- 30 Aralık 2012
- 5.761
- 5.078
- 198
- 36
- Konu Sahibi Mihmandar_34
-
TesekkurlerEhliyet kursundan yardım alsın kardesin bende acemiyim sabırlı degilim ögretemem desin
Eşim şoförlüğün kitabını yazmış onlarca kişiye ehliyet aldirmistir. Ama bana 27 yıldır ehliyet aldiramadi. Çünkü her denememiz faciaya bitti. Ben eşimden asla ders almam. Bu eşe hakaret değildir. Öncelikle bunu belirtmek isterim.Eşi taksi şoförü olan bir kadının yardım istemesi bence kocasına hakarettir .
Benim gözümde bu kadın açık açık reddedilmedikçe peşinizi bırakmaz .
Açık açık ama kırmadan reddedin .
Bir de kardeşinizin programı yoğunmuş
( kız kardeş ibaresini görmemişim o yüzden düzenlenmiştir
Eşim şoförlüğün kitabını yazmış onlarca kişiye ehliyet aldirmistir. Ama bana 27 yıldır ehliyet aldiramadi. Çünkü her denememiz faciaya bitti. Ben eşimden asla ders almam. Bu eşe hakaret değildir. Öncelikle bunu belirtmek isterim.
Konuya gelirsek, kardeşinizin işinin yoğun olduğunu söyleyin. Böylece kimse kırılmaz.
Kucuk bir yanlis anlasilma oldu ama duzelttik :) Esler tahammul edemiyorlar sanirim, millete ogretirken sikinti olmuyor ama is karisina gelince hiddetlenen erkekleri biliyorum. Her zamanki gibi terzi sokugunu dikemiyor.Eşim şoförlüğün kitabını yazmış onlarca kişiye ehliyet aldirmistir. Ama bana 27 yıldır ehliyet aldiramadi. Çünkü her denememiz faciaya bitti. Ben eşimden asla ders almam. Bu eşe hakaret değildir. Öncelikle bunu belirtmek isterim.
Konuya gelirsek, kardeşinizin işinin yoğun olduğunu söyleyin. Böylece kimse kırılmaz.
Evet isin o kismi da var tabiki. Uygun bi dille soyledim valla.Çok pardon ama evli bir kadının sorumluluğunu kocası alır hemcinsi olan arkadaşı ve arkadaşının kardeşi değil.
Eşi değişikse bu kendi problemleri.
Evli barklı kadın arabayla kaza falan yapsanız başına bişey gelse kocasıyla başınız derde girer.
Sınırlarınız belli olsun.
Ki benim kardesim henuz 5yilik bir siradan sofor 23 yasinda. Ondan medet ummasi da ayri bir konu, uygun bi dille kibarca reddettim. İsrar eder boyuta getirdi cunku.Araba sürmek farklı, kullanmayı öğretmek çok farklı bir şey
Ben 20 senedir araba kullanırım. Kendimle de övünürüm, hiç alçak gönüllülük yapamam.
Ama hiç kimseye araba kullanmayı öğretemem. O çok farklı bir şey çünkü.
Bence çift frenli ve debriyajlı özel bir arabayla özel ders alsın.
Tipko beni anlattiniz ben de bir yol tarif edemem, araba kullanirken heyecanlaniyorum o yuzden de beceremiyorum...bende guzel araba kullanirim, hele tr deki ehliyet hocalarinida gecerim bu konuda , trafigin hali malum oa bakarak soyluyorum
ama kimseye çalistiramam , bi kere unuturum ki alisik deilim sunu bunu yap demeyi
ben yol bile tarif edemem akisik olmadigim için kendim kullanirim hep çunku
ogret deseler yapamam,el frrenini çekmek aklima bile gelmez mesela soför deilimki:)
Hayir diyince de alinganlik yapiyor az once yazdigim mesaji gordu ama cvp yazmadi. Kizdi belli ki.HAYIR demeyi bilmek gerek
Ne yazdiniz bir mahsuru yoksa.Hayir diyince de alinganlik yapiyor az once yazdigim mesaji gordu ama cvp yazmadi. Kizdi belli ki.
Canim ceyda su anda gercekten cok yogun bir ders programi ile calisiyor, biliyosun sehir disina gelip gidiyo yuksek lisanstan dolayi, o da ogretmek isterdi ama bos zamani yok su an icin, ama onun ehliyetini aldigi surucu kursunun numarasini verebilirim, hocasindan cok memnun kalmisti, sen de onunla gorus istersen dedim. Mesajimi gordu ama cvp yazmadi.. Uygun dille yazmak icin cok ugras verdim diyebilirim..Ne yazdiniz bir mahsuru yoksa.
Bosverin kendisi bilir sonucta insani yardim degil. Bir suru firsat varken emrivaki yapiyor
Uygun bi dille direkt reddettim ama calistiracagina o kadar inanmis ki sanirim alinganlik gosterdi tam da tahmin ettigim gibi ve cvp vermedi.. Hakkaten ya ben boyle biseyi baskasindan istemeye cekinirim esasen.. İnsanlar bi acaip.Hem sizin arabayla çalışacaklar hem kardesinize sormadan üçümüz ne zaman çıkıyoruz demeler. Oh ne güzel. Annen çok mu güzel diyin yav olur mu öyle şey. Su mu yakıyor o araba. Ayrıca kızın da vakti yokmuş. Hem bu öğrenecek acemi, sağa sola çarpsa ne olacak Allah korusun. Bence kardeşim bu ara çok yoğun canım, hem o da tam oturtamadi falan deyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?