- 2 Ağustos 2019
- 555
- 684
- 53
- 31
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Aile apartmanında oturmak bazıları için çok güzel bazı bayanlar için zulüm gibi bir şey adi üstünde nişanlılık dönemi ilk anneyi babayı eltileri bir görsün tanısin derim baktı uyusmayacak hayatini zindana çevirmesin ama oldu ki çok iyi geçindiler sevdiler ısındılar birbirine o zman bir sorun olacağını sanmıyorum .. ha birde evi varmış beliymiş,yeni evde alinmicak takılar niye alınıyormuş ? Nisanda takılan takılar kız ceyizini yapsın diye takılır , Erkek yapsın diye değil . Dişini göstersin yoksa çok ezilir .Bugün bir arkadaşımla konuştum kendisi yeni nişanlandı ama durum bayağı karışık... Görücü usulü oldu.Nişanlısının ailesi düğünde takacakları bilezikleri düğünden sonra geri alacaklarını söylemiş çünkü ev yaptırıyorlarmış borçları varmış. Şimdiden başlamışlar fazla masraf olmasın demeye ayrıca bu kız aile apartmanına gelin gidecek en altta kaynanası üste doğru iki eltisi oturuyormuş.Kaynanasının dört oğlu var ve dördüde bir binada oturacak bu şekilde düşünülmüş.Arkadaşım kaynanasına çok ısınamamış fena birine benziyor dedi ne yapmalı bilemiyoruz.Sizin görüşünüz nedir?
Olur mu canım öyle şey. Söz verildi diye istemeden evlenilir mi? Direkt nikah kıyılsaymış o zaman neden nişanlanmışlar. Birincisi borçları varsa takmayıversinler bilezik. Millete hava atıcaz diye takıp takıp borç diye geri alıyorlar sinir oluyorum. İkincisi aile apartmanı hayatının hatası olur. Ne özel hayat kalır ne aile bütçesi ne gizli saklı. Vıcık vıcık iç içe yaşarlar, kavgası gürültüsü, kıskançlığı, daha neler olur neler. Düşündükçe daraldım, şart mı evlenmesi? Evlenmesin.Arkadaşım söz verildi geri dönmek olmaz diyor ama aslında onu bağlayan birşey yok şuan
Halası da dost mu düşman mı belli değil, çok aramış mı bu aileyi? Nasıl layık görmüş yeğenine hayret.Halası aracılık yapmış çocuğun huyunu yeni biliyor nişana kadar ses etmediği seyelre şimdi olmaz diyormuş zaten
e o zaman dönmesin o kıymetli büyük sözden gitsin hayatını karartsın neden konu açtınız ki?Arkadaşım söz verildi geri dönmek olmaz diyor ama aslında onu bağlayan birşey yok şuan
Ailesi zaten biliyor herşeyiOwww arkadaşınız söz verildinin 2 taraflı geçerli olduğunu bilmiyor demek ki verilen altın alınmaz ,alavam diyene söz tutulmaz ,o kadar çok sorun var ki bu işle ilgili ailesine anlatsın atsınlar nişanı
Sende mi böyle binaya gittin?Kabile hayatı mı düşman başına...
Ben yandım eller yanmasın..
Ben gitmedim ama eşim ve ailesi sık sık bir araya gelip kabileler şeklinde yaşamaya bayılıyorlar.Sende mi böyle binaya gittin?
Ben gitmedim ama eşim ve ailesi sık sık bir araya gelip kabileler şeklinde yaşamaya bayılıyorlar.
Bence arkasına bakmadan kaçsın.Bugün bir arkadaşımla konuştum kendisi yeni nişanlandı ama durum bayağı karışık... Görücü usulü oldu.Nişanlısının ailesi düğünde takacakları bilezikleri düğünden sonra geri alacaklarını söylemiş çünkü ev yaptırıyorlarmış borçları varmış. Şimdiden başlamışlar fazla masraf olmasın demeye ayrıca bu kız aile apartmanına gelin gidecek en altta kaynanası üste doğru iki eltisi oturuyormuş.Kaynanasının dört oğlu var ve dördüde bir binada oturacak bu şekilde düşünülmüş.Arkadaşım kaynanasına çok ısınamamış fena birine benziyor dedi ne yapmalı bilemiyoruz.Sizin görüşünüz nedir?
Şu yazdığınızı bir okusun. Kendini bi görsün Eminim cevabı bulacaktırBugün bir arkadaşımla konuştum kendisi yeni nişanlandı ama durum bayağı karışık... Görücü usulü oldu.Nişanlısının ailesi düğünde takacakları bilezikleri düğünden sonra geri alacaklarını söylemiş çünkü ev yaptırıyorlarmış borçları varmış. Şimdiden başlamışlar fazla masraf olmasın demeye ayrıca bu kız aile apartmanına gelin gidecek en altta kaynanası üste doğru iki eltisi oturuyormuş.Kaynanasının dört oğlu var ve dördüde bir binada oturacak bu şekilde düşünülmüş.Arkadaşım kaynanasına çok ısınamamış fena birine benziyor dedi ne yapmalı bilemiyoruz.Sizin görüşünüz nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?