- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Arkadaşım söz verildi geri dönmek olmaz diyor ama aslında onu bağlayan birşey yok şuanNe yapmalı derken? Ayrılsa mesela silahmi dayamışlar...zorla tutan şey ne?
İyi o zaman, cümbür cemaat bir apartman da otursunlar da her gün farklı bir dertle huzursuz olsun. Bir gün kaynana dert olur, diğer gün sırasıyla diğer eltiler... O da " çekilecek çilem varmış, ah vah kara bahtım, kör talihim" deyip durur.Arkadaşım söz verildi geri dönmek olmaz diyor ama aslında onu bağlayan birşey yok şuan
olur mu canım öyle şey? Nişan söz zaten birbirlerini tanımaları, evlilik bağı içinde yapıp yapamayacaklarını anlamaları için değil mi? Evlenip boşansa daha mı iyi.Arkadaşım söz verildi geri dönmek olmaz diyor ama aslında onu bağlayan birşey yok şuan
Biliyordu sanırımSözden önce aynı binaya gideceğini bilmiyo muydu?
Evet diğer gelinlerin de alınmış hiç altınları yokmuşBurada olmasi gereken arkadasinizin oturup iyice düşünmesi. Eğer gerçekten nisanlisini seviyor ve bu olanlara katlanabilecegini düşünüyorsa devam etsin fakat ben hiç sıcak bakamadım bu yazılanlara. Ev borcu varsa gelin neden bileziklerini versin, o bileziklere güvenip mi ev yaptılar? Diğer gelinlerdende almışlar mı? Ayrıca bütün kardeşler aynı apartmanda bence olmaz mutlaka bi sıkıntı yaşanır. Yol yakınken iyice düşünsün kendisini yakmasın..
Gorucu usulu mu kaldi ya,
Arkadasiniza soyleyin taniyip bilmeden kimse ile evlenmesin.
Ailesine gelene kadar adamin huyunu suyunu biluyor mu ki?
Biliyosa bile bile ateşe attı kendini o zaman arkadaşın şimdi ahlanip vahlanmasi boşBiliyordu sanırım
Yok olmaz boyle, siz arkadasinizi ikna edin, hic olmadi dugun icin acele etmesin, es adayini iyice tanisin.Halası aracılık yapmış çocuğun huyunu yeni biliyor nişana kadar ses etmediği seyelre şimdi olmaz diyormuş zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?