tır sürüyor kızım var benim ama küçük daha kadınla aramda çok yaş farkı var zaten ama aynı ortamda bulunuyoruz bi şrkilde
Babaannemin bir sözü vardır. Kendi dötündeki tomruğu görmez, elin dötünde kürdan arar diye. Bu tür insanlara yakışan bir söz, bence karşılık vermeyi fazlasıyla da hak ediyor.
Bir daha söylerse ki söyleyecek, (çünkü bu yolla mutlu oluyor, sizin seviyenize çıkamadığı için, sizi kendi seviyesine indirmeye çalışıyor) cevap olarak - Maaşallah kuzuma ben x e inanıyorum istediği her yeri kazanır o, inşallah benim kızım da büyüyünce ablası gibi başarılı olur, ilkokulu zar zor bitirip de iyi bir meslek sahibi olamayan adamlarla evlenir, tek övünç kaynağı da çocuğunun başarısı olur diye aklım çıkıyor deyiverin.
Not: İnsanların mesleklerini küçümsediğimden değil, hatta haddim de değil, lütfen yanlış anlaşılmasın, herkes geçim derdinde, helalinden olduktan sonra ne iş yaptığının önemi yok, birileri yazdıklarımı alıntılayıp, meslekleri aşağılayamazsın demesin diye yazıyorum bunu, genel fikrim değildir, sadece söz konusu kadın için düşüncemdir, polemiğe girmek istemem.