Aynen öyle canım,çifkefliğe vuracak adam.Belli ki kabahati var.Arkadaşım başka birileriyle görüştüğünden şüpheleniyo ama ortada delil yok.Arkadasinin adina üzüldüm,anlasilan işi çirkeflige vardiracak...Bilenler yardimci olacaktir,Ne gibi bir kanit bulmaya calisiyor peki?
Ben de aynı şeyi söyledim ama arkadaşım,O bi yolunu bulur,avukatı da kendisi gibi diyo sürekli akıl veriyomuş.Merak etmeyin. Hakim sadece adamın sözüyle bir karara varacak değil. Suçlamalar ispatlanmak zorunda.
Arkadaşımın yaptığı hiçbirşey yok adam pislik yapıyo olmadık suçlamalarla,kendisi bişeyler yapmış belli ama ortada bişey olmadığı için arkadaşım kanıtlayamıyo.Bilgisayardan anlayan biri hard diskten geçmişe ulaşabilir.
Çocukları kolay kolay alamaz kocası.Yüz kızartıcı bir şey mi var ortada?Varsa bile ispat lazım.
İşi cirkeflige vardirarak kendi ayagini baltalayacak desene!Allah akil fikir versin....mutlaka bir yolu vardir elbette de keske is o boyuta varmadan hallolsa..cocuklar küçukmu peki?Ben de aynı şeyi söyledim ama arkadaşım,O bi yolunu bulur,avukatı da kendisi gibi diyo sürekli akıl veriyomuş.
Arkadaşımın yaptığı hiçbirşey yok adam pislik yapıyo olmadık suçlamalarla,kendisi bişeyler yapmış belli ama ortada bişey olmadığı için arkadaşım kanıtlayamıyo.
Ben de aynı şeyi söyledim ama arkadaşım,O bi yolunu bulur,avukatı da kendisi gibi diyo sürekli akıl veriyomuş.
Çocukların biri küçük,biri baya büyük ayrıntıya giremiyorum canım,ama ikisi de babalarının gidişinden çok etkilendi.Boşanmayı duysalar nolur kimbilir.Adam önceleri arayıp sormuyodu şimdi mahkeme aşaması diye cici babayı oynuyo.Bunları da mahkemede kullanacak ilgili babayım diye.İşi cirkeflige vardirarak kendi ayagini baltalayacak desene!Allah akil fikir versin....mutlaka bir yolu vardir elbette de keske is o boyuta varmadan hallolsa..cocuklar küçukmu peki?
İnşaallah ya,çok ağladım duyunca...O zaman korkmasın.Totosunu da yırtsa alamaz çocukları.
Yeni öğrendi dava açtığını,araştırıyo şuan,dün gidip görüşmüş,ücretleri baya yüksekmiş ama bi çaresini bulacaz inşaallah ödemenin.Avukatının ne olduğu önemli değil.
Farzedelim kadına ahlakıyla alakalı olarak iftira attı. Bunu doğrulaması lazım. Şahit lazım delil lazım.
Bunlar yoksa yalan beyan vermiş sayılır.
Arkadaşınız avukat tutmadı mı?
Etrafta araştıralım bakalım var mı bilgisayar muhendisi,herkese de açıkça sorulmuyor böyle şeyler malum ama,bakalım...aslinda o sililenler geri getirtilebiliyormus bilgisayar muhendisine bilgissyar mezunu birisine sorabilirsiniz
sor sor arkadasin kendisini bi sekilde kendisini savunmasi lazim ..Etrafta araştıralım bakalım var mı bilgisayar muhendisi,herkese de açıkça sorulmuyor böyle şeyler malum ama,bakalım...
Baba istedigi kadar oynasin foyasi cikar insallah...Çocukların biri küçük,biri baya büyük ayrıntıya giremiyorum canım,ama ikisi de babalarının gidişinden çok etkilendi.Boşanmayı duysalar nolur kimbilir.Adam önceleri arayıp sormuyodu şimdi mahkeme aşaması diye cici babayı oynuyo.Bunları da mahkemede kullanacak ilgili babayım diye.
İnşaallah canım inşaallah çıkar,böyleleri hep dört ayak üstüne düşüyo.Adam herşeyden sıyrılacak gibime geliyo,üstüne ablaya zararı olmasa ona da razıyım.Baba istedigi kadar oynasin foyasi cikar insallah...
"Koynunda yılan beslemek " değimi tam böyle adamlara uygun işte.. Eşine çocuklarının annesine insan nasıl yapmadığı bir suçu atar, sırf mahkemede bir delil sunmak adına.....Umarım bir an önce böyle pislik bir (adam demeğe dilimde varmıyor) oğlandan kurtulur arkadaşınız..Arkadaşımın yaptığı hiçbirşey yok adam pislik yapıyo olmadık suçlamalarla,kendisi bişeyler yapmış belli ama ortada bişey olmadığı için arkadaşım kanıtlayamıyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?