Arkadaşım nişanlandı, kafası karışık.

Bir de burda herkes neden sevdiğin ama serseri erkek vs sevmediğin ama efendi erkek karşılaştırması yapmış?? :)

Aşık olunan kişi ille de aldatacak üzecek zibidi olacak diye bir şey yok ki insanlar neden hep böyle varsayıyor?!

Aşk acı olmak acı vermek zorunda değil. Kafanızda aşkı acıyla değil mutlulukla bağdaştırın bence

Düzgün adam gibi birine aşık olmak da mümkün

Ben cinsel ve duygusal anlamda çekim hissetmediğim biriyle evlenmem ama arkadaşın durumun farkında zaten bile bile evleniyor. Mantık evliliği yapma niyeti var demek ki.

Burda ayril dersem eger sirf erkegi dusundugum icin derim.
Onada yazik.
Sevdigini sandigi kadinin tereddutleri var..

Yok be surak
Karısı ölen adam ertesi gün cenazede eş aramaya başlıyor
Erkeklere yıkım olduğunu ben pek görmedim
1 gün 2 gün üzülüp 3. gün sosyal medyada kız eklemeye başlıyor en düzgünü bile

O kadar itici bulmuyor diye düşünüyorum, çok baskı altında olan bir kız değil. Seviyorum ama aşık değilim diyor.

Tam olarak ten uyumu meselesini bilmiyorum ama buluştuğumuzda çok heyecanlanmıyorum demişti.
Heycanlanmak evet anahtar kelime bu aslında. Yani konuşurken sor arkadaşına aşk neymiş, eski erkek arkadaşına ne hissediyormuş da şimdi o hissettiklerinin tam olarak hangilerini hissedemiyormuş. Yani kendi kendine bunların cevabını versin anlarsın zaten mantıksız konuşmaya başlar somut birşeyler sunamazsa hislerine dair, eger sırf eski erkek arkadaşını unutamadıgı için böyle düşünüyor ve hissediyorsa o söylemese de kelimeleri anlatır.

Tam olarak ten uyumu meselesini bilmiyorum ama buluştuğumuzda çok heyecanlanmıyorum demişti.
Bence bu sekilde evlenmesi cok sakincali. Bu sekilde tereddutle evlenirse evli iken baskasina asik olma olasiligi var. Ya da yillarca surse bile bir gun bosanacagim hayatim ellerimden kayip gidiyor diye bunalima girme olasiligi var. Nisanlilik donemini uzatsin madem. Bakti hala ayni. Evlenmesin. Bana sorarsan ayrilirsa pisman olur ama bu sekilde de evlenirse her zaman ya cok buyuk tutkulu bir aski kaybetmissem diye evliligine adapte olamaz.

O kadar itici bulmuyor diye düşünüyorum, çok baskı altında olan bir kız değil. Seviyorum ama aşık değilim diyor.

Bak şekerim değindiğim konu buydu zaten:) Konu itici bulmamak bulmak değil. Nötr olmak, itici bulmamak cinsellik için yeterli değil ama kadınlarımız bunu bilmiyor, evlendikten sonra anlıyor maalesef. Cinselliği herkesle yaşayamazsın. Sempati duymak, arkadaş olmak, güzelce sohbet etmek, itici bulmamak yeterli değil. Bunlar arkadaşça hisler o kadar.
Hayatboyu aynı kişiyle cinsellik , nötr olmak, sempati duymak vs yle olacak iş değil net şekilde çekimle olacak bir iş.

Konu sadece cinsellik de değil, konu aslında boşlyk. Ben şahsen gerçekten aşık olmadığım biriyle mutlu olabileceğimi sanmıyorum. İnsanın kendi içinee, kendine yalan söyleyemediği bir yer var ya insan orda mutsuz olduğunu, boşlukta olduğunu biliyor bence. Ben kendi adıma aşık olmadığım biriyle olmayı mutsuz edici buluyorum.

Arkadaşın da durumun farkında evlenmeme mutsuz olma sebebi aşık olmama. Yaşı gençmiş tekrar aşık olma şansını kendi elinden almasın.

Söylediklerinize saygı duyuyorum. Ama ben aynı fikirde değilim. Erkek taştan ruhsuz bir varlık değil ki. Sadece bizler gibi açıktan üzüntü yaşamıyorlar. Kıyıda köşede içlerini yiyorlar. Bastırmaya çalışıyorlar. Öyle olmasa bile yine de düzgün davranmakla sorumluyuz.

geçmişte yaşadığı kadar bir aşk yaşamadan
ama bitmiş öyle değil mi?
yani şunu söylemeye çalışıyorum.
evet geçmişte çok aşık olarak bir ilişki yaşamış arkadaşınız, ama ayrılmışlar. hem de çok yıpratıcı olmuş...
şuanki nişanlısını seviyor, herşeyiyle tamam diyor, ama aşık değilim diyor, aşk da olmayıversin. olunca sonuç bi üst satırdaki gibi olacaksa?
ben eminim evlendikten sonra iyi ki evlenmişim diyecek...

Burada arkadaşınızın bir ayrım yapması gerekiyor.
Hala eski sevgilisine karşı böyle hissettiği için mi şimdikinde aynı çekimi bulamıyor,
Yoksa o hissi hatırlıyor ve o hissi mi arıyor?

İlki ise hemen bitirsin. İkincisi ise bazen daha erken yaşta duyulan heyecan daha dorukta yaşanabiliyor. Aynısını hayatı boyunca yakalayamayabilir. o heyecan birlikteliği devam ettirmeye yetseydi zaten eskisi ile olurdu :)
Kişiye bağlı yine de... aşk olmazsa olmazdır kimisi için, sonra birliktelik eziyete döner. Kimisi de kendini güvende hissetmeyi ve sevilmeyi sever.
Bence sizin karara etki etmemeniz en sağlıklısı. Kendini dinlesin..

Cok asik evlendim ve bosandim ask bitti geriye bir sey kalmamasti duygu olarak

Sonra tekrar cok asik oldum ve 5.yilimiz deli gibi ask kalmadi fakat muthis bir sevgi ve ara ara tazelenen canli kalan ask var
Ask kisa ömürlü 1 sey.ask bitince sevgi kaliyorsa tamamdir.ask bitince butun duygular cöküyorsa malesef hüsran olur.
Mantik evlilohi yapacaksa hic fikrim ve bilgim yok.

Aşk ve tutku bir yere kadar. Evlenince sadece sevgi ve karakterle kalıyorsun.

Ben eşimden önceki herkesi herşeyi tüm aşkları silip attım, ve eşimi yaşamaya doyamıyorum, onun adı aşk değil, ztn evlilik te aşk üzerine kurulabilecek bişey değil, çok daha sağlam değerler veriler gerekli. Ben tamamen kötü bir tablo görmedim ve açıkçası devam ederse pişman olacağını düşünmüyorm
Ama ayrılırsa hep aklında kalacak, heleki kötü birine düşerse
Şu an cinsellik konuştuklarını düşünmüyorum, ama asıl soru işareti orda. Nişanlısının onu yönlendirmesi ile doğru cevabı bulabilir.
Ben eşimle ilk tanıştığımdan beri çekim hissediyordum, ama çok daha farklı bir histi. Ve cinsellik noktasında eşin yönlendirmesi çok önemli. Nişanlısına tutku hissetmesinden çok nişanlısının tavrı nasıl olacak önemli olan o

Kendi söylemiş elektrik yok, aşık değilim diye demek ki kendi de durumun farkında. Hiçbir çekim hissetmediğim biriyle evlenmezdim.

bana da bu durum çok garip geliyor.
çekim hissetmediğim adamla oturup çay içmek bile zor gelir.
neden isteme, nişan düğün işlerine kalkışılır ki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…