- 16 Ağustos 2017
- 151
- 26
- 48
- 32
- Konu Sahibi Cilekreceliii3
Ablalarım, çok sevdiğim bir sevgilim var. Ayrıldık 8 ay ayrı kaldık. O süreçte bi çocukla sevgili oldum. 1 ay sürdü. Mesafe vardı bi kere bile görmedik birbirimizi. Boşluk doldurmak için yapılmış bişeydi. Tek bi arkadaşım biliyordu. En yakın arkadaşım. Sonrasında bıraktım çocuğu sizin de tavsiyelerinizle. Çünkü sevmiyordum. Çarşamba günü arkadaşımla kavga ettik. Ağzımdan nankör sözü çıktı. Hayatının her anında yanındaydım. Hep destek oldum ona. Benimle hep dalga geçerdi. Kavga edersek beni üzersen söylerim bak seninkine diye. Bugün kavganın üzerinden ilk kez konuştuk. Dedi ki ya dalga geçtiğim şeyi yapsaydım. Dedim ki o kadar karaktersiz bi insan değilsin saçmalama. Ruh halim değişir benim unutma dedi. Kızdım. Beni sakın tehdit etme saçmalama dedim. Sonra ben o kadar iğrenç miyim ya falan dedi. Nankör dedin ya bana nankör sıfatını haketmem gerek böyle bişey yaparak dedi. X beni tehdit etme dedim. Kötü kadın mıyım ben tehdit falan ayıp oluyo dedi. Sinirlendim biraz. Wp de ss lerimiz falan da var. O kadar korkuyorum ki. Nolur yardım edin bana. Napayım. Ss Leri silebilirim lütfen siz de fikrinizi söyleyin