- 14 Mayıs 2018
- 161
- 260
- 23
- 44
- Konu Sahibi Honeybonny
-
Oğlum bana durupndururken söylemedi ben x teyzeye sen neden hiç.sarılmıyorsun dedim (oğlum herkriese sarılır öper konuşur )çünkü bana vurdu dedi, nerede olduğunu anlattı 4 ay öncr evine gitmiştim anlasığım kadarı ile onların evinde olmuş... Birde oğlum ogün öok ağladı ben 1 saat oturup kalkmıştım...4 yaşındaki çocugun 4 ay sonrasını hatırlaması beni düşündürdü. Tabi vuruşta olabilir ama ben olsam çok emin olmazdım
Ben keşke yapmasaydın falan dedim , zaten onu yaptığıno gördükten sonra ben evine gitmwyi bıraktım o geliyordu bana bende hep almıyordum yani zaten bit mesafe koymuştum..Yirtarim agzini o pacozun ne demek cocuga vurmak ya? Benim ya da bir baskasinin farkeder, cocuga mi gucu yetmis karaktersizin. Size biraz kizdim ama kendi cocuklarina vururken de gormus mudahale etmemissiniz .
Ben olsam herkesin icinde sorarim pat diye hem de. Iceri girip oturulup hosbes yapilirken daha, en basinda!! Sonra da kalkar giderim. Oyle bir insanla asla ayni ortamda olmam bir daha...
Çocuğun odasında olmuş sanırsam ..Çocuğa vurmuş tamam da çocukla nasıl yalnız kalmış? O arada siz nerdeydiniz?
4 yaşında ki çocuk herşeyi hatırlayabilir. Oğlum 4 yaşında geçen sene yaşadığı şeyleri bile hatırlayıp anlatabiliyor. Hafızaları aksine daha kuvvetli.4 yaşındaki çocugun 4 ay sonrasını hatırlaması beni düşündürdü. Tabi vuruşta olabilir ama ben olsam çok emin olmazdım
Anladım çok üzüldüm çocugunuz adına.Oğlum bana durupndururken söylemedi ben x teyzeye sen neden hiç.sarılmıyorsun dedim (oğlum herkriese sarılır öper konuşur )çünkü bana vurdu dedi, nerede olduğunu anlattı 4 ay öncr evine gitmiştim anlasığım kadarı ile onların evinde olmuş... Birde oğlum ogün öok ağladı ben 1 saat oturup kalkmıştım...
Çocuğum olmadan önce olsa idi belki derdim ama ben oğlumu tanıyorum.. Yanılma payım %1 ve yarın direkt soracağım zaten..
Gözümle gördüğüm yüzde yüzdür.Taciz şikayetlerinde de kadının beyanı esas alınıyor o sırada kadın telefona çekemediği için hakim yüzde yüz emin değiliz diye pislik tacizcilere ceza vermesin mi?
Yüzde yüz hiçbirşeyden emin olamazsınız bu kadar yüksek bir oran beklemeyin.
Şaka mı bu yorum ya?Bisey olmaz ya cocuklara bu kadar yüz vermeye gerek yok bence. Azcik sikistirilmalari iyidir hatta yerlerini bilirler. Akli yok fikri var biraz korkmasi iyidir. Sen ben o kadinla konuscam annem merak etme de geç. Geri gel özür diliyormus senden ama ben yine de affetmeyelim diorum de konusma bi daha. Tamam diger kadinlara da anlat ama o kadinla muhatap olup sinirlerini daha da bozma. Eline vurmus alt tarafi.
Tamam da ne diye gitmiş ki kadın odasına? Yanılıyor olabilirsiniz bence.Çocuğun odasında olmuş sanırsam ..
Şaka mı bu yorum ya?
Azcık sıkıştırılmaları iyidir mi?!
Eline mi vurmuş alt tarafı?!
Siz hiç dayak yediniz mi?
Başkasına kıymak ne kadar kolay.
Çocuk o çocuk!
Sabi.
Günahsız melek onlar.
Allah'ın emaneti onlar bize.
Umarım hayatınızda böyle bir şeye hiç yeltenmemişsinizdir.
Zira Allah katında affı olacağını düşünmüyorum.
Kazen Müsaade edecek misiniz bu duruma??
Yol mu gösterelim sana burada ben dellendim sen yolmu arıyorsun 4 yaşındaki çocuğa tokat atmak ne demek sen annesin hala akılmı danışıp yolmu arıyorsun. Ne yaparsa yapsın kimsenin vurmaya hakkı yok tv haber izlemiyorsun galiba komşusunun çocuğunu öldürenler gömenler sobada yakanlar var hem 4 yaşındaki çoçuk ne yapmış olabilir yapsa bile onun haddine mi size söyler siz uyarırsınız bi kişi nasıl bi öfke ve kin ile bi çocuğa vurdu acaba bide şöyle düşünün bi tokat deyip küçümsememek lazım ters bi noktaya gelse ölse hasar kalsa yada aklına bişey olsa kim verecek bunun hesabını akıl sorma git ona hesap sor nedenini sor özürmüş özür dilese ne olacak çoçuğuna bunu yaşattıktan sonra..İyi akşamlar hanımlar
Benim oğlum sayesinde tanıştığım bir arkadaşım vardı ilk başlarda iyiydik ama sonları biraz tuhaf hareketlerini görünce kendimi çektim ama ben bu kişi ile oetak arkadaşımız çok fazla o grupla da baya nir gezme falan oluyor. Birde günümüz vardı benim oğluma kendi gününde vurmuş 4 ay önce oğlum bugün söyledi oğlum 4 yaşonda ve anlattığı vurma şeklini de görüşmüştüm birkaç kere çocuklarına vururken.... Yani oğlum yalan söylemiyor eminim....
Vurmada şöyle eline vurmuş ha eğer diyeceksrniz ki ne var bir şey yazmayın çünkü ben grupta ve normalde kimsenin çovupuna laf bile söylemem bırak vurmayı...kimsenin haddi değildir terbiye vermek aile ve öğretmen dışımda...
Sinirimden nefes alamoyorum yani böyle bunun hesabını sormsk istiyorum...
Zaten grup içünden de bir iki kişi bana dedikodusunu yaptı ama ben genç düşünememiştir falan dedim zaten bana da tuhaf tuhaf konuşuyor rencide etmeye çalışıyor ben alttan alıyorum genelde salağa falan yatıyotum çünkü hıxursuzluk çıksın istemiyordum ve kendim götüşmeyi de bırakmıştım şimdi arada grupta toplsnınca götüşüyoruz...
Çocuğuma yapılan şeyin hesabını sormak istiyorum ve oğlumdan özür dilemesini..
Bana bir yol gösterin....
Olanı anlat ve neden çocuğuna vurduğunu sor o kadar vurmaktan ne olacak falan dersede tepkini gösterirsin.İyi akşamlar hanımlar
Benim oğlum sayesinde tanıştığım bir arkadaşım vardı ilk başlarda iyiydik ama sonları biraz tuhaf hareketlerini görünce kendimi çektim ama ben bu kişi ile oetak arkadaşımız çok fazla o grupla da baya nir gezme falan oluyor. Birde günümüz vardı benim oğluma kendi gününde vurmuş 4 ay önce oğlum bugün söyledi oğlum 4 yaşonda ve anlattığı vurma şeklini de görüşmüştüm birkaç kere çocuklarına vururken.... Yani oğlum yalan söylemiyor eminim....
Vurmada şöyle eline vurmuş ha eğer diyeceksrniz ki ne var bir şey yazmayın çünkü ben grupta ve normalde kimsenin çovupuna laf bile söylemem bırak vurmayı...kimsenin haddi değildir terbiye vermek aile ve öğretmen dışımda...
Sinirimden nefes alamoyorum yani böyle bunun hesabını sormsk istiyorum...
Zaten grup içünden de bir iki kişi bana dedikodusunu yaptı ama ben genç düşünememiştir falan dedim zaten bana da tuhaf tuhaf konuşuyor rencide etmeye çalışıyor ben alttan alıyorum genelde salağa falan yatıyotum çünkü hıxursuzluk çıksın istemiyordum ve kendim götüşmeyi de bırakmıştım şimdi arada grupta toplsnınca götüşüyoruz...
Çocuğuma yapılan şeyin hesabını sormak istiyorum ve oğlumdan özür dilemesini..
Bana bir yol gösterin....
Okumadım "ya"!Kazen koş cocuk istismari var yedim canim cok yedim. Simdiki anneler bi pimpirikli ben dayak yesin mi diorum birazcik hadlerini bilsinler simdiki anneler hadsiz yetistirio diorum. Ayrica cocuk hali bir insanin en saf sekilde kotu halidir. Cocuklarin acimasi vicdani olmaz sen olusturmadikca. Cocuklar melek degil seytandir. William golding sineklerin tanrısı okumadin mi sen hic ya :) saka mi bu!?
Paylaşmak istedim birde çok sinirlendim fevri hareket etmek istemedim.Yol mu gösterelim sana burada ben dellendim sen yolmu arıyorsun 4 yaşındaki çocuğa tokat atmak ne demek sen annesin hala akılmı danışıp yolmu arıyorsun. Ne yaparsa yapsın kimsenin vurmaya hakkı yok tv haber izlemiyorsun galiba komşusunun çocuğunu öldürenler gömenler sobada yakanlar var hem 4 yaşındaki çoçuk ne yapmış olabilir yapsa bile onun haddine mi size söyler siz uyarırsınız bi kişi nasıl bi öfke ve kin ile bi çocuğa vurdu acaba bide şöyle düşünün bi tokat deyip küçümsememek lazım ters bi noktaya gelse ölse hasar kalsa yada aklına bişey olsa kim verecek bunun hesabını akıl sorma git ona hesap sor nedenini sor özürmüş özür dilese ne olacak çoçuğuna bunu yaşattıktan sonra..
Umarım ilişkinizide kesmişsinizdir içinde küçük bi çocuğa merhamet olmayan insanlardan uzak durmak lazım ki size ve sevdiklerinize zararı olmasınPaylaşmak istedim birde çok sinirlendim fevri hareket etmek istemedim.
Yüzüne değil eline vurmuş ha tabi hiç fark etmez orası da doğru...
Bugün konuştum kendisi ile ve gidip oğlumdan özür diledi... Yaptığının hatalı olduğunu söyledi...çocuğum sessiz kalmamayı er yada geç birisi ona kötü birşey yaptığında yapanın yanında kalmayacağını öğrendii... Onun içün özür istedim..
Buda benim sakin olup bağırmadığımdan çağıtmadığımdan oldu. Çünkü haklı iken haksız konuma düşmel istemedüm..( hayatım boyunca öyle oldu bana , hatta eşimde der her neyse ) ..
Ana oğul ikimize bir sürü ders oldu...
Ama buraya yazımca insan deşarj oluyor akıl alıyor falan filan...
Hadsiz çocuk nasıl oluyor ???Kazen koş cocuk istismari var yedim canim cok yedim. Simdiki anneler bi pimpirikli ben dayak yesin mi diorum birazcik hadlerini bilsinler simdiki anneler hadsiz yetistirio diorum. Ayrica cocuk hali bir insanin en saf sekilde kotu halidir. Cocuklarin acimasi vicdani olmaz sen olusturmadikca. Cocuklar melek degil seytandir. William golding sineklerin tanrısı okumadin mi sen hic ya :) saka mi bu!?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?