Konuyu enine boyuna düşünürsek altın konusunu düğünden sonra da duyabilirdi. Şimdi kim takabiliyor ki altını gramı olmuş kaç para.. Borca, eve, arabaya gidiyor çoğu zaman.. Kendisinin kira derdi yok, evi olacak ne güzel. Kayınvalide iyidir kötüdür ayrı bir konu. İş bozan başka ilden de gelip bozar. En azından yatıya geleni olmaz. Sıkışınca kapı çalacak birileri olur. Benim teyzem de beraber oturdu senelerce ama iyiydi eltileri güzel geçindiler. Her şey kendinde ve eşinde bitiyor. Kapısını kapatsın otursun ya da iş bulup çalışsın. Zırt pırt görüşemem, bana karışılmasın, senden başkasına haber vermem gittiğimi geldiğimi diye tavrını koysun. Adam madem dürüst biri belli eder kendini etmiyorsa da ben demiştim der ileride. Mesela evlenmeden önce eşim bana demişti babamlar gelinin kıyafetine karışır diye kusura bakma karışamaz dedim ve öyle kabul ettirdim. Kadın güçlü olmalı bazı konularda. Arkadaşınız da her şeyi ölçüp tartıp adım atmalıydı bence. Şu anda sözden dönmek ne kadar önemli değil desek de toplumumuzda önemli. İyice düşünsün, konuşsun ve bir an önce karar versin.