arkadaşım ne yapmaya çalışıyor?

Nice ilkokul mezunu olup da, kendisini geliştirmiş ve cahil kalmamış, fakülte bitirmiş ama cehaletten kurtulamamış insanlar var.
Takma kafana, belli ki arkadaşında cehalet diz boyu ve fesat, kıskanç birisi, sen şu ata sözünü hiç mi duymadın "Etme cahille muhabbet küstürürsün...."

bi cevap vermek istiyorum ama bulamıyorum
sanirim arkadasinizin esinize ve size karsi gizli hayranlik kiskanclik ve hatta hasedlik var kedi ulasamadigi ete murdar dermis diye söyleyiverin gerisinide o düsünsün madem o hadsiz hadsiz konusabiliyor cevabinida hak ettigi sekilde alabilir

kızlar arkadaşımın çocuğu bu yıl üniversite sınavına girecek. kaçtır bulunduğum ortamlarda kızım en kötü hukuk okurum dedi diyor . benim eşim de avukat . rahatsız oldum açıkçası. kasten mi yapıyor yoksa kızının ne kadar zeki olduğunu mu baskılıyor anlamadım. kafalar bana çevriliyor her öyle dediğinde.ne diyim bi daha öyle derse sizce
Hukuku kazanması ayrı okuması ayrı zor,onu kazanıp okusun da öp başına koy deyin bence. ayrıca kızını yüceltme adına böyle bir şey soyledigini düşündüm ben.

tır sürüyor kızım var benim ama küçük daha kadınla aramda çok yaş farkı var zaten ama aynı ortamda bulunuyoruz bi şrkilde
Babaannemin bir sözü vardır. Kendi dötündeki tomruğu görmez, elin dötünde kürdan arar diye. Bu tür insanlara yakışan bir söz, bence karşılık vermeyi fazlasıyla da hak ediyor.

Bir daha söylerse ki söyleyecek, (çünkü bu yolla mutlu oluyor, sizin seviyenize çıkamadığı için, sizi kendi seviyesine indirmeye çalışıyor) cevap olarak - Maaşallah kuzuma ben x e inanıyorum istediği her yeri kazanır o, inşallah benim kızım da büyüyünce ablası gibi başarılı olur, ilkokulu zar zor bitirip de iyi bir meslek sahibi olamayan adamlarla evlenir, tek övünç kaynağı da çocuğunun başarısı olur diye aklım çıkıyor deyiverin.

Not: İnsanların mesleklerini küçümsediğimden değil, hatta haddim de değil, lütfen yanlış anlaşılmasın, herkes geçim derdinde, helalinden olduktan sonra ne iş yaptığının önemi yok, birileri yazdıklarımı alıntılayıp, meslekleri aşağılayamazsın demesin diye yazıyorum bunu, genel fikrim değildir, sadece söz konusu kadın için düşüncemdir, polemiğe girmek istemem.

Herkesin kafasının sana çevirmesine kadar herşey normaldide.. Bu kafasını san açeviren insanların yakınlık düzeyleri nedir eşinizin çevresimi

En kötü hukuk okur derken adalet okumaz inşallah 😂😂
Bosverin ya, "inşallah canım başarılar" diyin geçin. Ne sidik yaristiracaksiniz saçma sapan insanlarla

kızlar arkadaşımın çocuğu bu yıl üniversite sınavına girecek. kaçtır bulunduğum ortamlarda kızım en kötü hukuk okurum dedi diyor . benim eşim de avukat . rahatsız oldum açıkçası. kasten mi yapıyor yoksa kızının ne kadar zeki olduğunu mu baskılıyor anlamadım. kafalar bana çevriliyor her öyle dediğinde.ne diyim bi daha öyle derse sizce
Nolur sınav sonucunu yazın buraya.

Ben işin arkadaşlık kısmına takıldım açıkçası. Yani hem kadın için arkadaşım diyorsunuz hem söylediği lafta art niyet arıyorsunuz. Ha kadın gerçekten art niyetlide olabilir ona bir şey demiyorum ama biriyle arkadaş olmak bu kadar basit mi ya? Bir tek bana mı garip geliyor bu tarz şeyler ben anlamadım. Kendi seviyemde olmayan,muhabbetimin uymadığı ve en önemlisi söylediği laflarda art niyet sezdiğim insanlar benim arkadaşım olamaz ya. Sizin nasıl oluyor anlamadım yoldan geçenle arkadaş mı oluyorsunuz hemen. Ki defalarca bunu söyledi diyorsunuz. Sohbeti kesip atmak için daha neyi bekliyorsunuz anlam veremedim.

Densizlik işte..ben olsam o kişiyle bağımı koparırım

Boşverin. Kolay mi sanki hukuk kazanmak(iyi bir üniversitede)? O kadar cahil ki arkadaşinız,ettiği lafın farkında değil. Inanin kafanıza taktıgınıza değmez.

Back
X