Arkadaşım !? Oğluma vurmuş

Arkadasın haddini çok aşmış, haddini bildir bence. Başkasının çocuğuna vurma cesaretını nerden bulmuş ?

Çocuguna inanmasın güvenmesin demedimki.
Yüzde yüz eminliğini sorgulasın demek istedim.
Pata küte dalmasın kadına belki çocuk yanlış anladı.
4 yaşında ama çocuk hiç yanlış anlar mı? Sevgiyi, şiddeti ayırmayı o kadar iyi biliyorlar ki.. Ben çok fevriyim bu konularda öyle parklarda çocuklar yüzünden hır gür çıkaran tiplerden değilim. Ama çocuğa şiddet denildi mi kan beynime sıçrıyor işte. Çocuk kaç zaman sonra anlatmış bir de neden anlatmış olabilir durduk yerde yalan konuşacak olsa ..

Oyy sen doğurup büyüteceksin, gözünden sakınacaksın
Elin kadını gelip vuracak
Valla avatarımdaki gif gibi "dracarys" der yakar geçerim o kadını...

Vallaha bende normalde siddete karşıyım. Heleki çocuklar konu ise.. Bende ifşa ederdim. Sonra duruma göre eline saçlarını verirdim sanırım. Aslında kendi çocuklarını dövdüğü için şikayet etmeli üstüne

Size karşı davranışı nasıldı ki esinizin fark ettiği. Ben onu da merak ettim suanda. Sinir oldum kadina. Cok bilmiş ben iyi anneyim havalarında akil satmalar falan mi?

Benim bu gruba dajil olmamım sebebi çocuğum zaten oğlum iyi vakit geçirsin diye..çünkü herkes in çocığu var ve genel profil herkes saygılı ama biri değilmiş gecenin bu saati oldu sinirimden uyuyamadım..kendime de kızgınım...

Size karşı davranışı nasıldı ki esinizin fark ettiği. Ben onu da merak ettim suanda. Sinir oldum kadina. Cok bilmiş ben iyi anneyim havalarında akil satmalar falan mi?
Ben becerikliyim ben iyiyim havalarınfa beni birşey beceremeyen biri gibi göstwriyor yemek yapamaz misafir ağırlayamaz falan filan yani bende mizaç gereği takmam böyle şeyleri kaldı ki beni arar yemek tarifi falan alır..
Eşlerinde olduğu bir ortamda sanki ben telefonu kasıtlı açmıyorum pozisyonuna soktu beni eşim toparladı zaten ailecek ben görüşmek istemiyordum arada bunlar emrivaki yapıyorlardı sanırsam görüimek istemwdiğimi çokn açıkça belli ettim...ondan yaptı..

Oyy sen doğurup büyüteceksin, gözünden sakınacaksın
Elin kadını gelip vuracak
Valla avatarımdaki gif gibi "dracarys" der yakar geçerim o kadını...
İçimden gelen de o ki fevri bir insanımdır çoğu zamanda haklı iken haksız konumuna düşwrim...
Ama burda oğlum söz konusu sakince ve akıllıca davranmak istiyorum...haklı iken haksız konuma düşmek istemiyorum...

Aptal ya ve ezik. Bende de vardi bunun gibi bir tanesi kompleksli, neden kocasıyla mutsuz ,ve koca kölesi. Böyleleri mutsuzdurlar ondan yapiyorlar Ben yol verdim cok mutluyum. Gorusmuyorum aramiyorum sormuyorum son yazdiginda da cevap ta vermedim anlamistir artik ne hali varsa görsün. Bu rezille görüşmemek cok yerinde bir karar olmus ogluna vurmasi konusuna girmiyorum bile. Burda kufur ediyorum. Gunluk sporumu yaptirdi bana o kadin.

Terbiyesiz hadsiz.Nasıl vurmuş ???Oglunuz ne anlattı.Rezıl edın gruba bır daha yuzunu bıle gormeyın.

Bu konudan çıkarılacak tek ders şu
Yavrunuza kendisine yapılanı anında size söylemesini telkin edin hemen o an anında
4 ay uzun bir süre
Yavrunuz kaç yaşında
Sakın beni yanlış anlamayın yalan söylüyor demiyorum asla
Ama çocuklarda zaman kavramı yoktur
Çoğu şeyi hemen unuturlar
4 ay nasıl unutmamış
Size 4 ay nasıl söylememiş

Onun ne haddine ya terbiyesiz kesinlikle alın boyunun ölçüsünü

ben karnımda taşıcam , büyütcem yaşlara getircem el gelecek benim öpmeye doyamadıpım eline vuracak he? elini keserim onun.
gruptan bence güzel bir mesaj atın ben şöyle yazardım ' x hanım, kaç kez kendi çocuğuna vurduğunu gördüm x gün benim yavruma da aynı şekilde vurmuşsun bir daha göreyim duyayım veya hissedeyim seni ibreti alem için orta yerde döver cocuğununda senden alınması için polise şikayet ederim, bu bir uyarıdır. nokta '

Çocuğun bile aklında yer etmiş bu bile belli ediyor sizin çocuklarınıza karşı tavrinizi. Demekki o eline vurma olayi bile buyuk gözükmüş çocuğa. Kendi vurmaya kiyamadigim evladıma başkası dokunamaz. Eğer susarsaniz devamı gelecektir direk sorun neden vurdgunu

Tabi tabi hemen oğlunuzdan özür diler.
Allah aşkına siz diyorsunuz dengesiz diye ve olay onun evinde gerçekleşiyor, nasıl vurabiliyor bu çocuk sizin gözünüzün önünde değil mi? bu dengesizle hem görüşüp hem nasıl hesap soracaksınız
Hesap soracaksanız kestirip atacaksınız, grupla görüşüyoruz falan diyip durmuşsunuz ben ilk grupça görüşmede gider yüzyüze hesap sorardım.

Dört yasında yiğenim var ablama sen ananeme bidaha vuramazsın ben seni döverim vs diyor
Cocugunuz dört ay önceki olayı gercekten hatırlıyormu yada kadın baskasına vururken gördü aklında o kaldı ve onumu anlatıyor

Çocuğunun saç teline dokunacak insanı doğduğuna pişman ederim. Hiç öyle yalnızken falan da sormam. Direk diğer kadınlara da çocuklarınızı bu ruh hastasından uzak tutum derim açık açık.

Çocuguna inanmasın güvenmesin demedimki.
Yüzde yüz eminliğini sorgulasın demek istedim.
Pata küte dalmasın kadına belki çocuk yanlış anladı.
Taciz şikayetlerinde de kadının beyanı esas alınıyor o sırada kadın telefona çekemediği için hakim yüzde yüz emin değiliz diye pislik tacizcilere ceza vermesin mi?
Yüzde yüz hiçbirşeyden emin olamazsınız bu kadar yüksek bir oran beklemeyin.

önce kendisiyle konuşmalısın ne olursa olsun ne tepki verirse versin ve sonrada tüm iletişimi koparmalı uzak durmalısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…