- 19 Mayıs 2020
- 47.332
- 212.628
- 598
100 TL için adam kesiyorlar Aysel. Ayrıca paran olmasa da olur. Tam vur kafasına al ekmeğini bir tipsin.oyle cok büyük para degilki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
100 TL için adam kesiyorlar Aysel. Ayrıca paran olmasa da olur. Tam vur kafasına al ekmeğini bir tipsin.oyle cok büyük para degilki
iste yine safligima denk geldi sonradan aklima geliyor boyle seylerBana gelmeyene bende gitmem..
Yaa bu kadar pasif olmayın açtıysanız tamam msj atın artık seninle görüşmek istemiyorum iyi zamanımda varsın kötü de yoksun böyle arkadaşlık olmaz konuşmayalım diyin olsun bitsin bu öyle abartılacak bişey degil sanki dünyada insan bitti de bi arkadaş olarak bu insana muhtaçsınız gibi uzatmanın ne anlamı vartelefonunu silmiştim yanlışlıkla açtım engelde atmamıştım
çok doğru dediniz. görüşleriniz sert olsada seviyorum yeni konu açtım onada fikrinizi beyan eder mısınız sizce yine mi safça davranıyorum100 TL için adam kesiyorlar Aysel. Ayrıca paran olmasa da olur. Tam vur kafasına al ekmeğini bir tipsin.
Şuraya yazdıgı 2 cevapta bile bu enerji akıyor tam üstüne borç yaptırıp dolandırılacak kafada100 TL için adam kesiyorlar Aysel. Ayrıca paran olmasa da olur. Tam vur kafasına al ekmeğini bir tipsin.
aslında doğru dediniz bir dahaki sefer aradığında senin gelmen gerekti demeliyimYaa bu kadar pasif olmayın açtıysanız tamam msj atın artık seninle görüşmek istemiyorum iyi zamanımda varsın kötü de yoksun böyle arkadaşlık olmaz konuşmayalım diyin olsun bitsin bu öyle abartılacak bişey degil sanki dünyada insan bitti de bi arkadaş olarak bu insana muhtaçsınız gibi uzatmanın ne anlamı var
Baban vefat etmemiş miydi Aysel senin?işte bende bunu düşünüyorum en yakinim vefat etti gelmedi. başka yere gezmeye gidiyordu anlatırdı. 5 dk uğrayabilirdi. kendinin her şeyinde koşturdum
cidden boyle mi duruyorum cok harcanacagim bu hayatta sanirimŞuraya yazdıgı 2 cevapta bile bu enerji akıyor tam üstüne borç yaptırıp dolandırılacak kafada
Hayatim da yedigim kaziklardan sonra artik safligima gelmiyor benim.Bu zamanda birakin hakiki dostu,arkadasta bulamiyorsunuz.Kim dusman kim degil belli degiliste yine safligima denk geldi sonradan aklima geliyor boyle seyler
Evet.çok doğru dediniz. görüşleriniz sert olsada seviyorum yeni konu açtım onada fikrinizi beyan eder mısınız sizce yine mi safça davranıyorum
cok yakın mesafe oyle uzaklarda falan değiliz onun üzerine ben kendisine hayırlı olsuna gittim ben niye boyleyimBaban vefat etmemiş miydi Aysel senin?
Gelebilecek mesafede olup babanın vefatından sonra gelmemiş kişiye de arkadaşım denmez artık.
cok yakın mesafe oyle uzaklarda falan değiliz onun üzerine ben kendisine hayırlı olsuna gittimBaban vefat etmemiş miydi Aysel senin?
Gelebilecek mesafede olup babanın vefatından sonra gelmemiş kişiye de arkadaşım denmez artık.
siz olsanız nasil davranirsiniz ben niye boyleyim
Şu kadının elindeki mal iyi olsa sana mı yar eder Aysel?cok yakın mesafe oyle uzaklarda falan değiliz onun üzerine ben kendisine hayırlı olsuna gittim ben niye boyleyim
yani sadece bu da degil cenazemiz oldu gelmediBaska ortak noktalariniz yoksa gündelik hayat içinde,bu olanlar normal
O arkadaşı kapımın önünden geçirmem.siz olsanız nasil davranirsiniz ben niye boyleyim
Evet öyle saf ve pasif cevaplar veriyorsun ki dobarlan bırakma kendini dik dur hayatta net kararların olsun inan öylesi daha iyi olacak yanında da kaliteli insanlar kalmış olacak böyle davrandıkça hep seni kullanmak isteyen çöpler ile dolacak etrafın hayat böyle kusura bakma ama herkes binecegi eşşege semer vurmanın derdindecidden boyle mi duruyorum cok harcanacagim bu hayatta sanirim
nasil yaniŞu kadının elindeki mal iyi olsa sana mı yar eder Aysel?
sanırım ben yine safça davranıyorumO arkadaşı kapımın önünden geçirmem.