bi yandan da öyle diyorum o bana gelirsi ben ona giderdim pandemi öncesi kaldı bende hatta. bende nikah şahidi yapmıcam gerçekten içimden gelmiyor artık zaten arkadaşımda kalmadı bi o vardı dostum dediğimDusundgnz kadar yakin,samimi ve anlaysli deglms demk ki..bn en cok en yakinimin affina siginablyorum. Beni anlar, bnim ona bilerek art niyetli bsy yapmycgmi bilir dsncesnde oluyorm ki onlar da gerckten hos goreblyorlar. Bosverin tanimis oldnz..
Sanırım öyle. Ben yakın sanmışım. O öyle düşünmüyormuş. Annem bile diyor üzme kendini boşver insanlara çok güveniyorsun diyo. Kaç senelik arkadaşım ne bilim insan güveniyor. O kadar şey yaşadık ettik. İnsan üzülüyor. Kınam olacak düğünüm olacak arkadaşım yok. Kuzenlerim var 3 tane yaşıma yakın bi. Nedime tuttum kınam için benimle dans edecek kimse yok diye. Böyle günlerde insan daha çok arıyor yanına biriniÜç beş sene sonra adını bile unutacağınız insanlar için kendinizi üzüyorsunuz.
Gerçekten o kadar yakın olsaydınız bunlar yaşanmazdı emin olun.
Anlattığınız kadarsa alınganlık yapmış fakat bazen sizin fark etmediğiniz sorunlar doğmuş da olabiliyor. Örneğin benim de anlattığınız konumda arkadaşım vardı hatta mesafemiz bile aynıydı yazdığınızla. Sevgilisi yokken tribi bile bana atardı öyle bir ilişkimiz vardı yani, tabii yaşımız da gençti o zaman. Neyse mezun olmadan çok kısa süre önce biriyle tanıştı. İkimiz de bir şekilde evlenme yoluna girdik. Ben onu her şeyime çağırdım fakat gelmedi. O bana nişanını bile haber vermediBenim üni den arkadaşım var. Önceden çok yakındık bu aralar pandemi vs 1 yıldır görüşemiyoruz aynı şehirde değiliz 2.5 saat var aramızda.
geçen sene benim istemem oldu. Aslında önce aileler gelecekti. Tanışma idi. Bende onu tanışma diye çağırmadım. İsteme de çağıracaktım. Aileler geldi biz uzaktan geldik deyip istemişler(istemişler diyorum ben o sırada mutfaktayım. Yengem geldi istediler seni kahve yapben direkt şöyle ya ben x i de çağırcaltım ne istemesi ya filan. Hayır ya diye sızlandım. Arkadaşıma sonra söyledim üzgün olduğumu bilmiyodum isteme olacağını filan. O da önemli değil siz mutlu olun dedi. Sorun etmedi yani. Sonra anlamadığım bi şekilde iletişimi kesti. Mesaj atmamaya başladı. Ben attım nişanıma çağırdım kaç ay önceden bak ayarla bekliyorum diye. İşten izin alamadım deyip gelmedi. Çok üzüldüm. Yine aynı şekilde ben mesaj attım hep. Geçen bayramda bayramını ben kutladım.anlamadım yani. Hiç sormuyor nasıl gidiyor hazırlıklar napıyosun filan diye. Bugün mesaj attım daha cevap gelmedi. Yani anlamadım. Hatta nikah şahidim yapacaktım ama içimden bile gelmiyor artık. O böyle yapınca ben de soğudum. Yani insan bir sorar eder ne bilim. Şuan bi arkadaşı var onla foto paylaşıp duruyor canım arkadaşım filan diye. Hatta doğum gününü kutlamış foto paylaşmış. Benim doğumu günümde paylaşmadı. Tamam olabilir arkadaşı ona bişey demiyorum ama üzülüyorum gördükçe. Ben isteyerek bişey yapmadım. Napayım yani bilmiyorum düğünüme çağırcam ama nikah şahidi yapma konusunda tereddütüm var artık. Soğudum hiç bişey yapasım yok.
Herhangi bir şey yapmayı düşünmüyorum artık. Zaten ben arayıp sordum hep isteme sonrası. O bi kere bile sormadı nasıl gidiyor hazırlıklar diye. Yeteri kadar çabaladığımı düşünüyorum. Düğün hazırlıklarına dalmış olsam zaten arayıp sormamış olmam gerekir ama ben sordum yani. Bilmiyorum soğudum artık içimden gelmiyor artık.Anlattığınız kadarsa alınganlık yapmış fakat bazen sizin fark etmediğiniz sorunlar doğmuş da olabiliyor. Örneğin benim de anlattığınız konumda arkadaşım vardı hatta mesafemiz bile aynıydı yazdığınızla. Sevgilisi yokken tribi bile bana atardı öyle bir ilişkimiz vardı yani, tabii yaşımız da gençti o zaman. Neyse mezun olmadan çok kısa süre önce biriyle tanıştı. İkimiz de bir şekilde evlenme yoluna girdik. Ben onu her şeyime çağırdım fakat gelmedi. O bana nişanını bile haber vermedineden olarak da ani gelişti dedi fakat fotoğrafları attı her şey çok ama çok hazırlıklı görünüyordu. Yanı sıra sevgilisinden sonra da o beni doğru düzgün aramadı sormadı. Nişan sonrasında bunları açıkça yazdığımda da ağlayıp sana inanamıyorum bunları içinde tutmuşsun gibi suçlayıcı sözler söyledi. Bir şekilde atlattık fakat asla eskisi gibi olamadık. Demek istediğim şu aslında, siz fark etmeden evlilik işlerine dalıp onu ihmal etmiş olabilirsiniz. O da değersiz hissetmiştir. Üzerine siz istemeseniz de anlattığınız olay da yaşanınca inanmamıştır. Bir defa açıkça konuşup ona çok değer verdiğinizi söylemeniz sorunu çözebilir.
Çağırcam zaten ama dediğiniz gibi şahitliğe gerek yok düşünmüyorum artıkBiz en samimi arkadaşımla birbirimizin düğününe gidemedik. Benimkinde o y.dışında eğitimdeydi, onunkinde benim bebeğim küçüktü. Hiç ne kırıldık, ne kızdık. Burukluk oldu tabi, keşke sende olsaydın dedik hep ama sağlık olsun deyip geçtik. İstemeye çağırmadılar diye küstüyse, size iyilik yapmış haberiniz yok. Arkadaşlığınız sizin sandığınız kadar kuvvetli değilmiş. Çağırın düğününüze ama şahit olmasına gerek yok.
Bilmiyorum ben bi safım galiba. Ben de çalışma hayatına girdim çevre yaptım ama kimseyle aramı bozmadım. Hala devam ettirdim çabaladım. Aynı şehirde liseden arkadaşımda aynı şekilde yaptı. Yeni işe başladı yeni arkadaşları oldu benle iletişimi kesti. (Senden başka bu şehirde arkadaşım yok derdi bana )Onla da bitti arkadaşlığım. Neden böyle oluyor anlamıyorum hep çabalayan taraf benim kimse benim için bişey yapmıyor.Arkadaşınız işe başlamış ve göründüğü kadarı ile yeni bir çevre edinmiş. Onlarla samimi olmuş ve sizden uzaklaşmış. Zaten arada yol mesafesi bulunan arkadaşlıklar ister istemez aynı samimiyette kalmıyor.
Nikah şahidi yapsanız da saçma sapan bir bahane bulup gelmeyecek birine benziyor. Benim de başıma geldi. Nikah şahidim nikahıma gelmedi.Benim üni den arkadaşım var. Önceden çok yakındık bu aralar pandemi vs 1 yıldır görüşemiyoruz aynı şehirde değiliz 2.5 saat var aramızda.
geçen sene benim istemem oldu. Aslında önce aileler gelecekti. Tanışma idi. Bende onu tanışma diye çağırmadım. İsteme de çağıracaktım. Aileler geldi biz uzaktan geldik deyip istemişler(istemişler diyorum ben o sırada mutfaktayım. Yengem geldi istediler seni kahve yapben direkt şöyle ya ben x i de çağırcaltım ne istemesi ya filan. Hayır ya diye sızlandım. Arkadaşıma sonra söyledim üzgün olduğumu bilmiyodum isteme olacağını filan. O da önemli değil siz mutlu olun dedi. Sorun etmedi yani. Sonra anlamadığım bi şekilde iletişimi kesti. Mesaj atmamaya başladı. Ben attım nişanıma çağırdım kaç ay önceden bak ayarla bekliyorum diye. İşten izin alamadım deyip gelmedi. Çok üzüldüm. Yine aynı şekilde ben mesaj attım hep. Geçen bayramda bayramını ben kutladım.anlamadım yani. Hiç sormuyor nasıl gidiyor hazırlıklar napıyosun filan diye. Bugün mesaj attım daha cevap gelmedi. Yani anlamadım. Hatta nikah şahidim yapacaktım ama içimden bile gelmiyor artık. O böyle yapınca ben de soğudum. Yani insan bir sorar eder ne bilim. Şuan bi arkadaşı var onla foto paylaşıp duruyor canım arkadaşım filan diye. Hatta doğum gününü kutlamış foto paylaşmış. Benim doğumu günümde paylaşmadı. Tamam olabilir arkadaşı ona bişey demiyorum ama üzülüyorum gördükçe. Ben isteyerek bişey yapmadım. Napayım yani bilmiyorum düğünüme çağırcam ama nikah şahidi yapma konusunda tereddütüm var artık. Soğudum hiç bişey yapasım yok.
evet gelmeyebilir artık sezon başladı iş var deyip. Kuzenimi yapmayı düşünüyorum şahit bakalımNikah şahidi yapsanız da saçma sapan bir bahane bulup gelmeyecek birine benziyor. Benim de başıma geldi. Nikah şahidim nikahıma gelmedi.
Düğününüze hayatınıza odakkanın .Herkesi memnun edemıyoruzBenim üni den arkadaşım var. Önceden çok yakındık bu aralar pandemi vs 1 yıldır görüşemiyoruz aynı şehirde değiliz 2.5 saat var aramızda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?