arkadasim laf mi vurmaya calisiyor.

cok yakın mesafe oyle uzaklarda falan değiliz onun üzerine ben kendisine hayırlı olsuna gittim ben niye boyleyim
Saflık biraz sanırım 🤦‍♀️
Kendine de hiç değer vermiyorsun.
Babanın vefatında gelmemiş sözde arkadaşın evinde ne işin var artık?
Kimse bu şekilde ciddiye de almaz seni Aysel.

Burada bahsettiğini iki olaydan size karşı tavrını, sevgisini uslubunu anlayamayız. Anlattıklarınız bana çok ipucu vermedi açıkçası.

Eğer size karşı samimiyetsiz tavırlar hissediyorsanız görüşmeyin. Kardeş kardeşle yollarını ayırıyor bu devirde.

Ben olsam hiç bir şekilde muhattap olmam ilk aradığında önünü keserim. Kötü gününde yanında olmayan biri senin hiç bir şekilde iyiliğini düşünmüyordur canım merak etme. Bu arkadaşın sana karşı iyi niyetli değil. Hepimizin etrafında oldu böyle dost görünümlü yılanlar 😣 sen arana mesafeyi koy ve uzak dur. Gerçek dost önce kötü gününde yanında olur, iyi gününde zaten herkesi bulursun...

Evet öyle saf ve pasif cevaplar veriyorsun ki dobarlan bırakma kendini dik dur hayatta net kararların olsun inan öylesi daha iyi olacak yanında da kaliteli insanlar kalmış olacak böyle davrandıkça hep seni kullanmak isteyen çöpler ile dolacak etrafın hayat böyle kusura bakma ama herkes binecegi eşşege semer vurmanın derdinde
maalesef boyle bende safça davranıyorum.
Saflık biraz sanırım 🤦‍♀️
Kendine de hiç değer vermiyorsun.
Babanın vefatında gelmemiş sözde arkadaşın evinde ne işin var artık?
Kimse bu şekilde ciddiye de almaz seni Aysel.
birde üstüne ben ona hayırlı olsuna gittim ben niye böyleyim

Burada bahsettiğini iki olaydan size karşı tavrını, sevgisini uslubunu anlayamayız. Anlattıklarınız bana çok ipucu vermedi açıkçası.

Eğer size karşı samimiyetsiz tavırlar hissediyorsanız görüşmeyin. Kardeş kardeşle yollarını ayırıyor bu devirde.
yani kendisi arar sorar ama kendisinin her zmaan yanında oldum. ama dost ölümde düğünde dogumda belli oluyor ben hepsinde yanında oldum ama benim cenaze oldu gelmedi

Ben olsam hiç bir şekilde muhattap olmam ilk aradığında önünü keserim. Kötü gününde yanında olmayan biri senin hiç bir şekilde iyiliğini düşünmüyordur canım merak etme. Bu arkadaşın sana karşı iyi niyetli değil. Hepimizin etrafında oldu böyle dost görünümlü yılanlar 😣 sen arana mesafeyi koy ve uzak dur. Gerçek dost önce kötü gününde yanında olur, iyi gününde zaten herkesi bulursun...
çok doğru

yani kendisi arar sorar ama kendisinin her zmaan yanında oldum. ama dost ölümde düğünde dogumda belli oluyor ben hepsinde yanında oldum ama benim cenaze oldu gelmedi
Covid pandemi vs olduğu için gelmemiş olabilir. Ama aranızda çok samimi bir dostluk ilişkisi göremedim. Gelemese bile arayıp yanında olabilir. Dediğim gibi yaşayan kişi olarak en iyi siz anlarsınız samimiyetini. Buraya gelip bu konuyu açtığınıza göre hissettiğiniz ve gördüğünüz şeyler var. Kimseyi kafaya bu takacak kadar önemsemeyin ya, hayatınızın bsşrolünde kendiniz olsun hep. Sizi mutlu eden insanları yanınızda tutun, etmeyenlere yol verin gitsin.

Hatirladim seni Aysel sevgilin evli çıkmıştı obur konundan hatrladimmm.😬

Sen cok safsin Aysel bu bariz artık.

Covid pandemi vs olduğu için gelmemiş olabilir. Ama aranızda çok samimi bir dostluk ilişkisi göremedim. Gelemese bile arayıp yanında olabilir. Dediğin gibi yaşayan kişi olarak en iyi siz anlarsınız samimiyetini. Buraya gelip bu konuyu açtığınıza göre hissettiğiniz ve gördüğünüz şeyler var. Kimseyi kafaya bu takacak kadar önemsemeyin ya, hayatınızın bsşrolünde kendiniz olsun hep. Sizi mutlu eden insanları yanınızda tutun, etmeyenlere yol verin gitsin.
bende bu şekilde düşünüp iyiye yordum. ama pandemi olsada başka gezmelere gidiyormuş boyle diyince kafam atti

Bak benimde senin gibi özel bir durumum oldu, o zaman arayıp sormayan kimse yok şu an yanımda. Anında kestim iletişimi. Kinse kin valla. Ben iyi günümde insan çok bulurum etrafımda, önemli olan kötü gün dostu bulabilmek. E bakıyorum bunlar kötü günümde yoklar yanımda, ne dostluğu o zaman bu? Sende hemen hayatından çıkar o kişiyi zaten bi faydasıda yok sana anlaşılan

Bak benimde senin gibi özel bir durumum oldu, o zaman arayıp sormayan kimse yok şu an yanımda. Anında kestim iletişimi. Kinse kin valla. Ben iyi günümde insan çok bulurum etrafımda, önemli olan kötü gün dostu bulabilmek. E bakıyorum bunlar kötü günümde yoklar yanımda, ne dostluğu o zaman bu? Sende hemen hayatından çıkar o kişiyi zaten bi faydasıda yok sana anlaşılan
evet işte bende böyle düşünüyorum. soyle baktim bu durumlar gidimesi gereken durumlar bu durumda bile yoksa hic olmasin daha iyi diyor insan

Back
X