• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşım ne yapmaya Çalışıyor ?

Ay Allah korusun.Hani Altın'da bişey aramayayım diyorum ama evine illa onu da istemeler filan,hiç mi çekinmiyor benden.Bu kadar da olmaz deyip kafam karışmıştı,ben miyim fesat diyordum ama Örnekleri de varmış baksana.Onun niyeti temiz bile olsa ya eşimin Akli kayarsa Allah korusun.Edepsiz insanlar.Mesafeli dursa kimsenin Akli da kaymaz
Eşimin adını bir söyleyişi var,ağzından bal akıyor resmen

Eşin kac yasinda? Bir de eşinin kadina davranışları nasıl? Samimi mi yoksa çok sallamıyor mu, bakıyor mu, onla ilgili konuşuyor mu?

5 yıllık evliyim hiç bir arkadaşım eşime böyle davranmadı ve davranamazda,mesafeni koymalısın bence çok rahatsız edici bir durum.

Aynısı bizim sitede yasandı , 47 yasında dul kadın tum hepimizin gözünün içine baka baka arkadaş oldugumuz karı kocayı ayırdı , adam evden bavulunu alıp bu kadının ıkı kat aşagıdaki evine taşındı, 1 sene beraber yasadılar, bu arada ben tavır yaptım diye kadın bana iftira bile atmış, ne olaylar ne olaylar , gözünü dört aç, bu çirkef ahlaksızlar için yuva aile kavramı hiç bişey ifade etmez, sakın görüşme
kadın neden tavır yapıyor biliyor musun kocasını elinden aldığın kadının arkadaşı olduğu için..onun arkadaşıydın benimde arkadaşım ol demek istemiş yüzsüz

Eşin kac yasinda? Bir de eşinin kadina davranışları nasıl? Samimi mi yoksa çok sallamıyor mu, bakıyor mu, onla ilgili konuşuyor mu?
Eşim 41 Yaşında.Kadın varken normal seviyeli şekilde sohbet ediyor ama o yokken bana takılıyor Y ne zaman gelecekmiş Öğren bakalım,sor bakalım özletmesin kendini vs dalga geçiyor

5 yıllık evliyim hiç bir arkadaşım eşime böyle davranmadı ve davranamazda,mesafeni koymalısın bence çok rahatsız edici bir durum.
Aynen öyle yapıcam.Evimizin huzuru için.zaten iki gün önce aramıştı hala geri dönmedim bi zahmet anlasın saf midir nedir

Merak ettim 1 sene beraber yaşadıktan sonra ne oldu ?
Ayrıldılar, kadın adamı çok zengin falan sanıyordu, çirkin birşekilde ayrıldılar, adam için neler neler dedi, oysa önceden hayatımın aşkı , tırnagına dünyayı feda ederim vb konuşmalar yapıyordu( ortak arkadaslardan duydugum kadarıyla)

Aynen öyle yapıcam.Evimizin huzuru için.zaten iki gün önce aramıştı hala geri dönmedim bi zahmet anlasın saf midir nedir

Ayrıldılar, kadın adamı çok zengin falan sanıyordu, çirkin birşekilde ayrıldılar, adam için neler neler dedi, oysa önceden hayatımın aşkı , tırnagına dünyayı feda ederim vb konuşmalar yapıyordu( ortak arkadaslardan duydugum kadarıyla)
Olan adamın kendi yuvasına oldu saftirik

Kızlar şu an sinirlerim tepemde ama eşime çaktırmıyorum.Mesele şu : biz lojmanda oturuyoruz Y kişisi daha önce de belirttiğim gibi iki kat üstümüzde yer alıyor.Lojman Süremiz dolduğundan bugünkü lojman başvurularına katıldık ve yan binadan bi daire çıktı bize,oraya taşınıcaz.Y kişisi henüz izinden dönmedi bayram sonrası dönecek.Eşimin bi üstümüzde oturan boşanmış Arkadaşına ayarlamaya çalışıyorduk da pas vermemişti hani hatırlarsanız..o Kışı aşırı alıngan biri ve bu arada hayatının merkezine almış durumda Y kişisinş.ikide bir hatırlatıyordu mesajlar yazıyordu Y kişisiyle Aralarını yapalım diye.Eşimin bu konuda pasif davrandığını mi düşündü bilmem ne zamandır küs durumda şu an eşimle.selam da vermez oldu bugünlerde.Bizlm lojman konusunda biriyle anlaşmış ,bizi buralardan çıkarmak için bir oyun oynamaya çalışmış ama başarılı olamamış.Eşim diyor ki eminim o yaptı bu oyunu diyor bizi burda istemiyor diyo görür o diyo Y kişisini her gün davet et sen gelsin gitsin inadına.Tepem Attı ,dedim bize ne ikisinin de cani cehenneme ne halleri varda görsünler ikisini de görmek istemiyorum sevmiyorum. Y den neden rahatsız oldupumu anlıyor ve sırıtıyo ben öyle söyleyince.Ay Allah'ım kurtulmak istedikçe hayatımızın içinde kadın !!!! Adi geçiyor tahammülüm yok.Bi gelsin direkt söylicem Görüşmek istemiyorum seninle ! Dicem . Eşimin ark ının derdi ne acaba eşim pasif davranıyor diye MÜ yoksa eşime olan yakınlığını mi farketti ya da eşimin ona ilgisi olduğunu mu düşündü ..çünkü o kişiye göre bütün herkes Y nin Peşinde dolanıyor

Son düzenleme:
45 yaşında ve dulsa kesin kocanizda gözü vardır
Evliler yapmıyor çünkü
Zaten iyice emin oldum.Eşimi sorarken ağzının salyası akıyo resmen.Geçen teline cvp vermediğim halde 5 gün sınra tekrar aradı laf Arasında eşimi sordu yine X napıyo ? Duymazdan geldim arata laf kattım.Kapatmadan önce eşime selam söylemeyi ihmal etmedi !! Yüzsüz

Amam Aman KESİNLİKLE uzak dur babanın kızımı kes at ,TLC diye bir kanal var bire bir aynı konu işlendi ve adamı ne yaptı etti attı yatağa ,kadın bunu öğrendi tabi yaa aynı işte aynı anlattığın konu ,geçen izledim .... .... Kes at kocana da kesin konuş uzak dursun

Eyvah eyvah. Eşinin arkadası öyle düşünüyosa kadının sizle takıldığından haberdar ki böyle yapıyor. Bak kocan bile demiş inadına çağır gelsin diye. Acaba dalga geçerek mi dedi? Gülmesi ne kadar itici. Buldu zaafını oynar artık ordan daha hassas davranması gerekirken.

Eyvah eyvah. Eşinin arkadası öyle düşünüyosa kadının sizle takıldığından haberdar ki böyle yapıyor. Bak kocan bile demiş inadına çağır gelsin diye. Acaba dalga geçerek mi dedi? Gülmesi ne kadar itici. Buldu zaafını oynar artık ordan daha hassas davranması gerekirken.
Evet baktı ki kız bana girip çıkıyo bu durumdan faydalanmak istedi ikisinin Arasında köprü görevi görürüz diye umdu,hatta direkt mesaj yoluyla baskı da yaptı Y ye beni anlatın ,söyleyin ,edin.Biz ds bi sabah ikisini birlikte kahvaltıya davet ettik ama oğlan iki Lafı bir araya getirip bi sohbet edemediği için işe yaramadı Oral'ı olmadı Y hanım.hatta onunla alakalı Olmayı bırak eşime "akıllı bıdık seni " tabirini kullandı adamın yanında da.Yani bu kadar alenen bu hareketler yapılınca şüpheye düştüm bu kadar da olmaz sen mi yanlış anlıyorsun bu kadını acaba dşye sordum kendime.bu arada eşim gayet ciddiydi çünkü ark ı zaten ona sebepsiz tavır koyduğunu düşünürken ( belki ben öyle sanıyorumdur ) kuyusunu da kazdığını düşündüğü için intikam duygusuyla bunu söyledi

Evet baktı ki kız bana girip çıkıyo bu durumdan faydalanmak istedi ikisinin Arasında köprü görevi görürüz diye umdu,hatta direkt mesaj yoluyla baskı da yaptı Y ye beni anlatın ,söyleyin ,edin.Biz ds bi sabah ikisini birlikte kahvaltıya davet ettik ama oğlan iki Lafı bir araya getirip bi sohbet edemediği için işe yaramadı Oral'ı olmadı Y hanım.hatta onunla alakalı Olmayı bırak eşime "akıllı bıdık seni " tabirini kullandı adamın yanında da.Yani bu kadar alenen bu hareketler yapılınca şüpheye düştüm bu kadar da olmaz sen mi yanlış anlıyorsun bu kadını acaba dşye sordum kendime.bu arada eşim gayet ciddiydi çünkü ark ı zaten ona sebepsiz tavır koyduğunu düşünürken ( belki ben öyle sanıyorumdur ) kuyusunu da kazdığını düşündüğü için intikam duygusuyla bunu söyledi
Kadın size girip çıkarsa o adamın kıskanacağını düşündüğü için söylemiştir eşin. Ya arkadaşlık anlamında sizden ya da tek eşinden. Bunu da tersleyerek değil de eşinin ağzını arayarak öğrenebilirdin. Niye öyle dedin hayatım bize gelince adama nolcak?diye.

Bi bahane bulun sudan sebepten kavga edin bidaha da asla görüşmeyin.
Eşinize de net tavrınızı koyun asla muhatap olmasın.
Ben evin erkeği varken komşu kabul edilmesine karşıyım ne olursa olsun evli bekar yaşlı genç farketmz.
Kendm de asla gitmem zaten.

Kadın size girip çıkarsa o adamın kıskanacağını düşündüğü için söylemiştir eşin. Ya arkadaşlık anlamında sizden ya da tek eşinden. Bunu da tersleyerek değil de eşinin ağzını arayarak öğrenebilirdin. Niye öyle dedin hayatım bize gelince adama nolcak?diye.
Tabi kıskansın diye söyledi zaten.Ama işte Arkadaşının, onunla değil de kendiyle ilgilendiğini düşünerek kendisine tavır koyduğunu düşünüyorsa bu düşüncesi pekişsin istiyor gibi geliyor bana.dediğinizgibş benden mi eşimden mi kıskanmalı ???Bunu bana Açıkça Söylemez ama sanmıyorum.Y nın adi geçince ıyyyyy yapıyorum konuya dikkat çekmiyorum ki eşimin de dikkatini çekmesin y kişisiyle ilgili konular

Son düzenleme:
Back
X