet bu benm dedigm ama 2019..ama anlatilan,yeni olan bi olayms

Back
X