Arkadaşım

P

bi yandan da öyle diyorum o bana gelirsi ben ona giderdim pandemi öncesi kaldı bende hatta. bende nikah şahidi yapmıcam gerçekten içimden gelmiyor artık zaten arkadaşımda kalmadı bi o vardı dostum dediğim
Bence soguklugunun sebebi kız istemenizde onu cagırmamıs olmanız degil. Kendi yasadıgı sehirde yeni arkadas cevresi edinince degismiş demek ki sizinle çıkarları icin takılıyordu.gercek bir arkadas olsa yeni arkadaslari olsa bile sizi unutmaz. Bence o tavrını gayet net şekilde belli etmiş. Ben olsam mesafeli oldugum ve ne oldugu belirsiz birini nikahıma bile davet etmem.telefon rehberimden de silerim.Siz ona adım attıkca kendini bir aey sanacak.yol verin gitsin

Yorumunuzu begendim.ve Bende satır aralarında o mesajı buldum. Benimle dansedecek kimsem yok, başka arkadaşım yok vb. Aslında başka arkadaşları olsa düğüne katılmamasina bu kadar üzülmeyecek belkide. Belkide farketmeyecek bile yoklugunu.

Konu sahibi beğenmedim işaretlemiş ama benim fikrim bu. Belki gerçekten sebep bu sen farkında değilsin. Mesaj aralarında farketmeden yansıtıyor aslında arkadaşından ziyade şu durumda kimse yokken baya stres yaptığını. Bunu arkadaşın farketmiştir diyorum. Çünkü sahte ve gerçek asla aynı etkiyi yaratmaz

Muhtemelen inanmamıştır, o yüzden bozulmuştur. Çünkü gerçekten şaka gibi aileler tanışmaya geldiğinde birden bire istemeleri.Arkadaşınızın yerine kendimi koyuyorum ben de aynı onun gibi davranırdım, istemeye gelmemiş olmayı sorun etmez, ama yalan olduğunu düşündüğüm durumu sorun eder uzak dururdum. Bozulduğumu da söylemezdim, ne diyeyim yüzüne sana inanmadım mı? Gerçekten değer verdiğiniz biri ise arayın son bir kez anlatın duygularınızı ben seni nikah şahidim olarak görmek istiyordum benim için çok değerlisin ama senin bu süreçte hiç arayıp sormaman yanımda olmaman beni üzdü vs gibisinden. Yok soğudum diyorsanız da zaten bir şeye gerek yok herkese gönderdiğiniz gibi gönderirsiniz davetiyeyi gelirse gelir gelmezse gelmez.

Aman boşver ya
Benim arkadasım bana nişanlanacağını bile söylemedi sosyal medyadan gördüm
Böyle tiplerde var
Sen söylemişsin nişanına çağırmışsun
Ne yapacaksın daha

E pandemi var insanlar ne yapsın
Yüz kere git gel
Gayet yerinde davranmışlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…