Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
evet yapısınıda biliyorum peki tamam dyp bir köşeye oturmaz çağırmayayım düğüne çağırırım ondada olan olsun artık kıyamam ya çok da seviyorum kız arkadaşlarımdan bin kat daha iyi bir dost bir taraftada hayat arkadaşım olacak kişi
Hadi çağırdın geldi diyelim
Gay olduğunu belli edecek hareketler segiledi diyelim
Eee nişanlın kızmazmı sana en güzel gününüzde
Valla bidaha düşün derim
evet yapısınıda biliyorum peki tamam dyp bir köşeye oturmaz çağırmayayım düğüne çağırırım ondada olan olsun artık kıyamam ya çok da seviyorum kız arkadaşlarımdan bin kat daha iyi bir dost bir taraftada hayat arkadaşım olacak kişi
evet sahne gözümün önüne geliyor bir başlar oynamaya benimkinin eşi dostu akrabası şoka girerler bari söyleyimde takıdan sonra oynasın kaçan filan olursa gitmesin benim altıncıklarım
Bence hayatının sonuna kadar beraber olacağın insan senin dostum dediğin bir insanı sadece senin için kabul eder, dostum dediğin kişide senin o özel gününde sadece senin için hareketlerine dikkat eder.
Hadi çağırdın geldi diyelim
Gay olduğunu belli edecek hareketler segiledi diyelim
Eee nişanlın kızmazmı sana en güzel gününüzde
Valla bidaha düşün derim