• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşım ne yapmaya Çalışıyor ?

Esiniz kac yasinda? Gerci burda bir konuda 30 yasinda adam 60 yasindaki kadına asik olup onunla kacmisti.

Kimse sordu mu bilmiyorum, ama eşinizin hareketleri nasıl kadına karşı?..hiç gözlemleyebildiniz mi?
erkeklerin istedikleri zaman çok sert, dimdirek mesafe koyabildiklerini biliyorum gördüm ben.
bir kadın evli bir erkeğe karısına marısına aldırmadan bu kadar rahat ve yüzsüzce davranabiliyorsa; mutlaka güvendiği bir şeyler olabiliyor çünkü...

Valla hiç te geniş değilim alırım elime parcalarim o kadini dünya da erkek mi kalmamis evli erkeğe Cilveler yapıyor ben çok kiskancim benim elime düşse bu saçlarını tek tek yolar k.cina tekme atar kapı dışarı ederdim haa tabi önce tehditler savurarak :)

Kocan anlamıyor mu kadının niyetini neden izin veriyor yakın davranmasina, saçı kucağına düştüğünde ne yaptı mesela kendini geri çekti mi tedirgin oldu mu

Evlenmiş ayrılmış birisiyim. Çift arkadaşlarım var. Hatta 100 90ı karı koca.
Ama hiç böyle bir sıkıntı yaşamadım. Belkide yapım çok soğuk olduğu içindir.
Konuda komşu kadın cidden şık olmayan şekilde hareket ediyor. Saçtan, özel arabayla gidelime kadar hepsi çirkin şeyler. Sizin yerinizde olsam sağlam mesafe koyarım. Hatta kapıya gelince seninle ilgisi yok ama kendimi gergin hissediyorum. Rahatlayınca ben seni ararım derim. Israr ederse biraz kırarım nasılsa gerginsiniz :dondurma:

Kimse sordu mu bilmiyorum, ama eşinizin hareketleri nasıl kadına karşı?..hiç gözlemleyebildiniz mi?
erkeklerin istedikleri zaman çok sert, dimdirek mesafe koyabildiklerini biliyorum gördüm ben.
bir kadın evli bir erkeğe karısına marısına aldırmadan bu kadar rahat ve yüzsüzce davranabiliyorsa; mutlaka güvendiği bir şeyler olabiliyor çünkü...
Eşim herkesle nasıl sohbet ediyorsa Kadınla da öyle.Saygılı,yardımsever davranıyor.Bir yılışıklığı olsa tartışırdım.Gerçi bi keresinde evde çay yanına ikram edecek bişey kalmamıştı,almaya üşendi eşim ve söylrmesi ayıp mısır patlattı,kadın da elinde yiyecek bişeyle geldi size şunu Yaptım bakın dedi eşim de dedi eline Saplık ben de sen seviyorsun diye Mısır patlattın.Ne güzel anlaşıyorsunuz öyle dicektim,demedim,Eşime belli etmeden çözmek için bu sorunu.onun dikkatlerini kadına çekmek istemedim ama kadını yeni işin hayırlı olsun diye aradığımda ,gelince X ten tüyoları alıcam dediğinde kadının evde konusu açılınca rahatsızlığımı belirttim,ama hiç dikkatimi çekmiyormuş gibi yapsaydım daha iyiydi aslında.

Mesafe bile koymayın hemen engelleyin silin her yerden bu ne ya! Anlattiklarinizdan tek bir tanesi yüzüne bile bakmamak için geçerli bir sebep siz iyi sabretmişsiniz. Kurtulmaya bakin, ayni binada calismadigi icinde sadaka verirdim ben olsam..

Anlattiklariniza dayanarak yaziyorum ki bu sadece kadinin ilgisi degil. Esiniz gizli veya acik goz yummus ilerlemesini saglamis. Kesinlikle böyledir demiyorum ama yazdiklariniz boyle bir intiba birakti.

Kocan anlamıyor mu kadının niyetini neden izin veriyor yakın davranmasina, saçı kucağına düştüğünde ne yaptı mesela kendini geri çekti mi tedirgin oldu mu
Kendisi hiç kıpırdamadı. Balkon çok küçük ve geri çekilecek yeri de yoktu malesef ben eşimle yer değiştirmekte buldum Çözümü.Ben bütün ilişkilerimde bişeyden huylandığımda önce bi süre gözlemlerim,iyice emin olursam alakamı kesiyorum.Bunda da tamamen alakamı kesmeye dair karar aşamasındayım,bi bakayım dedim sizler de benimle hemfikir misiniz , herkes hemfikir çıktı,akdini Düşünen şimdilik çıkmadı.
Hadi dedim belki ben yanılıyorumdur,zaman tanıyayım sma kadın gelfiğinde,aradığında her şeyde cinlerim tepeme çıkıyor eşime çaktırmamaya çalışmaktan yoruldum.

Anlattiklariniza dayanarak yaziyorum ki bu sadece kadinin ilgisi degil. Esiniz gizli veya acik goz yummus ilerlemesini saglamis. Kesinlikle böyledir demiyorum ama yazdiklariniz boyle bir intiba birakti.
Eşimle yakın zanDnkarda artık patladım bu kadında art niyet aradığımı anladı ve yanlış düşündüğümü,sadece açıkgörüşlü geniş bi bayan olduğunu,zaten art niyeti olsa bile kendisinln hiç Tarzı tipi olmadığını,dolayisiyla da hiçbir sıkıntı olamayacağını ,benim açımdan takacak mesafe koyacak bi durum olmamış olduğunu söyledi.ama ben ark lıklarımda sevgi isterim sevmiyorum o kadını ve ark lık gelişmeden bitsin gitsin eşimden bağımsız bi şekilde bitsin evet kesin

normal zamanda tek sen vrken süslenmeyip esin gelince süsleniyorsa kork kac.

olmaz olmaz deme
Eşim işten eve evden işe olunca ve iş çıkış saatleri de ayni olunca dolayisiyla her geldiğinde eşim oldu evde.süslenmeleri de ilk iki gelmeden sonra başlattı.
Bi keresinde kahve mi içsek teklifine
" olur Bahçeye gel orda içeriz "dedim.kahve içmedik de yürüyüş yaptık nerden konusu geldiyse bana mesajlar verdi.Benim arkadaşım sevgiline yanŞmıştı ama ben asla öyle bişey yapmam asla gibisinden laflar etmişti.Evr almayışımı anladı tabi

Valla hiç te geniş değilim alırım elime parcalarim o kadini dünya da erkek mi kalmamis evli erkeğe Cilveler yapıyor ben çok kiskancim benim elime düşse bu saçlarını tek tek yolar k.cina tekme atar kapı dışarı ederdim haa tabi önce tehditler savurarak :)
Onu hayatımızdan def etmeye iyice karar verdim ben de ama eşimin kı....nı kaldırmadan

Evlenmiş ayrılmış birisiyim. Çift arkadaşlarım var. Hatta 100 90ı karı koca.
Ama hiç böyle bir sıkıntı yaşamadım. Belkide yapım çok soğuk olduğu içindir.
Konuda komşu kadın cidden şık olmayan şekilde hareket ediyor. Saçtan, özel arabayla gidelime kadar hepsi çirkin şeyler. Sizin yerinizde olsam sağlam mesafe koyarım. Hatta kapıya gelince seninle ilgisi yok ama kendimi gergin hissediyorum. Rahatlayınca ben seni ararım derim. Israr ederse biraz kırarım nasılsa gerginsiniz :dondurma:
Iyi fikir

Eşimle yakın zanDnkarda artık patladım bu kadında art niyet aradığımı anladı ve yanlış düşündüğümü,sadece açıkgörüşlü geniş bi bayan olduğunu,zaten art niyeti olsa bile kendisinln hiç Tarzı tipi olmadığını,dolayisiyla da hiçbir sıkıntı olamayacağını ,benim açımdan takacak mesafe koyacak bi durum olmamış olduğunu söyledi.ama ben ark lıklarımda sevgi isterim sevmiyorum o kadını ve ark lık gelişmeden bitsin gitsin eşimden bağımsız bi şekilde bitsin evet kesin
Sevgili arkadasim evli bir erkek dusun ki bu kadin benim tam tarzim desin karisina . Boyle birsey imkansiz . Siz bu konuda yuzgoz olmussunuz adam kadinin ilgisinin farkinda ve bence hosune gitmis gidebilir egosu oksaniyor onu da anlarim. Ama sana savunmasi yanlis. Diyebilirdi ki kadin rahat gorusmeni istemiyorum ? Kim karisinin rahat bir kadinla arkadaslik yapmasini ister ki. Kadin esinle alelen flort ediyor esin takacak bisey yok diyor ark devam edin diyor.

Sevgili arkadasim evli bir erkek dusun ki bu kadin benim tam tarzim desin karisina . Boyle birsey imkansiz . Siz bu konuda yuzgoz olmussunuz adam kadinin ilgisinin farkinda ve bence hosune gitmis gidebilir egosu oksaniyor onu da anlarim. Ama sana savunmasi yanlis. Diyebilirdi ki kadin rahat gorusmeni istemiyorum ? Kim karisinin rahat bir kadinla arkadaslik yapmasini ister ki. Kadin esinle alelen flort ediyor esin takacak bisey yok diyor ark devam edin diyor.
Evet bu da garip.evet eşim pohpohlanmayı seve zaten kadın da bunu yapıyor.ha devamlı da selam yolluyor gülümseyerek ,as diyorum ,iletmiyorum.Servisleri ve iş yeri Binaları da ayrıldığına göre iş bende bitiyor.çok şükür teli yok çünkü henüz eşimin.kadının zaten 2 gün önceki çağrısını cevaplamadım gelince kapıma dayanacaktır ben geldim diye gülümsemeden Hımmm iyi derim sinyali alır almaz da " neyin var" derse de eşim o an yoksa Yanımda direkt rahatsızlığımı belirticem.

Back
X