- Konu Sahibi minikkelebek1
-
aynı konu altında merak ettiğim başka bir şeyi sormak istiyorum ben de.
kızım babannesine gidiyor ben işteyken,ordan her geldiğinde tuhaf bir koku oluyordu üzerinde,rutubet mi desem yemek kokusu mu desem bilmiyorum.
bir süre önce yeni eve taşındılar,ama koku aynen devam ediyor.
çocuk eve gelince baştan aşağı soyuyorum,nasıl tuhaf bir şey bu anlatmak mümkün değil,sinir bozuyor gerçekten.
bence her yanyana gelişinizde "tuaf kokular alıyorum, sende alıyormusun" diyin..
eninde sonunda anlayacaktır..
birde bazı kimseler de hep bir koku vardır..kimler olduğunu belirtmem pek doğru olmaz zannımca
Canim benimde kilom var simdi ama kokmam yani cünkü cok asiri terleyen bir insan degilim,
kizkardesim daha zayiftir benden ama o daha cok terler,
kiloyla pek alakasi yok sanirim terlemenin
pisik kremi yüzün icin cok faydali demissiniz. ne gibi bi faydasi var cok merak ettim? benim biraz sivilce sorunum var ama cok asiri degil. lekelerim kaldi. onunla gecer mi ki?
bir insan temiz degilse ne yaparsa yapsin koku gitmez o yuzden parfum al deodorant al diyen arkadaslarin onerileri kalici couzm saglamayacak..muhtemelen iyi temizlenmiyordur.genital bolgesinide iyi temizlemiyor olabilir.tuylu geizyrsa bide aman allahim dusunmek bile istemiyorum..benim bir arkadasimda tenim kokuyor diye hergun mutlaka keselenerek banyo yapardi..beyaz sabun kullanirdi cunku dus jelleri iyi temizlemiyor.ben hic sahit olmamistim.bir kere 2 gun banyo yapamadi su kesikti.baktim gercekten kokuyormus..ama o zamana kadar hic hissetmemistim gercekten temiz olmak lazim.
ya ben anlamiyorum bide nasil rahat ediyor insanlar.banyo yapmadan,temiz olmadan,dislerini fircalamadan nasil cikiyorlar disari..terleyen kiyafetini kuruduktan sonra giyenelri falan hic aklim almiyor..
kesinlikle katılıyorum. çok doğru bir tespit. o bazı kimselerde hep koku olur. onlara has sanırım. hem evlerinde hemde vucutlarında..
arkadaşının sürekli bir hastalığı var mı? kullanılan ilaçlar bazen vücutta koku yapabiliyor. mesela insülin iğneleri yapıyor bazen şeker hastalarında
en yakin arkadasim da hos olmayan bir koku var. cok rahatsiz oluyorum bazen :/ bunu ona nasil söyleyebilirim. kirmaktan cekiniyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?