Arkadaşım...

Culhagibi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2016
942
2.027
113
Günaydın kızlar...
Çok sevdiğim bir arkadaşım daha doğrusu abla dediğim insan şuan boşanma aşamasında,hiç beklemediği şekilde eşi evi terketti,beklemediği bi anda eline boşanma kağıdı geldi.
Eşi evden gideli bi süre olmuştu,çocukları da doğru duzgun aramıyordu,sürekli x ablaya,sen şöyle yaptın böyle yaptın diye asılsız suçlamalarda bulunuyordu.
Çok ayrıntılı anlatamıyorum,iş mahkemelik olduğu için.Gelen boşanma dilekçesinde yine adamın asılsız suçlamaları var,çocukları bu suçlamalarla almayı planlıyor olabilir diye x abla çok üzgün.Adamın evdeki pcden bi halt karıştırmış olabileceğini düşünüyo.Mesele derin,öyle herkesten açıkça yardım isteyemiyoruz,adam herşeyi arkadaşımın aleyhine kullanıyo.Bir de çocuklar çok etkileniyo.

Şuan size sormak istediğim,bu bilgisayardan bişeyler çıkartabilir miyiz,silinen geçmişin geri getirilebildiğini duymuştum,bunun güvenli bir yolunu bilen arkadaşlar yardımcı olur musunuz?

Arkadasinin adina üzüldüm,anlasilan işi çirkeflige vardiracak...Bilenler yardimci olacaktir,Ne gibi bir kanit bulmaya calisiyor peki?

Merak etmeyin. Hakim sadece adamın sözüyle bir karara varacak değil. Suçlamalar ispatlanmak zorunda.

Arkadasinin adina üzüldüm,anlasilan işi çirkeflige vardiracak...Bilenler yardimci olacaktir,Ne gibi bir kanit bulmaya calisiyor peki?
Aynen öyle canım,çifkefliğe vuracak adam.Belli ki kabahati var.Arkadaşım başka birileriyle görüştüğünden şüpheleniyo ama ortada delil yok.

Bilgisayardan anlayan biri hard diskten geçmişe ulaşabilir.
Çocukları kolay kolay alamaz kocası.Yüz kızartıcı bir şey mi var ortada?Varsa bile ispat lazım.
Arkadaşımın yaptığı hiçbirşey yok adam pislik yapıyo olmadık suçlamalarla,kendisi bişeyler yapmış belli ama ortada bişey olmadığı için arkadaşım kanıtlayamıyo.

Ben de aynı şeyi söyledim ama arkadaşım,O bi yolunu bulur,avukatı da kendisi gibi diyo sürekli akıl veriyomuş.
İşi cirkeflige vardirarak kendi ayagini baltalayacak desene!Allah akil fikir versin....mutlaka bir yolu vardir elbette de keske is o boyuta varmadan hallolsa..cocuklar küçukmu peki?

Ben de aynı şeyi söyledim ama arkadaşım,O bi yolunu bulur,avukatı da kendisi gibi diyo sürekli akıl veriyomuş.

Avukatının ne olduğu önemli değil.
Farzedelim kadına ahlakıyla alakalı olarak iftira attı. Bunu doğrulaması lazım. Şahit lazım delil lazım.
Bunlar yoksa yalan beyan vermiş sayılır.
Arkadaşınız avukat tutmadı mı?

aslinda o sililenler geri getirtilebiliyormus bilgisayar muhendisine bilgissyar mezunu birisine sorabilirsiniz

İşi cirkeflige vardirarak kendi ayagini baltalayacak desene!Allah akil fikir versin....mutlaka bir yolu vardir elbette de keske is o boyuta varmadan hallolsa..cocuklar küçukmu peki?
Çocukların biri küçük,biri baya büyük ayrıntıya giremiyorum canım,ama ikisi de babalarının gidişinden çok etkilendi.Boşanmayı duysalar nolur kimbilir.Adam önceleri arayıp sormuyodu şimdi mahkeme aşaması diye cici babayı oynuyo.Bunları da mahkemede kullanacak ilgili babayım diye.

Yeni öğrendi dava açtığını,araştırıyo şuan,dün gidip görüşmüş,ücretleri baya yüksekmiş ama bi çaresini bulacaz inşaallah ödemenin.

Etrafta araştıralım bakalım var mı bilgisayar muhendisi,herkese de açıkça sorulmuyor böyle şeyler malum ama,bakalım...
sor sor arkadasin kendisini bi sekilde kendisini savunmasi lazim ..
yanlis anlama bian su ebru sallinin evli sevgilisi var ya o davaya benzettim bi bak istersen isinize yarayacak bilgiler rdinebilirsiniz

Baba istedigi kadar oynasin foyasi cikar insallah...

Arkadaşımın yaptığı hiçbirşey yok adam pislik yapıyo olmadık suçlamalarla,kendisi bişeyler yapmış belli ama ortada bişey olmadığı için arkadaşım kanıtlayamıyo.
"Koynunda yılan beslemek " değimi tam böyle adamlara uygun işte.. Eşine çocuklarının annesine insan nasıl yapmadığı bir suçu atar, sırf mahkemede bir delil sunmak adına.....Umarım bir an önce böyle pislik bir (adam demeğe dilimde varmıyor) oğlandan kurtulur arkadaşınız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…