- 14 Nisan 2013
- 2.182
- 2.122
- 333
- Konu Sahibi AnlatmayaGerekYok
-
Maalesef arkadaş arkadaş değilmiş.
Bende eşine söylemen gerektiğini düşünenlerdenim.
Çünkü ilerde birşey olsa da en başından beri konuyu bildiği için arkanızda daha sağlam durur
anaa çocuk mu açmıyodu? çocuk aşiret ya annesi bulmuştur başka bi kız oğlunatamam :) en son arıyodu arkadaşım açmıyodu ama sonra ne yaptılar bilmiyorum
bir daha asla yorum yapmam söyledim zaten beni rahatsız etmesin yeter işyerini de biliyodur
bu arada kedicikler nasıllar :)
Hmm bilgisayar mühendisiy miş miş işi gücü bırakmış senin kızarkadaşına yazılmışBu sanalda ne doktorlar , ne muhendisler kayniyor. Kum gibi kum.
Kendi dusen aglamaz . Hic karismayin.
Bırakın evlensinİşte dediğim bu! Ne aceleniz var dedim aynı şeyleri söyledim sen git yetiştir adama biz evlenemeyiz böyle böyle de adamda bana çomak sokuyosun işime desin
Kızlar arkadaşlarıma değer veririm öyle çok arkadaşımda yoktur kolay kolay samimi olamam kimseyle, dertleşmem konuşmam. Üniversiteden sevdiğim arkadaşımı kendi çalıştığım yere işe girmesinde yardımcı oldum ki beraber olalım ayrılmayalım okul bitince diye. Geçen sene bir sevgilisi oldu ayrıldı yıkıldı mahvoldu çok üzüldü. Sonrada bir ilişkisi olmadı ama arada görüştükleri buluştukları oldu. wechat midir nedir öyle bi yerden bi adamla tanışmışlar 30 yaşında bilgisayar mühendisiymiş. Daha 10 gün bile olmamıştır tanışalı konuşalı geldi anlattı. Dedim dikkat et adam nedir kimdir bilmeyiz güvenme bu arada ben 25 yaşındayım arkadaşım 26. Sonra adam buna seni seviyorum aşık oldum evlenicez demiş buluşmuşlar daha 2 günde nasıl bu kadar bağlanmış dedim ki sadece ben değil diğer arkadaşlarımızda aynı şekilde güvenme erkek milleti bu olmaz nasıl sever dedi. Adam buna evlenicez hayaller kur işte ben aşiret çocuğuyum kaç çocuğumuz olsun gibi şeyler söylemiş sadece dikkat et dedim ben bişey demedim bu arada ben daha 3 haftalık evliyim.
Bugün öğlen arası kahve içerken o adam aradı arkadaşım o da açtı yanımızda işte oturuyoruz kızlarla, yeni evlenen arkadaşım bize evliliği anlatıyor dedi. Sonra birden telefonu bana verdi. O an aldım hani yakın arkadaşım ya benle tanışmak istedi sandım ben. Aldığıma pişman oldum! Ben onu çok seviyorum evlenicez dedi adam bana tamam olur bu sizin meseleniz zamana bırakın dedim. Farkettimki bana sesini yükseltiyo ve daha tanışmadığımız halde sen diye hitap ediyor bi garip oldum başta. Konuştu bişeyler söyledi her seferinde lafımı kesti. Ben aşiret çocuğuyum bizde söz senettir ben onla evlenicem diyorum sen diyosunki daha erken güvenme sen neden benim işime çomak sokuyosun diye bağırmaya başladı bana. Bende terbiyesizleşme sen bizim aramızımı bozuyosun ben ne kadar etkileyebilirim seni tanımam etmem daha 10 gün olmuş tanışalı evlenicem diyosun ben mi engelliyorum sizi dedim ve hemen kapattım. Çok moralim bozuldu sinirlerim bozuldu adam mı hasta yoksa ben mi hatalıyım bilemedim. Arkadaşımı aradı o da açmadı konuştularmı mesajlaştılarmı bilmiyorum. Beni resmen tehdit etti ben aşiret çocuğuyum dedi gerizekalı! O adamla ilgili bişey duymak istemediğimi söyledim arkadaşıma. Ben mi hatalıyım ne karıştım ne etkiledim dikkat et dedim hatalı oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?