Evet ama ona öyle bir elektrik verdiğim için kendimi suçlu hissettimbir şey yapma ne yapıcan. kendi kendine gelin güvey olmuş.
Olmuyorum zaten ne hali varsa görsün şizofren midir nedirmuhattap olma bir daha...
Ay tövbe yarabbim garip bir olay hiç başıma gelmemiştiDelikanli fantazisini dile getirmis
Evet ama ona öyle bir elektrik verdiğim için kendimi suçlu hissettim
E sevgiliminde benimde arkadaşım yanlış izlenimi verdim diye düşündümniye sen vermiş olasın.
vermediysen kendinden eminsen niye suçlu hissedicen?
kendine iş çıkarma.
o olmayan şeyi hissetmiş nasıl bir egosu varsa artık. sevgilin varken bile ona mahoş mahoş bakmışsın. çocuğa acıdım desen haklısın da kendini suçlu hissetmek ne alaka.
Durduk yere desem onuda yanlış anlarHer bakışınızdan bir anlam çıkarmaya ne kadar merakliymis bu arkadaş. Ben olsam karsima alır, sen ne diyorsun 'sana' aşık olduğumumu sandın diye gülerdim :)
Ay garip bilemedim işin garip tarafı hep o bana çok güzelsin gibi cümleler kurtardı sevgilimin yanında saçımda bişey varsa alırdı eğilir kulağıma bişey söylerdi içimden allah Allah derdim ama çok yakıştıramazdım e erkek arkadaşımda yanımda demekki karakteri böyle yoksa cesaret edemez derdimKomik senin boyle bi sey soylemeden onun boyle bi cikarim yapmasi. bi de sana tavir aliyor yanina yakistiramadiysa demek. bosver gitsin sen de sil onu. demek ki sandigin gibi arkadasin degilmis bu kisi.
senin yaninda iyi telde kotu olan sevgiline noldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?