Arkadaşım !? Oğluma vurmuş

öncelikle çocuğunuza odaklanın. neden bunu size 4 ay söylemedi bu önemli bir nokta. kadindan mı korktu? inanmazsınız diye mi düşündü?
bu konuda çocuğunuza güven verin. biri sana senin rahatsız olacağın biçimde dokunamaz, bir dokunuştan rahatsız olursan( vurma olması sart değil) yapma de ve bağır. hemen gelip bana söyle diyin. hatta canlandırmasını yapın. bu konu çok çok önemli. ne zaman size gelirse ona inanacağınıza söz verin. bu konuya ilişkinizde siz de hassasiyet gösterin.

kadına gelince, bir daha aynı ortamda bulunmam söz konusu dahi olamaz benim. açıkça neden yaptığını sorun. çocuğunuza inandığınızı belli edin. şikayetçi olacağınızı söyleyebilirsiniz. Çocukla gidip karakola ifade vereceğinizi falan söyleyin korksun biraz. Yaptığı korkunç ve cidden cezası var.

Çocuk doğru söylemiyorsa diyenler olmuş, bu konularda çocuğun beyanı esas alınır. Ne kadar çok şiddet taciz vakasının üzeri çocuğa inanmayarak örtülüyor ve ne kadar çok çocuk inanmazlar diye gidip yetişkinlere söyleyemiyor.

Peki ortak arkadaşlarınız varmıydı ?

Neden çocuğun yanılma ihtimali, kadının vurma ihtimalinden daha fazla geliyor size? Taciz tecavüzcüler de iste buradan cesaret alıyorlar.

Ben bu konuda çol titizim yani.erkek çocuk olsa bile tacize uğrayabileceğinin bilincindeyim birisi ona istemediği birşey yaparsa ne yapacağını anlattım mizaçlama yaptık...
Benim oğlum çol sevgi pıtırcığıdır herlese sarılır öper v.s gwçen gün konuşuyordum dedim sen x teyzeyi neden öpmüyorsun çğnkü bana vurdu dedi , olayı da öyle anladım.
Hemen anlattım birisi sana birşey yaparsa gelip bana söylemen gerekir bi sana asla kızmayız diyede anlattım... Ama o konuda haklısınız

Neden çocuğun yanılma ihtimali, kadının vurma ihtimalinden daha fazla geliyor size? Taciz tecavüzcüler de iste buradan cesaret alıyorlar.
Yeni bi olay değil 4ay önceki bi olay ve cocuk cok kücük genelde kücük cocuklara kötü bişey yaptıgında hemen şikayet ederler
Taciz tecavüzcülerin cesareti ne alaka yahu yazdıgımı kendi kafanıza göre saptırmayın

Kıyamam ona. Benim kızım da çok sevgi dolu. O sebeple ekstra takıntılıyım bu konuda.

Şu alaka, boyle bir şeye cesaret eden insanlar çocuk nasilsa söylese de kimse inanmaz diye düşünüyor.
Hemen şikayet etme durumu, yaşanan olaya ve çocuğun mizacına göre değişir.
Yanlış anlamayın nolur, cidden cok onemli çocuğun sözüne inanmak.

Elbetteki öyle ama kendi yiğenimden örnek verdim bizimki kendi hayal dünyasında ablamın annemi dövdügünü yaşatabiliyor mesela
Birde üstünden zaman gectigi ve aralarında azda olsa husumet oldugu icin ortak arkadaslarıda daha önce böyle bi durum görmedilerse inanmayabilirler

Olsun, inanmasınlar. Çocuk bilecek annesinin tavrını. Annem bana inandı ve yanımda diyecek.

Aile ve ogretmen disinda kismini okuduktan sonra gerisini okumadim ! O nedemek ya ne yani terbiye adi altinda COCUGUN yedigi tokatlar mubahmi kendinize gelin baskasi vurmus etmis onun hesabindan once kendi zihninizi duzeltin sonra da gidin o kadinin kapisina dayanin

Küçücük çocuğun lafıyla yola çıkmak riskli..
Yetişkin şahidiniz yok.
Karşıdaki makul biri olsa, bir şekilde konuşulur ama bu durumda zor.

kız ya ablan anneni dövüyorsa? bi araştırsanıza ya dogruysa?

Sonuna kadar haklisiniz 4 yasinda ustelik kim oluyormus o terbiyesiz kadin yolardim direk okulda az kavga etmedim cocukla ilgili oyle bi dunya yok herkes haddini bilecek kimse cocugundan degerli degil insanin hadsiz cok sinirlendm

Daha bgn bir veli oglumjn sinifinda ki bir cocugi ariyodu hayirdir ddm noldu ogluma tekme atmis hesabini soracam diyo pardon siz kimsiniz dedim kmsenin cocuguna hesap sormaya hakkinz yok bi derdiniz varsa idareye bildirin ben soracam hesabini diyo dengesiz 40 yasind akadin 9 yasindaki cocuga hesap soracakmis bak bak bak sen hemen mudure gttm bildrdim dengesiz

Evet çocuktan çocuğa fark ediyor gerçekten ama anne olarak çucuğunun fıtratını biliyorsun..
Arkadaşımın oğlu var annem babam bana vuruyor yemek vermiyor falan diyor ama kesinşikle yok böyle birşey..
Yani anne olmadan önce duysam böyle birşey uydurıyor diyebilirdim ama her çocuğun huyu farklı oluyot ben oğlumun yalan söylemeeiğine eminim yani....

Küçücük çocuğun lafıyla yola çıkmak riskli..
Yetişkin şahidiniz yok.
Karşıdaki makul biri olsa, bir şekilde konuşulur ama bu durumda zor.
Ben %99 eminim , ve bütün sakinliğimi koruyup haklıyken haksız konuma düşmeyeceğim yani.
Tabiki de konuşacağım tabiki de öteki annelere söyleyeceğim , insanlar inanır inanmaz benim sorunum değil ama bu kişisel birley de değil sonuçta başkasının çocuğuna da olabilir...

Evwt mesela ne kadar büyük tramva...
Yani benimmoğluma başka bir çocuk vurursa yada iktirirse eğwr yanında annesi varsa birbirinizi iktirmek yok hoş bir davranış değil hadi beraber oynayalım derim ve aynı tepkiyi oğluma da veririm..direkt çocupa söylemem ortaya söylerim lafı eğer tanımadığım bürinin çocuğu ise uzaklaştırırım oğlumu o ortamdan...
Çünkü bir ywtişkin tarafından çocuğun sıkıştırılması hesap sorulması gerçekten çok çirkin...ki bu çocuğun yanında yetişkin ypksa...

Siz gerekeni yapin. Oglunuz annesinin ona inandığını ve yaninda olduğunu görsün onemli olan o. Bu onun için çok onemli, ömür boyu unutamayacağı ve onu türlü tehlikeden koruyacak bir ders olacak.

4 yaşındaki çocugun 4 ay sonrasını hatırlaması beni düşündürdü. Tabi vuruşta olabilir ama ben olsam çok emin olmazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…