- 19 Mayıs 2020
- 47.332
- 212.628
- 598
Sen hırs yap diye danışıklı dövüş de olabilir. İyi polis kötü polis yapmışlar. Dışardan herkes iyi. İçine girince görüyorsun.cok iyi sileymiş annesi iyiliğimi isteyen biri ama arkadaş tam tersi yanasmadi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen hırs yap diye danışıklı dövüş de olabilir. İyi polis kötü polis yapmışlar. Dışardan herkes iyi. İçine girince görüyorsun.cok iyi sileymiş annesi iyiliğimi isteyen biri ama arkadaş tam tersi yanasmadi
Aysel hayattaki tek amacın koca bulup evlenmek mi?arkadaşım var evlendi cocugu oldu. Benim konuştuğum kişiye karşı sakin onla evlenme mutsuz olursun falan derdi. surekli aranız nasıl diye sorardı. Neyse annesi başka biriyle evlenmem için görücü ile tanıştırmaya çalıştı arkadaşım o günden sonra bir daha sormaz oldu aranız nasıl falan diye. arada arayıp ise girdin mi falan diye soruyor. Sanki calismadigimi vs duyunca mutlu oluyormuş gibi hissediyorum. çok zor zamanlarım oldu cenaze gibi kendisi gelmedi ben çocuğu oldu nikâhı düğünü oldu hep gittim sizce ne yapmaliyim siz olsanız nasil davranirsiniz
Sana yanlis yapani aninda cikar hayatindan, sil numaralarini, gorunce selam verme mesafeni koy boyle boyle akillanirsin farkina varirsin artik.ben ne yapayım boyle olmak istemiyorum
artık neye inanacağımi sastimSen hırs yap diye danışıklı dövüş de olabilir. İyi polis kötü polis yapmışlar. Dışardan herkes iyi. İçine girince görüyorsun.
yazdığımla koca ne alakaAysel hayattaki tek amacın koca bulup evlenmek mi?
hiç bir şey yokmuş gibi konustum birde telefonu açınca numarasını silmiştimSana yanlis yapani aninda cikar hayatindan, sil numaralarini, gorunce selam verme mesafeni koy boyle boyle akillanirsin farkina varirsin artik.![]()
Sende kendimi gördümevet işte bende böyle düşünüyorum. soyle baktim bu durumlar gidimesi gereken durumlar bu durumda bile yoksa hic olmasin daha iyi diyor insan
işte aynen şöyle baktim kizin düğününde doğumunda yanındaydım her şeyinde ama o benim bir şeyimde yanımda yoktu üstüne birde hayırlı olsuna gittim covid falan ondan gelmiyordur diyordumSende kendimi gördümannemde bana hep safsın derdi. Yani her şeye hep olumlu bakardım. Hiç kimse için kötü düşünemiyordum. Yani biri bi yanlış yaptıysa da şundan dolayıdır diye iyiye yoruyordum
![]()
Ama dediğim gibi öyle kötü günleri neredeyse tek başıma atlatınca kimseye eyvallahım yok artık, seninde olmasın. Sadece iyi gününde yanında olacak arkadaşa ihtiyacın yok ayselcim
![]()
Arkadaşının anasının bulup kendinin istemediği sana bulunmuş bir koca var konuda.yazdığımla koca ne alaka
Ay yok ben bu kadar saf değilim ya... yanlış anlamadım değil mi? O sana gelmedi ama sen üstüne ona mı gittin hayırlı olsuna ?işte aynen şöyle baktim kizin düğününde doğumunda yanındaydım her şeyinde ama o benim bir şeyimde yanımda yoktu üstüne birde hayırlı olsuna gittim covid falan ondan gelmiyordur diyordum
hayir konuyu nasil okuyorsunuz. arkadaşım evli zaten arkadaşımın annesi benimde evlenmem için çabalarken arkadaş oralı olmuyormuş gibi davrandı bu bir örnekti. önemli olan bu degik cenazemiz oldu basın sagolsuna gelmedi ben onun nikâhı düğünü doğumunda yanindaydimArkadaşının anasının bulup kendinin istemediği sana bulunmuş bir koca var konuda.
evet maalesefAy yok ben bu kadar saf değilim ya... yanlış anlamadım değil mi? O sana gelmedi ama sen üstüne ona mı gittin hayırlı olsuna ?
Belki bu görücü için soruyordur. Iyi değil ise bununla aranızı yapmak istemiştir.hayatımdaki kişi iyi biri değildi daha iyisine layıksın derdi. işin garibi arkadaşım bunu pek istemedi
iste annesi bulduktan sonra bir daha sormadı ondan evvel sorardı hepBelki bu görücü için soruyordur. Iyi değil ise bununla aranızı yapmak istemiştir.
E tamam işte, bi tane koca adayı sıkışmış konuya.hayir konuyu nasil okuyorsunuz. arkadaşım evli zaten arkadaşımın annesi benimde evlenmem için çabalarken arkadaş oralı olmuyormuş gibi davrandı bu bir örnekti. önemli olan bu degik cenazemiz oldu basın sagolsuna gelmedi ben onun nikâhı düğünü doğumunda yanindaydim
Ee bravo o zaman ayselcimevet maalesef
ayy yine konuyu kendinize malzeme yapmak için cevirdinizE tamam işte, bi tane koca adayı sıkışmış konuya.
Sus kız.a
ayy yine konuyu kendinize malzeme yapmak için cevirdiniz
galiba haklisiniz ben bazen kendimi süzme saf gibi hissediyorum artik hissetmemeliyim eminim cunkuEe bravo o zaman ayselcim
Engelle şu kızı hayatından da uzak tut
Allah için biraz da gözlerini aç yahu![]()
tamam sizde vurunSus kız.