- 13 Ağustos 2022
- 8.794
- 4.458
- 103
- 31
- Konu Sahibi elifnurbeyza
-
Neden anlatıyorsunuz arkadaşınıza. İlk kez size böyle yorum yapmadığına eminim. sizi aşağı çekeceğinin bile bile anlatmışsınız.Şuan biraz rahatsizim ağrım var.Krem ve ilaç kullandım.Hafifledi sizi şeklinde oluyor.2 3 gündür atak geçiriyordum.Arkadasimda yillar önce bu rahatsızlıktan geçirmiş ve 1 ay çekmiş mümkün değil ben 2 gün zor dayandım.Herseyi abartir.İste sen çocuk dogurursan hiç dayanamazsin buna bile dayanamiyorsan diye konuşuyor.Endoskopiye girme.Sen niye doktora gittin sana ilaç vereyim sen endoskopinin ne kadar zor olduğunu bilmiyorsun diyor.Boyle abartan kendi yorumunu katan insanlara ne cevap veriyorsunuz ?
En yakın arkadaşım.Neden anlatıyorsunuz arkadaşınıza. İlk kez size böyle yorum yapmadığına eminim. sizi aşağı çekeceğinin bile bile anlatmışsınız.
En yakın arkadaşım.
Kime hastalık anlatsam şunu ye bunu ye geçirdiğim rahatsızlık belki ameliyat ile düzelecek.en yakın arkadaşınız ise gidin ona söyleyin. Rahatsız olduğunuzu anlatın. Çok yakınsanız anlar ona göre davranı
SANA NE, KİME NEBoyle abartan kendi yorumunu katan insanlara ne cevap veriyorsunuz ?
Konunun bir ortasından bir kenarından bir de arkasından bahsetmişsiniz.Şuan biraz rahatsizim ağrım var.Krem ve ilaç kullandım.Hafifledi sizi şeklinde oluyor.2 3 gündür atak geçiriyordum.Arkadasimda yillar önce bu rahatsızlıktan geçirmiş ve 1 ay çekmiş mümkün değil ben 2 gün zor dayandım.Herseyi abartir.İste sen çocuk dogurursan hiç dayanamazsin buna bile dayanamiyorsan diye konuşuyor.Endoskopiye girme.Sen niye doktora gittin sana ilaç vereyim sen endoskopinin ne kadar zor olduğunu bilmiyorsun diyor.Boyle abartan kendi yorumunu katan insanlara ne cevap veriyorsunuz ?konunun
Benimle buluşsaydin bunlar başına gelmezdi beybiŞuan biraz rahatsizim ağrım var.Krem ve ilaç kullandım.Hafifledi sizi şeklinde oluyor.2 3 gündür atak geçiriyordum.Arkadasimda yillar önce bu rahatsızlıktan geçirmiş ve 1 ay çekmiş mümkün değil ben 2 gün zor dayandım.Herseyi abartir.İste sen çocuk dogurursan hiç dayanamazsin buna bile dayanamiyorsan diye konuşuyor.Endoskopiye girme.Sen niye doktora gittin sana ilaç vereyim sen endoskopinin ne kadar zor olduğunu bilmiyorsun diyor.Boyle abartan kendi yorumunu katan insanlara ne cevap veriyorsunuz ?
ilk defa nurankanın konularını okuyorsunuz sanırımKonunun bir ortasından bir kenarından bir de arkasından bahsetmişsiniz.
En yakın arkadaşım.
Netten araştırdım.Hastalik yeni oluştuğunda ilaçla kremle diyetle egzersizle geçiyor.Ama bu hastalık ilerlerse isim ameliyata kaldı ki.Ben annemde zaten ilaç istemediği için ben kendime bakicam egzersiz yapicam beslenmeme dikkat edicem dedi.Etti genede şeker komasına girerek vefat etti.Pardon arkadaşın doktor mu, müneccim boku mu yemiş her şeyden haberi var. Her insanın acı eşiği farklıdır. Sevmediğim insan tipi.
Sen ne gerekiyorsa onu yap boşver arkadaşını.Netten araştırdım.Hastalik yeni oluştuğunda ilaçla kremle diyetle egzersizle geçiyor.Ama bu hastalık ilerlerse isim ameliyata kaldı ki.Ben annemde zaten ilaç istemediği için ben kendime bakicam egzersiz yapicam beslenmeme dikkat edicem dedi.Etti genede şeker komasına girerek vefat etti.
O acıya dayanabilecekmisin endoskopiye gir ama yediğine içtiğine dikkat et.Endoskopiyi kolay mı sandın.Diyorum ki dogrulamiyorum.Sirt üstü yatiyorum.İlac kullandım yoksa akşama kadar yatıyorum hep işte başkası yattığıma sabretmezmis.Bicak kesiği gibi ağrı saplanıyor.Ne oturabiliyorum ne yuruyebiliyorum ilaç hafifletti şuanda ağrim var sizi şeklinde.En yakın arkadaşın olmamalı belki de nur.
Bu şekilde negatiflik yükleyen insanlarla iletişimimizi minimum düzeyde tutmadan mutluluğu bulamayız.
Çok geçmiş olsun
Yani eşinden ayrılıyor diye biliyorum ama genellikle evlilikteki uyuma dair tavsiyelerde bulunuyor. Bu kısmı da bende muammailk defa nurankanın konularını okuyorsunuz sanırım
ilk defa nurankanın konularını okuyorsunuz sanırım
Doktor baktı anlayamadim dedi kamera ile izlemeden birşey yapamam dedi bende nasıl dayanicam acıya dedim krem ve ilaç vericem dedi."Ee canım sen harcanıyorsun, git bi hastanede doktor olarak çalışsana bu kadar iyi biliyorsan. Endoskopisiz teşhis koyup ilaç veriyorsun, en son bi Mucize Doktor diye bir dizi vardı o yapıyordu böyle teşhisler ama o bile bi tıp okumuştu" diye laf sokardım, bir daha da hiçbir derdimi sıkıntımı ona anlatmazdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?