Arkadaşım !? Oğluma vurmuş

4 yaşındaki çocugun 4 ay sonrasını hatırlaması beni düşündürdü. Tabi vuruşta olabilir ama ben olsam çok emin olmazdım
Oğlum bana durupndururken söylemedi ben x teyzeye sen neden hiç.sarılmıyorsun dedim (oğlum herkriese sarılır öper konuşur )çünkü bana vurdu dedi, nerede olduğunu anlattı 4 ay öncr evine gitmiştim anlasığım kadarı ile onların evinde olmuş... Birde oğlum ogün öok ağladı ben 1 saat oturup kalkmıştım...
Çocuğum olmadan önce olsa idi belki derdim ama ben oğlumu tanıyorum.. Yanılma payım %1 ve yarın direkt soracağım zaten..

Yirtarim agzini o pacozun ne demek cocuga vurmak ya? Benim ya da bir baskasinin farkeder, cocuga mi gucu yetmis karaktersizin. Size biraz kizdim ama kendi cocuklarina vururken de gormus mudahale etmemissiniz .

Ben olsam herkesin icinde sorarim pat diye hem de. Iceri girip oturulup hosbes yapilirken daha, en basinda!! Sonra da kalkar giderim. Oyle bir insanla asla ayni ortamda olmam bir daha...

Ben keşke yapmasaydın falan dedim , zaten onu yaptığıno gördükten sonra ben evine gitmwyi bıraktım o geliyordu bana bende hep almıyordum yani zaten bit mesafe koymuştum..
Ama bası insanlarla meaafe koymak değil , ilişkiyi kesmek gerekiyor bemde bunu yapacağum, ama bunı yaparken sakin olmak istiyorum.

Bisey olmaz ya cocuklara bu kadar yüz vermeye gerek yok bence. Azcik sikistirilmalari iyidir hatta yerlerini bilirler. Akli yok fikri var biraz korkmasi iyidir. Sen ben o kadinla konuscam annem merak etme de geç. Geri gel özür diliyormus senden ama ben yine de affetmeyelim diorum de konusma bi daha. Tamam diger kadinlara da anlat ama o kadinla muhatap olup sinirlerini daha da bozma. Eline vurmus alt tarafi.

4 yaşındaki çocugun 4 ay sonrasını hatırlaması beni düşündürdü. Tabi vuruşta olabilir ama ben olsam çok emin olmazdım
4 yaşında ki çocuk herşeyi hatırlayabilir. Oğlum 4 yaşında geçen sene yaşadığı şeyleri bile hatırlayıp anlatabiliyor. Hafızaları aksine daha kuvvetli.

Anladım çok üzüldüm çocugunuz adına.

Gözümle gördüğüm yüzde yüzdür.

Şaka mı bu yorum ya?
Azcık sıkıştırılmaları iyidir mi?!
Eline mi vurmuş alt tarafı?!
Siz hiç dayak yediniz mi?
Başkasına kıymak ne kadar kolay.
Çocuk o çocuk!
Sabi.
Günahsız melek onlar.
Allah'ın emaneti onlar bize.
Umarım hayatınızda böyle bir şeye hiç yeltenmemişsinizdir.
Zira Allah katında affı olacağını düşünmüyorum.
Kazen Müsaade edecek misiniz bu duruma??

Sahsen sakin kalamam. Sen kimsin cirkef kendine ceki duzen ver derim.

Kazen koş cocuk istismari var yedim canim cok yedim. Simdiki anneler bi pimpirikli ben dayak yesin mi diorum birazcik hadlerini bilsinler simdiki anneler hadsiz yetistirio diorum. Ayrica cocuk hali bir insanin en saf sekilde kotu halidir. Cocuklarin acimasi vicdani olmaz sen olusturmadikca. Cocuklar melek degil seytandir. William golding sineklerin tanrısı okumadin mi sen hic ya :) saka mi bu!?

Yol mu gösterelim sana burada ben dellendim sen yolmu arıyorsun 4 yaşındaki çocuğa tokat atmak ne demek sen annesin hala akılmı danışıp yolmu arıyorsun. Ne yaparsa yapsın kimsenin vurmaya hakkı yok tv haber izlemiyorsun galiba komşusunun çocuğunu öldürenler gömenler sobada yakanlar var hem 4 yaşındaki çoçuk ne yapmış olabilir yapsa bile onun haddine mi size söyler siz uyarırsınız bi kişi nasıl bi öfke ve kin ile bi çocuğa vurdu acaba bide şöyle düşünün bi tokat deyip küçümsememek lazım ters bi noktaya gelse ölse hasar kalsa yada aklına bişey olsa kim verecek bunun hesabını akıl sorma git ona hesap sor nedenini sor özürmüş özür dilese ne olacak çoçuğuna bunu yaşattıktan sonra..

Olanı anlat ve neden çocuğuna vurduğunu sor o kadar vurmaktan ne olacak falan dersede tepkini gösterirsin.

Okumadım "ya"!
Üslubunuza dikkat edin.
Sizi Allah'a havale ediyorum mübarek günde.

Paylaşmak istedim birde çok sinirlendim fevri hareket etmek istemedim.
Yüzüne değil eline vurmuş ha tabi hiç fark etmez orası da doğru...
Bugün konuştum kendisi ile ve gidip oğlumdan özür diledi... Yaptığının hatalı olduğunu söyledi...çocuğum sessiz kalmamayı er yada geç birisi ona kötü birşey yaptığında yapanın yanında kalmayacağını öğrendii... Onun içün özür istedim..
Buda benim sakin olup bağırmadığımdan çağıtmadığımdan oldu. Çünkü haklı iken haksız konuma düşmel istemedüm..( hayatım boyunca öyle oldu bana , hatta eşimde der her neyse ) ..
Ana oğul ikimize bir sürü ders oldu...
Ama buraya yazımca insan deşarj oluyor akıl alıyor falan filan...

Umarım ilişkinizide kesmişsinizdir içinde küçük bi çocuğa merhamet olmayan insanlardan uzak durmak lazım ki size ve sevdiklerinize zararı olmasın

Hadsiz çocuk nasıl oluyor ???
Uslu olunca nasıl oluyır ????
Ver eline tableti öğlene kadar onunla oynasın , somra aç tv yi bebek gibi yedir aman ev dağılmasın.. ( somra 4 yaşında çatal kaşıl kullanamayan çocuk)
Sana soru sordu mu bağır .. Yasaklar olduğunda nwden olduğunu anlatma çocuk anlamayınca yapınca vur döv.. Somra hiçbir şeyi sorgulamayan önğne konulan herşeyi kabul eden bireyler olsun...
Ben çoxuğuma insanlara karşı saygılı olmayı öğretiyorum , hakkı elinden alımdığında da kafasını kaldırıp neden diye sormayo öğretiyorum..
Kendini düşündüğü kadar insanları düşünmesi gerektiğini de öğretiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…