Direkt konuya gireceğim:7 aya yakın zaman oldu evleneli,bilen bilir.
Bulunduğum Şehre evlenerek geldim.Bu Şehirde eşimden başka kimsem yok.Apartmanda bekar bir bayanla iki ay kadar önce tanıştık.Yalnız yaşıyor,eşimle ayni binada çslışıyor,45 yaşında,çok eskiden bir evlilik yapmiş kısa sürmüş dul bir bayan.tsnışır tanışmaz bana çok ilgi göstermeye başladı.Her gün Arıyor mesaj yazıyor beni yokluyordu.kahve mi içsek ? Deyip öyle böyle evimize gelmeye çalışıyordu ki hala öyle gibi.ilk daveti o yapmıştı ben ons gitmiştim,sonra ben de onu davet ettim,ev hediyesi filan da getirmişti gelirken , neyse.
Sonra da beni davet etmeyip sürekli kendi bize gelmek için bahaneler yarattı.Yalnızlığı bildiğim için ilk etapta yalnızlığını paylaşmakta sakınca görmedim,aşırı kıskanç,pimpirikli Değilim normalde.Bize gelince eşimle çok yakından ilgilendiğini farkettim.Makyaj yapıp ruj sürüp dekolteli kıyafetle geliyor bize süslenip püsleniyor,ben ise ev haliyle.ruj yok yani.yere bişeyi düşse yerden slmaya çalışırken Saçları eşimin kucağına giriyor.Benim Yanımda eşimi bana övüyor,eşimle ikisin ortak Noktaları çıktığında aaaa ayni benim gibisin vs diye vurgu yapıyor,gelirken yiyecek bişeyler getiriyor.Eşimin oğlu bizde olduğunda ona da yakın davranıyor,hatta bi gün ,çocuk kek sever diye ona kek yapacaktım da aksilikler oldu yapamadım tüh vs dedi.Ve önemli bir Ayrıntı :eşime bir gün Demiş ki servisle değil de istersen benim arabayla beraber gidip gelebiliriz işe.Eşim bana sordu asla dedim.işte bu ayrıntıdan sonra iyice işkillendim ben.Üstte eşimin bekar ark var,Kadından hoşlanıyor ve Aralarını yapalım istiyor ,uğraştık bi gün ama hiç ilgilenmedi muhattap olmadı onunla.
Aklıma gelmişken şunu da ekleyim: bir defasında hasta oldu Aradım müsaitsen ziyaretine gelicem dedim gel dedi X de gelsin,söylerim dedim.kapısını çaldığımda ,X niye gelmedi o da gelsin dedi uyuyor dedim.içeri girdim,X de gelseydi keşke dedi,haydaaaaa ! Ne işi var evli adamın senin bekar evinde,X kadar taş düşsün başına emi ! X hasta olduğunda kendisinin nasıl olduğunu sorup durdu.
Neyse ben bunlar olurken işkillendiğim an tellerine bakmamaya,mesajlarına geç cvp yazmaya başladım,mesafe koymak için.Kapıma dayandı hanım neden tellerime bakmıyor acaba diye sordu eşime,Kapıya çıktım, çağrını görmedim dedim.o gğn hakikaten görmemiştim.
Eşim ,Y artık gelmiyor dedi nedense dedi.ben de dedim ki uzaklaştım ben de ondan ,rahat tavırlarından rahatsız olmaya başladım dedim.Bu konuşma çok yakın vakitte oldu bu arada.eşim ark ın davranışlarının Altın'da bişey olmadığını,bazı bayanlar için bunun normal olduğunu söylüyo biliyorum evet ama tutucuyum bu konuda. Şu an kendisi izinde ve bi iki hafta yok.Gelince nasıl davransam bilmiyorum.Ayıp mi ederim mesafe koyarsam bilmiyorum.
Bu arada kendi işi başka bir binaya taşındı,eşimle servisleri ayrılmış oldu.hayırlı olsun diye Aradım.X napıyo dedi gelince ondan tüyoları alırım dedi.Eşime sordum ne tüyosu alacak senden,kahkaha Attı.arkadaşa,bak dedim Z kişisi var o da seninle ayni yerde Çalışıyor biliyor musun servis ark olacağınız için çok seviniyor dedim , umursamadı.
Yani gerçekten ben mi abartıyorum.Tehlike yok mu sizce de ?