arkadasim kokuyor :S

Cidden bende bunu hep sorgulamışımdır.Erkekler bu kadar uzun boy,diri vücut vs. gibi detaylara takılırken nasıl olur da ter kokan birini hissetmiyorlar ya da hissediyorlarsa çıkmaya evlenmeye karar veriyorlar diye..

Unutmuşum belki de fazla ulaşılmaz gözüküyorsunuzdur.Sizi kendilerinden üstün görüp yaklaşmaya cesaret edemiyorlardır..

Son düzenleme:

İyi güzel savunuyorsun da önceki yazında o işaretler ve üslubun hiç hoş değil.Allah Allah ya deodorant olmadan önce herkes kokuyordu sanki hayret bişey sinirlendiriyorsunuz durduk yere ayıp ya.

Son düzenleme:
bazı insanların kendine özgü kokusu o, benimde arkadaşımın kızı çok kötü kokuyordu bize geldiklerinde kızcağızın oturduğu koltuk bile çok kokuyodu örtüsü vardı Allahtan yıkıyodum o gidince hemen arkadaşıma söyledim birgün oda bir çare bulamadığını söyledi ama kızının saçına kına yakmayı düşünüyordu öyle demişler.
baharat gibi tuhaf bir kokuydu

1 hafta yıkanmasam kokmam. ama saçımı yıkarım tabi. bazen özel durumlar oluyor yıkanmamam gerekiyor.mesela ameliyat oldum yıkanma işim biraz aksadı. banyodan sonra koltuk altıma deo sürerim. ve her sabah işe gitmeden yine sürerim. bu baya etkili. zaten koltuk altı dışında tenim de kokmaz.iç çamaşırımı her gün değişirim.kıyafetlerimi de uzun süre giymem. terlediğimi hissedersem yıkarım. kişiden kişiye de değişiyor sanırım. benim bi arkadaşım vardı koltuk altı hep ıslak gezerdi. annesi ve ablası da öyleydi kızda şikayetçiydi ama ne yapsın. onların evlerinde hafiften bir koku olurdu bazen

tabi yazın farklı gerekirse hergün yıkanılıyor

arkadaşını uyarsan iyi olur hem onun içi hem senin için. ama çok zor bi durum ben olsam zor söylerdim

Burun sürekli aynı kokuyu duyduğunda o kokuyu algılamamaya başlar. Bu yüzden insanlar kendi kokusunu algılamaz.

Eski mesajlara bakmadım, belki dile getiren olmuştur ama arkadaşın bir ilaç kullanıyor olabilir mi?
Diyet hapı, antioksidan ilacı falan?

bildigim kadariyla kullanmiyor..

bu fikir süper cok yaraticisiniz gercekten, cok tesekkür ederim katkiniz icin :)

bu diste bisey kalma konusu ap ayri yani onu söylemekten cekinmem de, kokuyorsun demek daha agir kaciyo gibi bilmiyorum. rahatca söylenilecek bisey degil

İyi güzel savunuyorsun da önceki yazında o işaretler ve üslubun hiç hoş değil.Allah Allah ya deodorant olmadan önce herkes kokuyordu sanki hayret bişey sinirlendiriyorsunuz durduk yere ayıp ya.

Ne alınıyorsun ki sen??
Geçmişte yaşadın mı da deodorant kullanmayanların kokup kokmadığını biliyorsun??!
Ne alaka şimdi? Günümüz başka, geçmiş başka.
Böyle bir kıyas yapılamaz. Ona bakarsan önceden ped de yoktu.
Napıyordu kadınlar? Saçma yani bunu düşünüp de karara varmak.
Deodorant kullanmayan insanlar kokuyor.
Bu kadar. Benim dediğim tek cümle bu.
Ne üslubundan bahsediyorsun?!
Soru sormasaydın o zaman.
Madem sen kullanmadığın halde misler gibi kokuyorsun, alınmana lüzum yok değil mi!
Ayıp olan insanların hala deodorant kullanmayı gereksiz buluyor olması bence.
Şoklara girdim sen söyleyince ama bir şey demedim.
Bu da benim görüşümdür.
Alacağın cevabı kabullenemeyeceksen soru sorma.
Bir daha yazmayacağım ve ne dediğine de bakmayacağım senin.
Olayı kavgaya çevirmeye gerek yok.

Şoklara girdiğin besbelli yazından da o kullandığın smiley lrdan da tamamen abartlmış saçma sapan şekilde savunma yapıyorsun.Daha fazla yazmayacağım tartışmak istemiyorum

Rica ederim.Diğer arkadaş intihar ederim bana böyle söylense dediğinde mesajımı tekrar okudum.Sanırım mimik eksikliğinden dolayı burada her şeyi tam ifade edemiyoruz ya da her yiğidin yoğurt yemesei farklı:))Beğenmenize sevindim.İnşallah kırmadan ve kendinizde üzülmeden sorunu çözersiniz.

evet aynen öyle oluyor bazen :)

Sagolun :))

Yemeklerde filan çok fazla sarımsak soğan kullanan insanların tenleri de öyle kokmaya başlıyor. Bir de yemeklerde hayvan yağına ağırlık veriliyorsa o da tende ağır kokuya sebep oluyor.

evet yediklerimizin kokusu tenimize siniyor, terlerken. mesela pastırma, sarımsak vs.

deo olmasa bile pudra da yetebiliyor. ben özellikle yazın hem pudra hem deo kullanıyordum çifte koruma bu arada deo konusu açılmışken söyleyeyim, mümkünse alüminyum içermeyen deolardan kullanın.

Stickler, deodorantlar ve roll-on'ların bilimsel olarak kanıtlanmış ciddi zararları var. Roll-on yerine bebek pudrasını HER SABAH yıkadığınız temiz vucudunuza terleyen yerlere sürerseniz asla ter kokmazsınız . Dişlerinizin , genital bölgenin , ellerinizin temizliğine de dikkat ederseniz misler gibi kokan kadınlar olursunuz . Ter kokmayayım diye vücudunuza bastığınız kimyasallar sizi kanser yapmasın Allah korusun .
Arkadaşınıza o koku muhtemelen tüy işi içine girdiği için dayanılmaz hal almıştır . Ağda alışkanlığı kazandırdıktan sonra duşa geçerseniz daha iyi olacak . Zira parfüm şişesine soksanız da arkadaşınızın kokusu değişmeyecektir

Ben deodorantı bıraktım hiç tavsiye etmiyorum özellikle antiperspirantlar meme kanseri yapıyormuş alüminyum içerdiğinden. Onun yerine ben karbonat sürüyorum koltukaltıma inanın leş gibi terlesem de kokmuyorum. Tavsiye ederim çok memnunum :) Ben de benzer dertten muzdaribim arkadaşımın dişleri sapsarı ve kötü yanı hep gülüyor fırçalamıyor da yıllardır söyleyemedim inşallah çaresini buluruz canım ikimiz de

evet söylemek zor, kırılır diye düşünüyor insan. ama ya belki de o kişi farkında değilse. ben olsam bilmeden dolaşmak istemezdim. aslında söylemek lazım o nedenle...

kimi insanın teni kokuyor evet isterse parfum banyosu yapsın nafile..deodarant ve parfum kullanmak gerekir bence hoş kokular geldiginde biri yanımızdan gecip gittiginden pesinden gidesim geliyor bazen kışın bu deo veya parfu kullanmamak problem degilde yazın cidden sart toplu tasıma araclarında buyuk sıkıntı ben suna kızıyorum 5-6 lira bişi baktıgınızda giyimi yerinde olup bi deodarant alıpda kullanmayı akıl edemeyen tipler var bunlara sinir oluyorum :26:

yorumların tümünü okuyamadım.
arkadaşın eskiden beri kokuyor muydu?
arkadaşının bir hastalığı var mı, ilaç kullanıyor mu?
arkadaşın kaç yaşında? ergenlikte iseniz, ergenlerde ter bezleri çok çalışır. ileride azalabilir.
her gün temiz kıyafet giymeli. yıkanmış vucuda aynı üstü giyse, kokar yine.
her sabah duş almayı alışkanlık haline getirmeli.
kokutacak gıdalar yemesin fazla...

bunlara dikkat ettiği halde, yine kokma ihtimali var.

yüzüne direkt söylemen zor olur, ama anlayacağı şekilde biraz çıtlat istersen.
bariz kokuyorsa, insanlar arkasından konuşuyordur. bir gün başkasından duyacağına, siz biraz çıtlatın.
ya da samimiyetinize göre, direkt söyleyin.

Malesef türkiyede bu hergün dus alma aliskanligi pek yaygin degil, yeni yeni yayginlasiyor,
haftada 1 banyo yapma adeti hala sürüyor cogu yerlerde,
biz hergün dus aliriz annem hergün söylenir,
alismamis iste türkiyede,
ama olmuyor, insan kokuyor, heleki yazin, hergün dus sart oluyor,
deodorant hergün kullanirim mis gibi olurum,
gecen gün bittiydi hemende yenisini alamamistim, 2 gün kendimde degildim
rexona kullanirim bende, suan bundan iyisi yok sanirim,
ayirca dis temizligi, el ayak temizligide cok önemlidir bence,
hele erkekler el ayak temizligine daha cok dikkat etmeli.

Yediklerimiz içtiklerimiz de kokumuzu etkiliyor özellikle pastırma yediğim zaman vucut kokumun değiştiğini kendim bile hissedebiliyorum.
Eski zamanlar da stickler falan olmadığı için sırf kadınların vucudu güzel koksun diye gül suyu ve pudra şekerli muhallebi yedirirlermiş.
Hoş eskiden nasıl pudra şekeri varmış bilmiyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…