Arkadaşım, sanal sevgilisi ve ben!

Zaten aşiret aileleri de medeniyet içinde yaşıyor. Aşirete damat gidecekseniz iyi gelin değil kızlar.
Arkadaşın da resmen buldumcukmuş, ne hemen adamı yanına çekip seni karşısına alıyor

Bence arkadaşınızda iş yok. Sizi düşünmemiş hiç. Sizi sosyal medyadan falan rahatsız ederse de ne hâliniz varsa görün de hiçbiriyle de görüşme. saçma sapan işler.

Napcan şekerim ? Kız halinden hoşnut...İki kişi hoşnutsa bize düşen malum...
Seni uzaktan tanırım severim de,Rabbim güzel gönlüne göre versin şekerim.

Arkadaşın iyi aptalmış he. Hayatının fırsatı olduğunu düşündü heralde. Ay kim bilir ne çıkıcak bu aşiret çocuğundan ne olur bizi habersar et. Ben senin yerinde olsam kızla da çok samimi olmam. Aptal insandan her türlü zarar gelir.

Hatali olan sen degilsin arkadasin.
Tutup seninle muhabbetini oldugu gibi adama aktarmis ben olsam boyle birisiyle arkadasligimi devam ettirmem etsemde mesafeli olurum eskisi gibi paylasimlarda bulunmam sen arkadas olarak uyarini yapmissin ama bu kizin agzi yuzunden basina bela almissin seni muhattap etmemesi getekirdi hersey bitti bi sen mi engelmissin sanki evlenmelerine bosver ne hali varsada gorsun boyle insanlar insana beladan baska sey vermez yeminle

Hata kimdemi?
Hata o cok guvendiginiz arkdasinizda.
Hadi o hemen hasir nesir olabiliyormusta su 10 gunde, sizi buna neden zorluyor pardon?
O sevdiginiz arkdasniz sevgililerini size tercih eder gerekirse, burya yaziyorum bak.
Sizde fedakarliklarinizla dimdizlar kalirsinz ortada.

Sen arkadaşlık görevini yapıp uyarmışsın gerisi artık arkadaşına kalmış

Adamın rahatlığı ve tehditvari konuşması seni rahatsız etmiş ki sonuna kadar haklısın ama arkadaşın da keşke buna mahal vermeseymiş emrivakiyle telefonu eline tutuşturmuş resmen olmaz öyle
Ayrıca sonrasında arkadaşınıza söylediklerinizde de haklısınız kesinlikle aynısını söylerdim 25 yaşında kadın zaten siz uyarınızı yapmışsınız gerisini kendi bilir muhattap olup kendinizi yıpratmayın bence
Bir diğer konu da aşiret çocuğum ne demek yahu al o aşiretini... Derler adama bu devirde ne bu laflar inanamıyorum

bu ilişkinin sonunu çok merak ediyorum sonuçlanınca buraya yaz olur mu :)

Adamdaki terbiyesizliğe bak ya! Arkadaşın da az değilmiş.. Sende hiç hata yok arkadaşı olarak söylemen gerekeni söylemişsin ki söylediklerinde ne bi art niyet ne de bi yanlış var. Boşver 26 yaşına kadar gelmiş koskoca kadın olmuş artık mantığıyla hareket etmesi gerektiğini bu yaştan sonra öğretecek olan sen değilsin. Ama sen fazla muhattap olmamaya bak. Allah korusun bi gün bişey olur kalkar bide o tanıştırdı bizi der. Ki çok duydum böyle... Hiç karışma hiç..

AMAN DİYİM! Eşinize hemen anlatın bu yaşadıklarınızı bilgisi olsun. Bu bir. İkincisi ise hiç karışmayın arkadaşınıza. Ne hali varsa görsün. Allah korusun siz zarar görmeyin bu durumdan. Arkadaşınızla görüşmeyin gerekirse. Allah sizi ve evliliğinizi korusun. Gerisi umrunuzda olmasın. Ya adam psikopatsa...
Uzak durun.
Sevgiler.

10 günde evlilik kararı mükemmel burda tek suçlu arkadaşınız ya aşırı boşlukta kaldı ondan saçma sapan hareketler yapıyor ya da gerçekten saf başka bi açıklaması yok.

sen zaten bir arkadaş olarak gereken uyarıyı yapmışsın bundan sonrası onun bileceği iş.
Kafasına koyduysa zaten sen ne dersen de ona karşı olduğunu onu doldurduğunu düşünecek...

doğrusu ben eşinize anlatmanız gerektiğini düşünüyorum. telefonda konuşmanıza kızacaktır elbet, ama ben de göçmenim ve ailemden öğrendiğim en önemli şey ortada tehlike yaratacak bir durum varsa önce onun halledilmesidir. söyleyin diyorum çünkü yarın öbür gün patlak verirse olay, misal adam sosyal medyadan rahatsız ederse eşinizin tepkisi daha sert olacaktır. arkadaşınıza gelince bence kendisinin nöronları işlevini yitirmiş. uzak durun derim. yüzünü görmediği adama sizi satan, normal bir ilişki yaşadığında bütün özel hayatınızı afişe eder.

Tabi ki hatalı olan arkadasın.
İnsallah yeni tanıstıgı adam icin senle görüşmeyi kesmez.
Yalnız o adam bana hiç tekin biri gibi gelmedi anlattıklarınızdan.
Dikkat etmesini öneririm arkadasınızın.

oy oy adamdan uzak durun arkadaşınıza da mesafe koyun.
elin herifine azartlatmış sizi.
ayrıca aşiretle ne alakası var adiyse adidir.
sanırsın saf kan.

bir daha asla yorum yapmam söyledim zaten beni rahatsız etmesin yeter işyerini de biliyodur
bu arada kedicikler nasıllar :)

aşiretiyle beni tehdit etti resmen sen nerelisin bilmem ama ben aşiret çocuğuyum dedi! bende anlamıyorum neyine inandı adam çok baskıcı ve sert konuşuyo sanırım bu yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…