- 30 Aralık 2012
- 5.761
- 5.078
- 198
- 36
- Konu Sahibi Mihmandar_34
-
Tesekkurlerkardeşinizin ben beceremem öğretmeyi dediğini söyleyin..bilmek ve öğretmek farklı şeyler..
Manuel vitesle calistigini biliyorBizim araba otomatik deyin. Ehliyet sınavı için manuel kullanmayı öğrenmesi lazım.
Cok tesekkurler aynen oyle kardesim yogunluktan dolayi vakit bulamiyor gercekten sanirim bu sekilde soylersem alinma gucenme de olmaz ama arkadasim alingandir. O yuzden kirmak istemedigimden dolayi boyle danisiyorum.Herkesin işi,gücü,proğramı,koşturması kendine zaten yetiyor kırılıp gücenicek durum yok.
Eşiyle çalışmasının daha faydalı olucağını söyleyin ısrar edersede kardeşinizin ders proğramından dolayı vakit ayıramayacağını söyleyin ki zaten doğrusu bu.
Cok tesekkurler aynen oyle kardesim yogunluktan dolayi vakit bulamiyor gercekten sanirim bu sekilde soylersem alinma gucenme de olmaz ama arkadasim alingandir. O yuzden kirmak istemedigimden dolayi boyle danisiyorum.Herkesin işi,gücü,proğramı,koşturması kendine zaten yetiyor kırılıp gücenicek durum yok.
Eşiyle çalışmasının daha faydalı olucağını söyleyin ısrar edersede kardeşinizin ders proğramından dolayı vakit ayıramayacağını söyleyin ki zaten doğrusu bu.
Kardesim kiz erkek degil :) Yani kendi esi sofor bi de esi onu cok bozuyor milletin icinde cok sinirli bi tip o yuzden ona korkudan soramiyor tabi. Yogunluk fikri aklima yatti. Direkt onu soyleyip kirmadan konuyu kapatacagim. Tesekkurler.Eşi taksi şoförü olan bir kadının başka bir erkekten ( Küçük , yaşıt büyük fark etmez )
yardım istemesi bence kocasına hakarettir .
Benim gözümde bu kadın açık açık reddedilmedikçe peşinizi bırakmaz .
Açık açık ama kırmadan reddedin .
Bir de kardeşinizin programı yoğunmuş
Kardesim kiz.. Once pratik yapayim diyor bugun, kursta direkt heyecan yapmamaliymis.. Pratik yapacagi araba da bizim :) esi onun cok sinirli degisik bi evlilikleri var esine boyle bisey teklif dahi edemez..Zaten kursta ogretiyorlar; defalarca ayni seyi dile getirme yuzsuzlugunde bulunan birine, kardesim vakti ayiramiyacagini soyledi de diyebilirsiniz.
Kiz mi kardesiniz? Hayir sofor esi varken niye ille ondan ogrenecek?
Kurslardan ogrenebilir ama pratik yapmak istiyormus, genelde bizde toplaniriz bize geldiginde bulustugumuzda vs soyluyor bugun de ne zaman bulusalim ucumuz dedi. Kapattim konuyu.esi gostermiyorsa kadında napsın birilerinden medet umuyor acıkca soyleyin cok yogun bu ara hic vakti yok zaten herzaman da bir araya gelmiyordur kardesinizle arkadasınız fazlada ustelemez
O zaman parasini verip ozel hocadan ders alsin. Komik yani yuzsuzlugun bu kadari. Kursa da ogretsin diye para veriyor di mi? Hocaya mi hava atacak?Kardesim kiz.. Once pratik yapayim diyor bugun, kursta direkt heyecan yapmamaliymis.. Pratik yapacagi araba da bizim :) esi onun cok sinirli degisik bi evlilikleri var esine boyle bisey teklif dahi edemez..
Cok tesekkurler aynen oyle kardesim yogunluktan dolayi vakit bulamiyor gercekten sanirim bu sekilde soylersem alinma gucenme de olmaz ama arkadasim alingandir. O yuzden kirmak istemedigimden dolayi boyle danisiyorum.
Kardesim kiz erkek degil :) Yani kendi esi sofor bi de esi onu cok bozuyor milletin icinde cok sinirli bi tip o yuzden ona korkudan soramiyor tabi. Yogunluk fikri aklima yatti. Direkt onu soyleyip kirmadan konuyu kapatacagim. Tesekkurler.
Evet biraz oyle duruma dusuruyor kendini. Bu devirde zaman en buyuk sikinti yani. Ayrica araba da su yakmiyor.O zaman parasini verip ozel hocadan ders alsin. Komik yani yuzsuzlugun bu kadari. Kursa da ogretsin diye para veriyor di mi? Hocaya mi hava atacak?
Estagfurullah :)Kız ibaresi varmış görmedim
Kendimi şuan fitneci gibi hissettimHay Allah .
O zaman durum farklı tabii .
Kocasını hakaret kısmını es geçersek siz açık açık reddetmedikçe vazgeçmeyeceğini düşünüyorum hala iyi günler :)
Hic iste sanki kirk yillik soforden istiyor.anne babam izin vermez deyin
hem tecribeli bir insan araba çalistirur acemiler deil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?