• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşım ne yapmaya Çalışıyor ?

Bi bahane bulun sudan sebepten kavga edin bidaha da asla görüşmeyin.
Eşinize de net tavrınızı koyun asla muhatap olmasın.
Ben evin erkeği varken komşu kabul edilmesine karşıyım ne olursa olsun evli bekar yaşlı genç farketmz.
Kendm de asla gitmem zaten.
Ya var ya kadına bi gün surat ettim ne oldu neyin var hasta mısın diye sıkıştırdı Yooo dedim tatmin olmuyor en son dedim annem rahatsız ona canım sıkkın.yok bu böyle olmayacak.Kadına direkt Görüşmek istemiyorum senle ikimizi de unut desem Hırs yapacak diye yılanı uyandırmak da istemiyorum.Kavga edilecek konu da çıkmaz ki sakin biri ..eve asla gelmesine izin vermiyim ben.İzin Dönüşü eşimden iş konusunda tüyo alacakmış kendisi dicem ki sen bana soruları sor ben cevabı alır sana iletirim!!! Bu ona yetmeli salak değilse !!

Ya var ya kadına bi gün surat ettim ne oldu neyin var hasta mısın diye sıkıştırdı Yooo dedim tatmin olmuyor en son dedim annem rahatsız ona canım sıkkın.yok bu böyle olmayacak.Kadına direkt Görüşmek istemiyorum senle ikimizi de unut desem Hırs yapacak diye yılanı uyandırmak da istemiyorum.Kavga edilecek konu da çıkmaz ki sakin biri ..eve asla gelmesine izin vermiyim ben.İzin Dönüşü eşimden iş konusunda tüyo alacakmış kendisi dicem ki sen bana soruları sor ben cevabı alır sana iletirim!!! Bu ona yetmeli salak değilse !!
Canım naif düşünrsen kavga edecek konu bulamazsn. Kırılırmı eder mi ne düşünr demeden tavır yap.
Bişeyn mi var diye sordu mesela ısrar etti. Aman sen de ne üsteliyosn herşyi sana söylemek zorundamym de. Bi başladn mı devamı gelir zaten. Eşinle asla ama asla muhatap etme yılan gibidir böyleleri.
Sana başka eşine başka konşr
Kendni acındırmayı da iyi bilir.
Sen kavga edince gidip eşine dert yanöasn dertleşmesn aman eşine ne oldu bana niye böyle davranıyor diye.

Anlayacağını sanmıyorum. Pat diye kesemiyosan aramalara mesajlara cevap vermemeyle çağırmamakla ve çağırdığında gitmemelerle koy bence mesafeyi. Gördüğünde görmezden gel kısa cevaplar ver falan. Ne düşünür diye düşünme odağında sadece senin evliliğinin huzuru olsun. Acıma.

Canım naif düşünrsen kavga edecek konu bulamazsn. Kırılırmı eder mi ne düşünr demeden tavır yap.
Bişeyn mi var diye sordu mesela ısrar etti. Aman sen de ne üsteliyosn herşyi sana söylemek zorundamym de. Bi başladn mı devamı gelir zaten. Eşinle asla ama asla muhatap etme yılan gibidir böyleleri.
Sana başka eşine başka konşr
Kendni acındırmayı da iyi bilir.
Sen kavga edince gidip eşine dert yanöasn dertleşmesn aman eşine ne oldu bana niye böyle davranıyor diye.
Işte bunu da kendine malzeme yapar mi diye de korkuyorum.Baygın baygın gözlerle sorabilir eşime,salağa yatabilir.Bi tek şöyle iyi bişey var. Oturduğumuz binalar ayrıldı ,eskiden üste çıkarken size bi bakayım dedim bahanesi oluyordu Zile basıyordu.önümüzdeki aydan itibaren ise yab binada olmicaz geçerken Zile basamayacak ki zaten bi aya kalmamalı bu iş,arayı net bozmalıyım o vakte kadar.ama aynen Dediğin gibi yapayım " üf Söylemek isteniyorum zorla mi " diyeyim kabalaşmadan olmayacak bu iş

Anlayacağını sanmıyorum. Pat diye kesemiyosan aramalara mesajlara cevap vermemeyle çağırmamakla ve çağırdığında gitmemelerle koy bence mesafeyi. Gördüğünde görmezden gel kısa cevaplar ver falan. Ne düşünür diye düşünme odağında sadece senin evliliğinin huzuru olsun. Acıma.
Evet aynen..

Bizim binada evli ve iki çocuk annesi vardı normalde pek gelmez gün içinde oturmalar olur eşimin gelecegi saat elinde bir tabakla gelirdi ya yemek getiri ya da bir şey ister ve x abi evde mi felan der içeri kafayı uzatırdı ya da arkamdan mutfaga gelirdi.Ben gıcıklandıgımdan mesafeli davranmıştım.Ondan sonra da başka komsuya aynı sekilde davranmış eşi içerde sortla oturuken birden odanın kapısında eşini izlerken görmüş.Bence hiç masum değil.Biz konduramamıştık yine de tabi sonra kadın evliyken cocuklarını bırakıp başka bir adama kaçmıştı.

Işte bunu da kendine malzeme yapar mi diye de korkuyorum.Baygın baygın gözlerle sorabilir eşime,salağa yatabilir.Bi tek şöyle iyi bişey var. Oturduğumuz binalar ayrıldı ,eskiden üste çıkarken size bi bakayım dedim bahanesi oluyordu Zile basıyordu.önümüzdeki aydan itibaren ise yab binada olmicaz geçerken Zile basamayacak ki zaten bi aya kalmamalı bu iş,arayı net bozmalıyım o vakte kadar.ama aynen Dediğin gibi yapayım " üf Söylemek isteniyorum zorla mi " diyeyim kabalaşmadan olmayacak bu iş
Kabalaşmadan olmaz kesinlikle.anan değil baban değil onun incinmemesini mi düşüneceksn ya. Keşke en baştan mesafeli olsaydn.
Zile bastı açmasaydın kapıyı keşke.
Neyse zararn neresnden dönersen kardr.
Yine de zile bassa gelse açma kapıyı.
Sorarsa eşimle müsait değildk de.
Haber vermeden gelme de.
Her nekadar sadakat mutlak olmalıysa da fikirlerle olmalıysa da erkeklerde bu durumu biraz da hormonlarn yönettğni bil.
Evde asla salaş olma mtlaka bakımlı ol. Ve cinsl brliktelğnzi arttır.

Kabalaşmadan olmaz kesinlikle.anan değil baban değil onun incinmemesini mi düşüneceksn ya. Keşke en baştan mesafeli olsaydn.
Zile bastı açmasaydın kapıyı keşke.
Neyse zararn neresnden dönersen kardr.
Yine de zile bassa gelse açma kapıyı.
Sorarsa eşimle müsait değildk de.
Haber vermeden gelme de.
Her nekadar sadakat mutlak olmalıysa da fikirlerle olmalıysa da erkeklerde bu durumu biraz da hormonlarn yönettğni bil.
Evde asla salaş olma mtlaka bakımlı ol. Ve cinsl brliktelğnzi arttır.
En başta apartmanda benle ark olmak isteyen biri var,fena olmaz ark da Lazım diye düşündüm.hem yalnızmış da dedim zamanında ben de yalnızdım dedim hadi sevaptır paylaşayım yalnızlığını...anacım sadece ben değilmişim derdi,baktım git gide ilerletiyor.Bigün bana tak diye sordu :" X ile severek mi evlendiniz ?" "Nasıl tanıştınız ?"," evlenince Değişti mi ?" Vs tabi bunları ara ara sordu ilk Başlarda.Samşmi değiliz konu bulamıyor dedşn iyiye yordum ama yok yok.Sonraki hareketleri görünce ben de pişman oldum beklemiyordum böyle bişey.sülük Zile bakmasam teli arar ,teli açmasam mesajlar atar,Kapıdan kovsam bacadan girecek o cins.Düşünsene tatildeyken biz,mesajlar aramalar nasıl gidiyor napıyosunuz ? Tatil Dönüşündeki teline mesajına cevap vermedim diye Kapıya dayandı hanım niye açmıyo Bakım tellerimi ( elleri bele koymuş hesap soruyo ) anlamak istemiyor ama ben onaçok güzel anlatıcsm hele bi gelsin bayram Dönüşü

Bizim binada evli ve iki çocuk annesi vardı normalde pek gelmez gün içinde oturmalar olur eşimin gelecegi saat elinde bir tabakla gelirdi ya yemek getiri ya da bir şey ister ve x abi evde mi felan der içeri kafayı uzatırdı ya da arkamdan mutfaga gelirdi.Ben gıcıklandıgımdan mesafeli davranmıştım.Ondan sonra da başka komsuya aynı sekilde davranmış eşi içerde sortla oturuken birden odanın kapısında eşini izlerken görmüş.Bence hiç masum değil.Biz konduramamıştık yine de tabi sonra kadın evliyken cocuklarını bırakıp başka bir adama kaçmıştı.
Ben de çok emin olamadığımdan nasıl davranacağımı bilemedim ama hepsini birleştirdiğimde ayni fikirde birleşiyoruz,kadının niyeti kötü !! Tele cvp vermemeleri,surat asmaları üzerine alınmıyor.Öyle bir yapmalıyım ki eşimle alakası yok gibi Olmalı.Çünkü iftira etti ayağına Yatıp mağduru oynayabilir.Cevap Hakkı doğmamalı.şu an için çözüm yolu sanırım eve yanaştırmamak,hiç sohbet etmemek,nedenini niçinini sorarsa da terslemek olacak gibi.Saygısızlık etmeliyim kendi huzurum için

Sanırım, böyle bi durumda eşim üzerinden kadını uzaklaştırırdım.Doğrusunu söylemek gerekirse X senin çat kapı gelmelerinden, müsait olmadığımızda telefon niye açılmadı diye hesap sormalarından rahatsız. İş yerinden de tanışıyorsunuz diye kabalık etmek istemiyor ama evde de seni görmek istemiyormuş ben de mesafe koymak zorunda kaldım derim. Eşime de uzak durmasını söyle.

Ne tehlikesi yok yaa , ne şeytanı gör ne de salavat getir demişler arkadaşım bu kadının niyeti her ne olursa olsun sil at hayatından tamamen çıkart ve eşine de gerekirse görüşmesini yasakla, bu kadar iyi niyetli olmayın gerçekten iyi sabır etmişsin ne demek eşimin yanında dekolte giyip eğilmek sürekli onu sormak filan ben yerinde olsam o kadının saçını başını yolardım

Sanırım, böyle bi durumda eşim üzerinden kadını uzaklaştırırdım.Doğrusunu söylemek gerekirse X senin çat kapı gelmelerinden, müsait olmadığımızda telefon niye açılmadı diye hesap sormalarından rahatsız. İş yerinden de tanışıyorsunuz diye kabalık etmek istemiyor ama evde de seni görmek istemiyormuş ben de mesafe koymak zorunda kaldım derim. Eşime de uzak durmasını söyle.
Bu konuda eşime de güvenmiyorum ki sıcakkanlı bi adam aaaa naber Y ne var ne yok gözükmüyorsun filan derse ..

yaa ben komsumun kocası bana asılacak hemen anlarım bu his meselesi
hemen hissedilir eşiniz anladıysa bu hissi aldıysa hemen mesafe koyucak

Direkt konuya gireceğim:7 aya yakın zaman oldu evleneli,bilen bilir.
Bulunduğum Şehre evlenerek geldim.Bu Şehirde eşimden başka kimsem yok.Apartmanda bekar bir bayanla iki ay kadar önce tanıştık.Yalnız yaşıyor,eşimle ayni binada çslışıyor,45 yaşında,çok eskiden bir evlilik yapmiş kısa sürmüş dul bir bayan.tsnışır tanışmaz bana çok ilgi göstermeye başladı.Her gün Arıyor mesaj yazıyor beni yokluyordu.kahve mi içsek ? Deyip öyle böyle evimize gelmeye çalışıyordu ki hala öyle gibi.ilk daveti o yapmıştı ben ons gitmiştim,sonra ben de onu davet ettim,ev hediyesi filan da getirmişti gelirken , neyse.
Sonra da beni davet etmeyip sürekli kendi bize gelmek için bahaneler yarattı.Yalnızlığı bildiğim için ilk etapta yalnızlığını paylaşmakta sakınca görmedim,aşırı kıskanç,pimpirikli Değilim normalde.amma ve lakin Bize gelince eşimle çok yakından ilgilendiğini farkettim.Makyaj yapıp ruj sürüp dekolteli kıyafetle geliyor bize süslenip püsleniyor,ben ise ev haliyle.ruj yok yani.yere bişeyi düşse yerden slmaya çalışırken Saçları eşimin kucağına giriyor.Benim Yanımda eşimi bana övüyor,eşimle ikisin ortak Noktaları çıktığında aaaa ayni benim gibisin vs diye vurgu yapıyor,gelirken yiyecek bişeyler getiriyor.Eşimin oğlu bizde olduğunda ona da yakın davranıyor,hatta bi gün ,çocuk kek sever diye ona kek yapacaktım da aksilikler oldu yapamadım tüh vs dedi.Ve önemli bir Ayrıntı :eşime bir gün Demiş ki servisle değil de istersen benim arabayla beraber gidip gelebiliriz işe.Eşim bana sordu asla dedim.işte bu ayrıntıdan sonra iyice işkillendim ben.Üstte eşimin bekar ark var,Kadından hoşlanıyor ve Aralarını yapalım istiyor ,uğraştık bi gün ama hiç ilgilenmedi muhattap olmadı onunla.
Aklıma gelmişken şunu da ekleyim: bir defasında hasta oldu Aradım müsaitsen ziyaretine gelicem dedim gel dedi X de gelsin,söylerim dedim.kapısını çaldığımda ,X niye gelmedi o da gelsin dedi uyuyor dedim.içeri girdim,X de gelseydi keşke dedi,haydaaaaa ! Ne işi var evli adamın senin bekar evinde,X kadar taş düşsün başına emi ! X hasta olduğunda kendisinin nasıl olduğunu sorup durdu.
Neyse ben bunlar olurken işkillendiğim an tellerine bakmamaya,mesajlarına geç cvp yazmaya başladım,mesafe koymak için.Kapıma dayandı hanım neden tellerime bakmıyor acaba diye sordu eşime,Kapıya çıktım, çağrını görmedim dedim.o gğn hakikaten görmemiştim.
Eşim ,Y artık gelmiyor dedi nedense dedi.ben de dedim ki uzaklaştım ben de ondan ,rahat tavırlarından rahatsız olmaya başladım dedim.Bu konuşma çok yakın vakitte oldu bu arada.eşim ark ın davranışlarının Altın'da bişey olmadığını,bazı bayanlar için bunun normal olduğunu söylüyo biliyorum evet ama tutucuyum bu konuda. Şu an kendisi izinde ve bi iki hafta yok.Gelince nasıl davransam bilmiyorum.Ayıp mi ederim mesafe koyarsam bilmiyorum.
Bu arada kendi işi başka bir binaya taşındı,eşimle servisleri ayrılmış oldu.hayırlı olsun diye Aradım.X napıyo dedi gelince ondan tüyoları alırım dedi.Eşime sordum ne tüyosu alacak senden,kahkaha Attı.arkadaşa,bak dedim Z kişisi var o da seninle ayni yerde Çalışıyor biliyor musun servis ark olacağınız için çok seviniyor dedim , umursamadı.
Yani gerçekten ben mi abartıyorum.Tehlike yok mu sizce de ?
Tehlikenin en buyugu varda ne sen ne de esin farkina varmamiş..
Bir kere esinin bu olaylari rahat karsilamasi demekki bu kadinin ilgisis onun hosuna gidiyorda sana belli etmiyor..
Bal gibide kadin ilgili esine ne gunahi ne seyi..
Yani dogru anlattiysan senin yerinde ben olsam o kadinla coktan mesafeyi koymustum ..
Bastan koyman gerekirdi ama nerden bielceksin..
Yani hasta ziyareti elin evli adamini soruyor utanmadan demekki senden hic cekinmiyor yascada buyuk ustelik..
Bence esinle adam gibi konis cok fazla anlayacagini sanmiyorum beyfendiye gore normal hersey..

O kim ki aynı arabayla gidip gelelim diyor. Sen izin versen, eşin gidecek mi? Bir de sana soruyor. Tövbestafurullah. Tövbestafurullah. Tövbestafurullah.

Ayy okuya okuya paronayak oldum.
Bencede hal boyleyken hala konu sahibesini suvlayanlar varya bunlar ne mantikta cozmus degilim ben..
Cok fazla genisler buyul ihtimal..

Ay bi bilsem keşke soraydım hakikaten.Önce arabaya alacak ,sonra Telini isteyecek olur ya hani uyuya kalırsa filan !! Hasta olunca mesajlar yazacak : X nasıl oldun ,X bugğn durgun gibiydin , şurda bi Çay içelim öyle gideriz vs vs
Sen nerden biliyorsun teljni almadigini senin ruhun duymaz alsa bile..

Bende bekar tek yaşayan bir bayanım , evlerine gidip kaldığım eşiyle aynı iş yerinde çalıştığım arkadaşlarım da var ama hiç böyle davranmam , bir keresinde arkadaşım yani erkek olan üçlü koltukta oturuyordu , bende dalgınlıkla aynı koltuğun diğer köşesine oturmuştum eşi mutfaktan dönünce gelip ortamıza oturmuştu ona bile kafayı takmıştım yanlış mı anlaşıldı diye ,, biraz dikkatli olmak gerek

Sen ayıp ettiğini düşünürsen (mesafeli ol)
eşini elinden alır bu kadın
birde eşin uzak mı yakın mı davrınıyor
eşin eve geldiğinde güler yüzlü bakımlı olmayı dikkat et cilveli ol

Back
X