Arkadaşım, sanal sevgilisi ve ben!

Maalesef arkadaş arkadaş değilmiş.
Bende eşine söylemen gerektiğini düşünenlerdenim.
Çünkü ilerde birşey olsa da en başından beri konuyu bildiği için arkanızda daha sağlam durur

İşte o da var yarın öbürgün devam ederse neden baştan söylemedin dicek boşu boşuna elin malı için üzücem adamı yaa

Valla hangisi daha manyak çözemedim. "Asiret çoçugum" diyen sevgili mi, yoksa daha 10 gündür tanistigi biri ile evlenmek istiyen, hayal kuran arkadas mi?

Dogruyu söylemek gerekirse, ikisindende en iyisi uzak dur. Kabak yoksa senin basinda patlar.

O kızdan sana arkadaş olmaz canım Adamın ne tıynette olduğu belli değil, kendi başına bela aldığı yetmezmiş gibi sana da sardırmış resmen. Arkadaşlık bunun neresinde ?

Aşiret çocuğuyum diye övünen biri ve tanımadığı size bağırıyor.ya bişi diyim mi baştan bağıra bağıra belli ediyolar kendilerini de biz diretiyoruz.arkadasın evlenmesin tabi ki uyar

Arkadaşın sende evlenince aklı devreden çıkmış evde kaldım korkusu Sendromuna girmiş ilk fırsatta hemen bi koca arama girişiminde bulunmuş vede araya araya da hödüğü bulmuş insan en büyük kötülüğü gerçekten kendine yaparmış buda ispatı akıl mantık dışı olunca.....

ya böle aşiret çocuğuyum diyenler genelde aşiretle alakası olmayan serseri tipler oluyor, umarım başınız belaya girmez. bence de eşiniz bilsin. ama arkadaşınız bi belaya bulaştı orası kesin. yukarda biri demiş, kendi düşen ağlamaz diye aynen katılıyorum. hiç takmayın. insanların koşa koşa yaptığı hatalara üzülmekten kendinizi yıprattığınıza değmez bu güzel günlerinizde.

Adam sizofren cikmasin asiret yerine bakirkoye gelin gider arkadasin. Saka bi yana ben de sende bi hata gormedim. Adamin densizligi. Bosver.

Arkadaşın belasını arıyor. İşin kötüsü o belaya seni de ortak etmiş.
Hadi düşünemedi böyle olacağını, onca lafı duydun.

Arkadaşın diyemedi mi benim arkadaşımla böyle konuşamazsın.
Doğru söylüyor aceleci olmak anlamsız diye.

Bence bu arkadaşla kes iletişimi.
Akıl fukarasının teki.

Adam dolandırıcı ya da psikopat
Siz işine çomak sokuyormuşsunuz gibi algılamış.

O yüzden size cephe almış.

Ama arkadaşınız da neden ona yetiştirmiş her şeyi. Görmemiş mi? Hiç mi erkek arkadaşı olmamış? Hiç mi beğeneni yok?

arkadaşınız sizin hakkınızda ne demiş ki adama adam kendinde bu terbiyesizliği yapma hakkı görmüş anlayamadım ben
yakın arkadaşım diyorsunuz aranız bozulmasın tabi ama ben olsan bir güzel kızardım arkadaşıma beni mi şikayet ettin ben seni düşünürken diye

Sanalda herkes kariyerli :) bol bol sacmalik ve kandirmaca bu sanal ya bence. O adamin hakki yok size oyle davranmaya. Arkadasinin yerinde olsam bidaha asla gorusmem oyle biriyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…