Arkadaşım tehdit ediyor

Cilekreceliii3

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2017
151
26
48
32
Ablalarım, çok sevdiğim bir sevgilim var. Ayrıldık 8 ay ayrı kaldık. O süreçte bi çocukla sevgili oldum. 1 ay sürdü. Mesafe vardı bi kere bile görmedik birbirimizi. Boşluk doldurmak için yapılmış bişeydi. Tek bi arkadaşım biliyordu. En yakın arkadaşım. Sonrasında bıraktım çocuğu sizin de tavsiyelerinizle. Çünkü sevmiyordum. Çarşamba günü arkadaşımla kavga ettik. Ağzımdan nankör sözü çıktı. Hayatının her anında yanındaydım. Hep destek oldum ona. Benimle hep dalga geçerdi. Kavga edersek beni üzersen söylerim bak seninkine diye. Bugün kavganın üzerinden ilk kez konuştuk. Dedi ki ya dalga geçtiğim şeyi yapsaydım. Dedim ki o kadar karaktersiz bi insan değilsin saçmalama. Ruh halim değişir benim unutma dedi. Kızdım. Beni sakın tehdit etme saçmalama dedim. Sonra ben o kadar iğrenç miyim ya falan dedi. Nankör dedin ya bana nankör sıfatını haketmem gerek böyle bişey yaparak dedi. X beni tehdit etme dedim. Kötü kadın mıyım ben tehdit falan ayıp oluyo dedi. Sinirlendim biraz. Wp de ss lerimiz falan da var. O kadar korkuyorum ki. Nolur yardım edin bana. Napayım. Ss Leri silebilirim lütfen siz de fikrinizi söyleyin

Sevgilinle ilişkinin boyutunu bilmiyorum ama ona durumu anlat. Kimsenin eline koz verme. Ayrılacaksa ayrılsın senden ama kimsenin elinde seni korkutabilecegi bir sey olmasin. O arkadasinla da iliskini bitir.

8 ayda hayatınıza birinin girmiş olmasi gayet normal. Niye korkarak arkadaşınıza fırsat veriyorsunuz ki ? Soyleyin kurtulun. Kotu bir sey yok bunda.Ayrica o şahıstan arkadaş filan olmaz. İletişimi azaltarak bitirin bence.

8 ayda hayatınıza birinin girmiş olmasi gayet normal. Niye korkarak arkadaşınıza fırsat veriyorsunuz ki ? Soyleyin kurtulun. Kotu bir sey yok bunda.Ayrica o şahıstan arkadaş filan olmaz. İletişimi azaltarak bitirin bence.
Girmediğini söyledim. Hatalıyım biliyorum ama çok korkuyorum kaybetmekten nolur bi çözüm bulun

O nası birşey ya
Bi öyle demiş bi böyle demiş.
Fena koymuş nankör demen.

Girmediğini söyledim. Hatalıyım biliyorum ama çok korkuyorum kaybetmekten nolur bi çözüm bulun
Canım biz burdan napalim ? Toplanıp arkadaşını mı dovelim ? Sonuçta aranızda aşırı bi münasebet olmamış ki. Konusmussunuz bitmiş gitmiş. 8 ay kısa bi sure değil bana göre. Her seyi ayrintilariyla anlatmana gerek yok. Yumusatarak,uygun bi dille anlat kurtul.

O nası birşey ya
Bi öyle demiş bi böyle demiş.
Fena koymuş nankör demen.
Öyle fakat geri adım atmam. Zaten korktuğumu belli etsem çok daha kötü olur gibi geldi. Uyarımı yaptım bence net oldu. Yapıcağını sanmıyorum çok karaktersizce bişey çünkü ama yinede korktum

ben boşluktayken yüz yüze dahi gelmediğim biri için açıklama yapma gereği duymamıştım dersin

aldatmamışsın ki..hem sevgilin ne yapmış o 8 ayda?

bu kadar korkmayın ya sizin arkadaşta liseli falanmı anlamadım

ben boşluktayken yüz yüze dahi gelmediğim biri için açıklama yapma gereği duymamıştım dersin

Güveni kırılır mı sizce

Böyle tehditle mi yaşayacaksın?söyle sevgiline. Bir daha da en iyi arkadaş seçerken çok dikkat et

Güveni kırılır mı sizce

ben anlamıyorum neden elin adamları için bu kadar kafa yoruyosunuz hayatınızın merkezine koyuyosunuz

sen bir düşün bakalım kendisi senin yerinde olsa allem eder kullem eder güvenini iki katı olarak geri kazanırdı

yaptıysan yaptın arkasında dur

sen kendine inanıp güvenirken o inanmasa güvenmese ne olur????

bence orta okul...

ben olsam birsey söylemem o akilli arkadas öyle birsey yaparsa. sadece arkadas olduk ilerisi olmadi diye kesip atarim. adamla sonucta görüsmemissin bile...

yani diger arkadaslarin dedigi gibi sevgilin o sekiz ay icinde seyini tutup oturdu mu. neler yapmistir Allah bilir. cok seviyorsun ama korku dolu bi iliski yasiyorsun... aski doya doya yasa korkuyla degil. su dünyaya bi kere geliniyor... disarda ne erkekler var:halay:

Sevgilinin de o koskoca 8 ayda başkasıyla konuşmadığını ne biliyorsun? Tabii ki yapman gereken sevgiline bunu anlatman altı üstü konuşmuşsun, buluşmamışsın bile.. Hem ayrıldığınız dönemde olmuş, bu sevgilini ilgilendirmez.

Söylemekten başka cozum yok. Ya da sonuna kadar sus ve arkadaşına umursamiyormuş izlenimi ver ve soylememesini umarak bekle. Bidaha bir baskasinin bildigi ve kullanabilecegi şeyleri kalkip yalan soyleme. En azindan sevgiline yalan attiysan bile kiz arkadasina dogruyu soyledim diyiverseydin. Sevgilinle surekli gorusmuyorlarsa tabi...

bence orta okul...

ben olsam birsey söylemem o akilli arkadas öyle birsey yaparsa. sadece arkadas olduk ilerisi olmadi diye kesip atarim. adamla sonucta görüsmemissin bile...

yani diger arkadaslarin dedigi gibi sevgilin o sekiz ay icinde seyini tutup oturdu mu. neler yapmistir Allah bilir. cok seviyorsun ama korku dolu bi iliski yasiyorsun... aski doya doya yasa korkuyla degil. su dünyaya bi kere geliniyor... disarda ne erkekler var:halay:

evet eminin o da yasa boğulup konu sahibemizin yasını tutup göz ucuyla dahi kimseye bakmamıştır :işsiz:

Ablalarım, çok sevdiğim bir sevgilim var. Ayrıldık 8 ay ayrı kaldık. O süreçte bi çocukla sevgili oldum. 1 ay sürdü. Mesafe vardı bi kere bile görmedik birbirimizi. Boşluk doldurmak için yapılmış bişeydi. Tek bi arkadaşım biliyordu. En yakın arkadaşım. Sonrasında bıraktım çocuğu sizin de tavsiyelerinizle. Çünkü sevmiyordum. Çarşamba günü arkadaşımla kavga ettik. Ağzımdan nankör sözü çıktı. Hayatının her anında yanındaydım. Hep destek oldum ona. Benimle hep dalga geçerdi. Kavga edersek beni üzersen söylerim bak seninkine diye. Bugün kavganın üzerinden ilk kez konuştuk. Dedi ki ya dalga geçtiğim şeyi yapsaydım. Dedim ki o kadar karaktersiz bi insan değilsin saçmalama. Ruh halim değişir benim unutma dedi. Kızdım. Beni sakın tehdit etme saçmalama dedim. Sonra ben o kadar iğrenç miyim ya falan dedi. Nankör dedin ya bana nankör sıfatını haketmem gerek böyle bişey yaparak dedi. X beni tehdit etme dedim. Kötü kadın mıyım ben tehdit falan ayıp oluyo dedi. Sinirlendim biraz. Wp de ss lerimiz falan da var. O kadar korkuyorum ki. Nolur yardım edin bana. Napayım. Ss Leri silebilirim lütfen siz de fikrinizi söyleyin
Şakın korkma ve korktuğunu belli etme sakın
Sen söyle hemen sevgiline

Back
X