arkadaşım yıllardır hayatını birinin takip ettiğini düşünüyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gulseren Budayicioglu’nun bi kitabinda
Buna benzer bi hikaye vaardi. Kendisi psikiyatrist hastalarindan gordugu gercek hikayeleri yaziyor bu arada.
orada da bir kadin is yerindeki adamin ona asik olduguna inaniyordu ama sizin anlattiginiz gibi konusmuyorlardi adam merhaba merhabadan oteye degildi. Kadin beni izliyor beni gozetliyor diye takmisti. Hatta radyoda bi sarki cikinca bana gonderiyor bana laf sokuyor goruyosunuz dimi falan diyodu.
arkadasinizin duzenli terapiye gidip ayni zamanda bu histerik durumlarini bastiracak ilac kullanmasi lazim malesef :(

ya şaka gibi insanlarsınız beni bu şekilde zan altında bırakmanız çok yanlış. hayatımdan daha fazla zaman harcayamayacağım burada 3 iq lu insanlara kendimi anlatmaya çalışarak. yani bunu neden yapayım en başta hayretler içindeyim siz kocalarınızın götündeki kıllar için ağlamaya devam edebilirsiniz
Ben anlamadım ismi lentiformis diye mi? İsmini görünce ben herhalde medikal bir eğitimi var diye düşündüm. Oradan duydum diyemez ama ...
evet tıp okuyorum tabi şimdi yine hayallerimi anlatıyorum sanacaklar ne yazık ki böyle bir hayat yaşıyorum arkadaşlar

Konu sahibinin yazdıkları bu kitaptan alıntı. Daha yeni okudum, konuyu görünce şok oldum. Yazık bir de herkes yardımcı olmaya çalışmış.
peki bunu neden yapayım ya cidden şaka gibi. yanı o kadar şeyi yazamay üşenir insan. hayata karışırsanız zaten kitaplaarı yaşamda görebilirisniz ilginçsin ruh hastası

ya şaka gibi insanlarsınız beni bu şekilde zan altında bırakmanız çok yanlış. hayatımdan daha fazla zaman harcayamayacağım burada 3 iq lu insanlara kendimi anlatmaya çalışarak. yani bunu neden yapayım en başta hayretler içindeyim siz kocalarınızın götündeki kıllar için ağlamaya devam edebilirsiniz

evet tıp okuyorum tabi şimdi yine hayallerimi anlatıyorum sanacaklar ne yazık ki böyle bir hayat yaşıyorum arkadaşlar
Siz niye bana saldırıyorsunuz ki? Saçmalığa bak. Size oturup yardım amaçlı zaman ayırıp yazdım. Bu tavır ne yani?? Sordum diye mi? Lentiformiss. Diğer kişiye de fikrini sordum. Tabi ki soracağım. Ne kadar yazık ve ayıp yani!! IQ seviyesi 3 vs yazmışsın. İnsanlar şüphelenebilir, kibarca derdini anlatırsın. Edepsizlik yahu. Ben mi zan altında bıraktım seni?

Kuruntuları ve düşünce bozuklukları olduğu için psikotik bir durumdan söz edilebilir tabi ancak bunun olduğuna onu siz ikna edemezsiniz. Biz de buradan tanı koyamayız elbet. Suçlamadan, baskıcı olmadan, empatik bir yaklaşım sergileyebilirsiniz. Mesela, "Canım sanki bu durum senin hayatını fazlasıyla etkiliyor. Kafandan atamıyorsun bu düşünceleri ve mutsuz olduğunu görüyorum. Ben sana yardım edemem ama bir uzmana mı danışsak, belki bu adama karşı neler yapabileceğini sana söyler. Tehlikeli olmasın yoksa bu adam senin için." falan diyerek bir psikiyatri uzmanına beraber gidebilirsiniz. Ona inanmadığınızı ve hasta olduğunu düşündüğünüzü hissettiği için bu şekilde tedaviye elbette yanaşmayacaktır.

Bizde de var öyle bi tane . Kaynım sürekli birilerinin onun ardından iş çevirdiğini hayatı boyunca mutlu olamayacağını düşünüyor. Işe basladigim zaman beni amirlerime kötüleyecekler diyor , tv de cumhurbaşkanı konuşma yaparken bana laf vuruyor diyor imamoğlu konuşma yapıyor bana laf vuruyor diyor. Şarkı dinliyor bu şarkıcı bana kafayı taktı hep benle ilgili şeyler yazıyor diyor. Sürekli bi korku içinde ve asla kabullenmiyor durumunu . Biz kendi aramızda konuşurken size güvenmiyorum siz beni okuyosunuz başkalarına diyor. Tiksindim artık bu adamdan. Şimdi bi de yeni evlendi ne olacak bakalım hayırlısı olsun
yazık hangi kadının başını yaktılar geleceğini hayatını çöp ettiler acaba.madem böyle neden evlendirildi.

Siz niye bana saldırıyorsunuz ki? Saçmalığa bak. Size oturup yardım amaçlı zaman ayırıp yazdım. Bu tavır ne yani?? Sordum diye mi? Lentiformiss. Diğer kişiye de fikrini sordum. Tabi ki soracağım. Ne kadar yazık ve ayıp yani!! IQ seviyesi 3 vs yazmışsın. İnsanlar şüphelenebilir, kibarca derdini anlatırsın. Edepsizlik yahu. Ben mi zan altında bıraktım seni?
alttaki kısım size cevabım üstteki diğerlerine

bir arkadaş grubuyuz ben temsilen buraya yazıyorum hepimiz şuan konuyu takip ediyoruz ve iletişim halindeyiz
E tamam bu baskalariyla konusup arkadasiniz hakkinda karar vermek anlaminda.yanlis yazdigim bir sey yok.uslup cirkin ve tip okuyorum demissiniz ardindan insanlari kucuk goren mesajiniz var.rica ediyorum bizim gercekten artik karakterli de insanlara ihtiyacimiz var.gerekirse hastaligini belki buradakinden senin tabirinle daha dusuk iq daki insanlara anlatacaksin.simdiden bence o usluba ve insanlara bakis acina bi goz at derim.iyi geceler diler giderim😎👋

Gulseren Budayicioglu’nun bi kitabinda
Buna benzer bi hikaye vaardi. Kendisi psikiyatrist hastalarindan gordugu gercek hikayeleri yaziyor bu arada.
orada da bir kadin is yerindeki adamin ona asik olduguna inaniyordu ama sizin anlattiginiz gibi konusmuyorlardi adam merhaba merhabadan oteye degildi. Kadin beni izliyor beni gozetliyor diye takmisti. Hatta radyoda bi sarki cikinca bana gonderiyor bana laf sokuyor goruyosunuz dimi falan diyodu.
arkadasinizin duzenli terapiye gidip ayni zamanda bu histerik durumlarini bastiracak ilac kullanmasi lazim malesef :KK43:
İşte bu kitaptaki olayı burada yazıyor, bunu anlatmaya çalışıyorum. Gece eğlencesine kurban gittiniz hepiniz.

Bizde de var öyle bi tane . Kaynım sürekli birilerinin onun ardından iş çevirdiğini hayatı boyunca mutlu olamayacağını düşünüyor. Işe basladigim zaman beni amirlerime kötüleyecekler diyor , tv de cumhurbaşkanı konuşma yaparken bana laf vuruyor diyor imamoğlu konuşma yapıyor bana laf vuruyor diyor. Şarkı dinliyor bu şarkıcı bana kafayı taktı hep benle ilgili şeyler yazıyor diyor. Sürekli bi korku içinde ve asla kabullenmiyor durumunu . Biz kendi aramızda konuşurken size güvenmiyorum siz beni okuyosunuz başkalarına diyor. Tiksindim artık bu adamdan. Şimdi bi de yeni evlendi ne olacak bakalım hayırlısı olsun
Niye kızın başını yaktılar ya?
Bu kesinlikle bi hastalık olmalı, hepsi aynı olduğuna göre...ben de böyle birini tanıyorum.

bir arkadaş grubuyuz ben temsilen buraya yazıyorum hepimiz şuan konuyu takip ediyoruz ve iletişim halindeyiz

Yukarda ki üyeye ruh hastasi yazmissin..
Ruh hastasi sen ve ceten dir :D

Kafayi yemissiniz hepbirlikte.

Baskasinin ne yaptigi ile ilgilenmek yerine sizin niye o kisiyle ilgilendiginizi takin kafaya.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X