Arkadaşım İdrar Kokuyor

beni tuzlamışilar hiç bi faydası yok. narin bebek cildine, asitli tuz nasıl zararlıdır :KK20:yazında kışında çok terliyorum kendimi kokluyorum sürekli paranoyağım bu konuda. herkesin övdüğü rolonların deodorantlarında bi faydası yok. karbonat kullanıyorum çok rahatım koku falan yok :rapci:
Karbonatmi bunuda yeni duydum mübarek nasıl bişeyse herseyde kullaniliyor.
Nasıl kullanıyorsunuz anlatabilirmisiniz eminim bigün işime yarar şimdiden tsk.

Ay sen hala onun yaninda mi dolasiyorsun. Sacmaladin iyice L labfaresi ama.
Söyle artık direk ben asla dayanamazdim.
Ben sana dedim hastalık olsa hadi insan kırmak istemez. Ama hasta insan kendini bilir ben hastayım kokarim da gezerim de diye dolasmaz.

Senin arkadas bildiğin pis pasakli ve hijyen sıfır. Mikrop kapicaksin. O ter kokusu farklı idrar kokusu farklı olur.
Tuvalet temizligini yapmiyorsa çamaşırlarini sabah aksam degistirmiyorsa tabi kokar .
Ayy igrencc.

Bu ne yaaa cok kotu benim de is yerimde bi arkadasim vardi kiz oyle boyle ter kokmuodu yaninda duramiyordum o derece millet kizi caktirmadan kokluyordu yuz ifadeleri de kotu kiz anlamiyordu. Bende bi gun ya bisey kokuyor off parfum sikmiomu bu millet ya dedim sonra kiz kendini kokladi ve be dedim ohh be anladi sonun da .. ama bana dondu ve dediki benden gelmiyor. yaaa sonra dayanamadim isten ayrilcam oderece patronum uyardi kisisel bakimiiza ozel gostermeliyiz insanlarla muhattap oluyoruz falan ordada ben dikkat ediyorum zaten desi ve ben isi biraktim.

Bizimde bi arkadaş vardı kulağı akardı sürekli rahatsızlığı neydi hatırlamıyorum ama pamuk tıkalı olmasına rağmen nassıll rahatsız edici bi koku olurdu sınıfta yanına yaklaşılamazdı çocuğun.. tabi ortaokuldayz o zamanlar. Ya bi de alakasız olcak ama bi kız arkadaş vardı sürekli ders esnasında da teneffüslerde de oturduğu sıranın tam ucuna gelir bacaklarını aralar sağa sola doğru git gel hareketleri yapardı.. herkes farkındaydı ama kız o sırada transa geçmiş gibi devam ederdi. O zamanlar anlam veremezdk ama şimdi acaba mantar falan mı vardı diyorm. Len ne tuhaf bi sınıfım varmış ya la :KK53:

Yedigi ictigi fazla baharatli olan insanlarda olabiliyor. Bir de akinti konusunda dikkatsiz ise olabilir.
Baskasindan örnek verebilirsiniz bence. Bir sekilde durumu annlatmak lazim.
Yada namaz ve abdest ile ilgili ozellikle idrar sicramasi ile ilgili olan hadisi kulagina su kacirir gibi soyleyiverin bakalim

Ayyy akşam misafir geldi koca kız Ramazan günü bir de idrar kokuyordu.insan bu sıcakta her gün duş alıp çamaşır değiştiriyor hiç mi dikkat etmiyor kendine gibi bir atıfta bulunurdum

valla cok tuhaf ya koskoca kiz nasil idrar kokar yuh yani sevgilisini yada esini dusunemiyorum parfumde fayda etmez bence idrarini yaptiktan sonra orasini yikamiyor afedersinz ama ic camasirna siniyor kokusu

Günlük ped hediye et Ama ter kokusudr bence sana öyle geliyor olabilir idrar nasl kokar ki zor yani

Aa bak bir alana bir hediyeymis canim al buda senn olsun. :))) 3 lira bise zaten. Son kullanma tarihi var bunlarn mutlaka kullan de. :DBide marketten 3 lu donlardan al buda 50 lira ustu alisverislerde bedavaymis bana fazla senn olsn de:)

Idrar nasil kokar denmis ben aciklayayim arkadaslar bazi kimseler taharet bilmiyirlar sadece tuvalet kagidiyla siliniyorlar yada islak birakiyorlar tuvaletten sonra oda kuruya kuruya yada susuz hacet gorule gorule koku siniyor ustunede ic camasiri degismeme ahlaki varsa al sana idrar kokusu ....

Maalesef insanlarımız beden temizliği nedir bilmiyor..
Yaz kış koltukaltı jenital bölge temiz tutulmalı tüyden temizlenmeli...
Her gün duş almak kaç dakikasını alır ki insanın...her düştan sonra çamaşır değişse zor mu?
Yıkanmamış kıyafeti temiz vücuda giymekte nedir?
<ter kokan vücuda en kral parfümü sıksan ne çare...
Ayaklarını ellerini tırnaklarını temiz tutsan saçında 1 litre yağla gezmesende insanlara eziyet etmesen ne güzel olur...
Dişler rahatsız olsa bile imkansızsan bile fırçala diş ipi kullan madem tedavi imkanın yok birde dibine girip konuşma...
Hele ki maddiyatı başka şeylere kullanıpta temizlenmek için cimrilik yapanları hiç anlamıyorum hastalıktan kokmak ayrı...Allah şifa versin...
Ne yazık ki iğrençlik had safhada...
Medeniyet denince ilk akla tertemiz olmak gelmeli ...
Mescide Rabbimin huzuruna kokarak varmaktan haya ederim...
Su sabun ve incelik tertemiz olmak için gerekli...

Yaa bu insanlar kendilerine kokmazlar ki:( benim üniversitede bir arkadaşım vardı ter kokusu leş gibiydi ama durup durup koltuğunu kaldırıp "oh mis gibi kokuyorum" diyodu, bir de konuşurken kişisel mesafe falan da bırakmıyordu insanın ağzının içine giriyordu leş gibi ağız kokusuyla:kusmuk:

Bu ne yaaa cok kotu benim de is yerimde bi arkadasim vardi kiz oyle boyle ter kokmuodu yaninda duramiyordum o derece millet kizi caktirmadan kokluyordu yuz ifadeleri de kotu kiz anlamiyordu. Bende bi gun ya bisey kokuyor off parfum sikmiomu bu millet ya dedim sonra kiz kendini kokladi ve be dedim ohh be anladi sonun da .. ama bana dondu ve dediki benden gelmiyor. yaaa sonra dayanamadim isten ayrilcam oderece patronum uyardi kisisel bakimiiza ozel gostermeliyiz insanlarla muhattap oluyoruz falan ordada ben dikkat ediyorum zaten desi ve ben isi biraktim.

Maalesef zaten bu yüzden oluyor bu kokular. Kimse kendisine kondurmuyor, herkes "en temiz benim" şeklinde ortalıkta dolaşıyor.

O yüzden direkt söylemek gerekir bence.

Back
X