- 18 Ocak 2021
- 992
- 1.290
- 43
Haha o arkadaş şizofren faln mı boşver takma normal bakışla bile bakma Allah korusun yarın bi gün bana aşık evlenmek istiyo ırz düşmanı diye laf çıkarırMerhaba arkadaşlarım ve ablalarım. Sevdiğim saydığım bir arkadaşım vardı aşırı yakın olmasakda yakındık birden bana tavır almaya başladı sebebini sonradan öğrendim ona karşı bişeyler hissettiğimi düşünmüş şaka gibi ve bu kişi erkek arkadaşımla ortak arkadaş. Başka bir tanıdığımıza söylemiş işte bana şurada şöyle baktığını gördüm manalı manalı baktı kafama takıldı bu sefer kendimi kötü hissettim ne yapmalıyım sizce
Ay hiç sormaErkeğin kezbosu da hiç çekilmiyor arkadaş.
Haha o arkadaş şizofren faln mı boşver takma normal bakışla bile bakma Allah korusun yarın bi gün bana aşık evlenmek istiyo ırz düşmanı diye laf çıkarırböyle insanlara oldum olası çok güler çok üzülürüm 
Hem yakındık hem onun o hallerini ciddiye almamakla salaklık yaptımEgosunu yükseltmeye çalışmış kendince. Siz niye kötü hissediyorsunuz ki, boş verin ona değersiz olduğunu gösterseniz yeterli.
Adımla seslendi kesin evlenmek istiyoYanımdan geçti kesin bana aşıkkkk 
Öyle yapıcam....konuşursan kendini daha çok kaptırır
Saçma düşünmüş
Boşver
Off yanımda nefes aldı bensiz nefes alamazAdımla seslendi kesin evlenmek istiyo
Güldü, kesin verecek. Kalbini tabi.Off yanımda nefes aldı bensiz nefes alamaz
Güldü, kesin verecek. Kalbini tabi.
Ciddiye almamakla mı?Hem yakındık hem onun o hallerini ciddiye almamakla salaklık yaptım
Arkadaşça gibi davranıp iltifat etmelerineCiddiye almamakla mı?
Yani bunu ciddiye almadığınız için siz kendinizi mi suçluyorsunuz!? Bravo ya dediğimden bunu mu çıkardınızArkadaşça gibi davranıp iltifat etmelerine
Sizin dediğinizden çıkarmadım kendimi öyle suçladım iyi niyetli düşündüğüm içinYani bunu ciddiye almadığınız için siz kendinizi mi suçluyorsunuz!? Bravo ya dediğimden bunu mu çıkardınız
Öyle yapıcamSakın muhatap olma
Mesafe koyun kafanıza da takmayın. Hiç muhatap olmayın.Merhaba arkadaşlarım ve ablalarım. Sevdiğim saydığım bir arkadaşım vardı aşırı yakın olmasakda yakındık birden bana tavır almaya başladı sebebini sonradan öğrendim ona karşı bişeyler hissettiğimi düşünmüş şaka gibi ve bu kişi erkek arkadaşımla ortak arkadaş. Başka bir tanıdığımıza söylemiş işte bana şurada şöyle baktığını gördüm manalı manalı baktı kafama takıldı bu sefer kendimi kötü hissettim ne yapmalıyım sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?