Arkadaşım


Mekanı cennet olsun annenizin. Korkmayın endoskopi acı verici bir şey değil, ben yaklaşık 3-4 kez oldum işlem sırasında baygın oluyorsunuz zaten, bittikten sonra uyandırıyorlar. Yaklaşık 10 dakika kadar sürüyor. Anlamıyorsunuz bile. Geçmiş olsun şimdiden.
 
1 ay insan WC çıkamaz mi ? Ara ara çıktım dese tamam ? Ki kendisi hep ağır yemekler yemiş ben reflü den beri ne acı yiyebiliyorum.Ne baharatlı.Ekmek yiyemedim.Vucudum çoğu şeyi almıyor.
 

Kıyas yaptığında “herkes bir değil” de geç.

Ben hamileyken bu durumu yaşıyordum. Çoğu kişi “ikizlere nasıl bakacaksın, bakamazsın, masraflı, yorucu” gibi beni ve eşimi dibe çeken şeyler söylüyorlardı ve biz ciddi ciddi oturup üzülüyorduk. En son “siz beceriksizseniz biz ne yapalım?” dedim. Son oldu. Yapıştır cevabı geç
 
Allah razı olsun.Anestezi olmayacakmış ama.
 
1 ay insan WC çıkamaz mi ? Ara ara çıktım dese tamam ? Ki kendisi hep ağır yemekler yemiş ben reflü den beri ne acı yiyebiliyorum.Ne baharatlı.Ekmek yiyemedim.Vucudum çoğu şeyi almıyor.
Çok geçmiş olsun, endoskopi illaki zordur ama bu kadar katlanılamayacak olsa zaten bu kadar sık yapılabilir bi işlem olmaz. Sen dinleme onu hastayken sana destek olacağına köstek oluyor
 
Bende ona kızıyorum mesela.4 yaşındaki çocuk hala bebek arabası kullanıyor.Gecen düşmüşler oğluyla.Cocugu kucağına almış.15 20 dklik yolda dedim yoruluyorsa ara ara dinlenseydiniz.Cocuk bütün gün evde duruyor dışarı çıkınca bebek arabası çok kosuyormus yetisemiyormus çocuğa.
 
Sanane :) ya da konuya dahil etmiyorum.
 
Anestezisiz denemedim, imkanınız varsa başka bir hastaneye gidin, ama tecrübe ettiğim kadarıyla anestezi ile çok kolay ve acısız oluyor. Kolaylıklar dilerim, arkadaşınız her türlü abartıyor emin olun.
15-30 dk arası sürüyormuş.O dedi galiba 30 cm korktum.Zaten muayene olurken çekindim kendimi kastım.
 
Öyle insanları çevremde bulundurmuyorum. Dibe çekmek için bir kez çırpındığını gördüğüm an salıyorum. Hiç işim olmaz.
 

Ahh nuran bu mide sorunlari hep sinir stresten oluyo. Kocan olcak o adam aramadi mi hic?
Endoskopi islemini ozel hastaneler sedasyonla yapiyor bu arada yani uyutuyorlar.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…