E yakın olduğum arkadaşım olunca nasıl kafama takmayayım uzak değilki yakınSiz de kafaya takmissiniz yani bunun konusunu actiginiza gore. Kendinizden eminseniz amaan deyip gecerdiniz. Bunu niye taktiniz ki?
Kendince sizi reddetmis bi de. ona mi uzuldunuz... dusundugunuz her saniye kendinize zarar.
Hiç sormayın...Sen öyle bakınca o da damatlığını hazırlamış napsınay erkeğin böylesi de çekilmiyor he...
O takmadı bile çocuğa sinirlenerek anlattı banadaSana bunu söyleyen arkadaşına,gerçekten tipim değil neden böyle düşündü ki de bı daha da konusunu bile acma
E sevgiliminde benimde arkadaşım yanlış izlenimi verdim diye düşündüm
Boşver o haldeO takmadı bile çocuğa sinirlenerek anlattı banada
Ahahahahahahahah çok haklısınız ben bazen ufak tefek şeyleri kafamda dağ yaparım ilk ona sorduğum zamanlar neden uzak davranıyosun diye seninle ilgili değil kafam bozuk hoff rahat değilim gibi tiplere girdi e iyi dedim yazmadım daha aklıma böyle bişey anladığı gelmediki deli mi neyahu çocuk osuruktan nem kapmış illa açık açık yazdırdın.
senin problemin değil onun problemi.
sen niye kendini açıklamak zorunda olasın.
gelip sana söyledi mi ? söylemiş olsa sen yanlış anlamışsın derdin.
ben olsam sevgilime söylerdim hatta diğer ortak arkadaşlara. böyle böyle söylemiş küçük beyniyle benim ona arkadaşça davranışlarımdan komik anlamlar çıkarmış narsist zaar diye gülerek anlatırdım. hayır bir de bana tavır aldığını söylemiş kendini ne kadar önemli zannediyorsa fark etmedim bile derdim.
Düşününce beni tanımadığınız için böyle düşünmeniz normal geldi. Ben yakın arkadaşlarıma biraz düşkün olurum. Birkaç erkek dostum var mesela onlar benim gerçekten öz kardeşimden farksız çok severim sayarım durum böyle oluncada kafamda düşünceler patladı demekki herkese o değeri vermemek gerekSiz de kafaya takmissiniz yani bunun konusunu actiginiza gore. Kendinizden eminseniz amaan deyip gecerdiniz. Bunu niye taktiniz ki?
Kendince sizi reddetmis bi de. ona mi uzuldunuz... dusundugunuz her saniye kendinize zarar.
Aynisi basima geldi kendi kendine triplere girmisti biri (tanimiyorum ustelik) arkadasina da anlatmis yanlis anlamalarin devami gelmisti onun icin kendini savun bilenlereAy tövbe yarabbim garip bir olay hiç başıma gelmemişti
Yazık acıyorum sadece onaTam tersi çünkü.yani o sizebişey hissediyoro yüzden uzaklaşmış sorana da böyle diyip üste çıkıyor. Tipik.
Bir tek ona anlatmış diye biliyorum o ciddiye bile almadı olayı Allah bir daha başımıza vermesinAynisi basima geldi kendi kendine triplere girmisti biri (tanimiyorum ustelik) arkadasina da anlatmis yanlis anlamalarin devami gelmisti onun icin kendini savun bilenlere
Beni tanımıyorsunuz bu yüzden bişey diyemem ama yanlış düşünüyorsunuz. Sevgilim varken hadi onuda geçtim yanında flört edecek kadar midesiz değilimBelki de haklıdır. Olmasa bu kadar etkilenmezdiniz bence. Muhtemelen fört ettiniz hoşunuza gitti ama sonra o korktu veya vazgeçti
Ona söylemedi ama söylerse ve sevgilim aramızı bir laf için bozarsa yolu açık olsunSevgilinizle aranız bozulsun diye söylemiş olmasın, sonuçta ortak arkadaşınız.
Konuyu okurken "ay herkes bana aşık" modundaki ilgi açlıgı başına vurmuş ergen (ya da ergen ruhlu) bi adam belli ki, sadece kadınlardan çıkmıyor bu tipler, şaşırmayın ciddiye de almayın diyecektim ama.... Konu içindeki şu yorumunuzdan sonra bi şeyler yerine oturmadı.Ay garip bilemedim işin garip tarafı hep o bana çok güzelsin gibi cümleler kurtardı sevgilimin yanında saçımda bişey varsa alırdı eğilir kulağıma bişey söylerdi içimden allah Allah derdim ama çok yakıştıramazdım e erkek arkadaşımda yanımda demekki karakteri böyle yoksa cesaret edemez derdim
Sevgilimle de çok şükür iyiyiz o hislerim geçti. Şimdide bunu düşünüp kendimi garip hissediyorum dertsiz başıma dert açmaya bayılırım sorduğunuz için teşekkür ederiiiim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?