- 29 Ekim 2018
- 3.402
- 6.263
- 73
- Konu Sahibi Honeybonny
-
4 yaşında ama çocuk hiç yanlış anlar mı? Sevgiyi, şiddeti ayırmayı o kadar iyi biliyorlar ki.. Ben çok fevriyim bu konularda öyle parklarda çocuklar yüzünden hır gür çıkaran tiplerden değilim. Ama çocuğa şiddet denildi mi kan beynime sıçrıyor işte. Çocuk kaç zaman sonra anlatmış bir de neden anlatmış olabilir durduk yerde yalan konuşacak olsa ..Çocuguna inanmasın güvenmesin demedimki.
Yüzde yüz eminliğini sorgulasın demek istedim.
Pata küte dalmasın kadına belki çocuk yanlış anladı.
Oyy sen doğurup büyüteceksin, gözünden sakınacaksın
Elin kadını gelip vuracak
Valla avatarımdaki gif gibi "dracarys" der yakar geçerim o kadını...
Benim bu gruba dajil olmamım sebebi çocuğum zaten oğlum iyi vakit geçirsin diye..çünkü herkes in çocığu var ve genel profil herkes saygılı ama biri değilmiş gecenin bu saati oldu sinirimden uyuyamadım..kendime de kızgınım...Çocuğunuza değer veriyorsanız bu yaşlarda kendinize toplu arkadaş ortamlarında deşarj olmak için zaman ayırmayın malesef kadınlar kendi çocukları gibi her çocuğa bağırma kızma sindirme hakkına sahipmiş gibi davranıyorlar. Dolandırıp sormaya gerek yok gidip neden Çocuguma vurdun seni başka çocuklarda şiddet uygularken gördüm ayıp gibi tersleyip cahil pislik diye rencide ederdim ona bu bir ömür yeter.
Ben becerikliyim ben iyiyim havalarınfa beni birşey beceremeyen biri gibi göstwriyor yemek yapamaz misafir ağırlayamaz falan filan yani bende mizaç gereği takmam böyle şeyleri kaldı ki beni arar yemek tarifi falan alır..Size karşı davranışı nasıldı ki esinizin fark ettiği. Ben onu da merak ettim suanda. Sinir oldum kadina. Cok bilmiş ben iyi anneyim havalarında akil satmalar falan mi?
İçimden gelen de o ki fevri bir insanımdır çoğu zamanda haklı iken haksız konumuna düşwrim...Oyy sen doğurup büyüteceksin, gözünden sakınacaksın
Elin kadını gelip vuracak
Valla avatarımdaki gif gibi "dracarys" der yakar geçerim o kadını...
Aptal ya ve ezik. Bende de vardi bunun gibi bir tanesi kompleksli, neden kocasıyla mutsuz ,ve koca kölesi. Böyleleri mutsuzdurlar ondan yapiyorlar Ben yol verdim cok mutluyum. Gorusmuyorum aramiyorum sormuyorum son yazdiginda da cevap ta vermedim anlamistir artik ne hali varsa görsün. Bu rezille görüşmemek cok yerinde bir karar olmus ogluna vurmasi konusuna girmiyorum bile. Burda kufur ediyorum. Gunluk sporumu yaptirdi bana o kadin.Ben becerikliyim ben iyiyim havalarınfa beni birşey beceremeyen biri gibi göstwriyor yemek yapamaz misafir ağırlayamaz falan filan yani bende mizaç gereği takmam böyle şeyleri kaldı ki beni arar yemek tarifi falan alır..
Eşlerinde olduğu bir ortamda sanki ben telefonu kasıtlı açmıyorum pozisyonuna soktu beni eşim toparladı zaten ailecek ben görüşmek istemiyordum arada bunlar emrivaki yapıyorlardı sanırsam görüimek istemwdiğimi çokn açıkça belli ettim...ondan yaptı..
Terbiyesiz hadsiz.Nasıl vurmuş ???Oglunuz ne anlattı.Rezıl edın gruba bır daha yuzunu bıle gormeyın.İyi akşamlar hanımlar
Benim oğlum sayesinde tanıştığım bir arkadaşım vardı ilk başlarda iyiydik ama sonları biraz tuhaf hareketlerini görünce kendimi çektim ama ben bu kişi ile oetak arkadaşımız çok fazla o grupla da baya nir gezme falan oluyor. Birde günümüz vardı benim oğluma kendi gününde vurmuş 4 ay önce oğlum bugün söyledi oğlum 4 yaşonda ve anlattığı vurma şeklini de görüşmüştüm birkaç kere çocuklarına vururken.... Yani oğlum yalan söylemiyor eminim....
Vurmada şöyle eline vurmuş ha eğer diyeceksrniz ki ne var bir şey yazmayın çünkü ben grupta ve normalde kimsenin çovupuna laf bile söylemem bırak vurmayı...kimsenin haddi değildir terbiye vermek aile ve öğretmen dışımda...
Sinirimden nefes alamoyorum yani böyle bunun hesabını sormsk istiyorum...
Zaten grup içünden de bir iki kişi bana dedikodusunu yaptı ama ben genç düşünememiştir falan dedim zaten bana da tuhaf tuhaf konuşuyor rencide etmeye çalışıyor ben alttan alıyorum genelde salağa falan yatıyotum çünkü hıxursuzluk çıksın istemiyordum ve kendim götüşmeyi de bırakmıştım şimdi arada grupta toplsnınca götüşüyoruz...
Çocuğuma yapılan şeyin hesabını sormak istiyorum ve oğlumdan özür dilemesini..
Bana bir yol gösterin....
ben karnımda taşıcam , büyütcem yaşlara getircem el gelecek benim öpmeye doyamadıpım eline vuracak he? elini keserim onun.İyi akşamlar hanımlar
Benim oğlum sayesinde tanıştığım bir arkadaşım vardı ilk başlarda iyiydik ama sonları biraz tuhaf hareketlerini görünce kendimi çektim ama ben bu kişi ile oetak arkadaşımız çok fazla o grupla da baya nir gezme falan oluyor. Birde günümüz vardı benim oğluma kendi gününde vurmuş 4 ay önce oğlum bugün söyledi oğlum 4 yaşonda ve anlattığı vurma şeklini de görüşmüştüm birkaç kere çocuklarına vururken.... Yani oğlum yalan söylemiyor eminim....
Vurmada şöyle eline vurmuş ha eğer diyeceksrniz ki ne var bir şey yazmayın çünkü ben grupta ve normalde kimsenin çovupuna laf bile söylemem bırak vurmayı...kimsenin haddi değildir terbiye vermek aile ve öğretmen dışımda...
Zaten grup içünden de bir iki kişi bana dedikodusunu yaptı ama ben genç düşünememiştir falan dedim zaten bana da tuhaf tuhaf konuşuyor rencide etmeye çalışıyor ben alttan alıyorum genelde salağa falan yatıyotum çünkü hıxursuzluk çıksın istemiyordum ve kendim götüşmeyi de bırakmıştım şimdi arada grupta toplsnınca götüşüyoruz...
Tabi tabi hemen oğlunuzdan özür diler.İyi akşamlar hanımlar
Çocuğunun saç teline dokunacak insanı doğduğuna pişman ederim. Hiç öyle yalnızken falan da sormam. Direk diğer kadınlara da çocuklarınızı bu ruh hastasından uzak tutum derim açık açık.İyi akşamlar hanımlar
Taciz şikayetlerinde de kadının beyanı esas alınıyor o sırada kadın telefona çekemediği için hakim yüzde yüz emin değiliz diye pislik tacizcilere ceza vermesin mi?Çocuguna inanmasın güvenmesin demedimki.
Yüzde yüz eminliğini sorgulasın demek istedim.
Pata küte dalmasın kadına belki çocuk yanlış anladı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?