HaklisinizBu nasıl bir lüzumsuzluk sebebi ne yani ? Boşverin mümkünse arkadaş bile olmayın böyle insanlarla
Benim annem zaten her şeyi çok fazla didikleyen çok farklı anlamlar çıkaran biri.Ama arkadaşım annemi çok iyi tanıyor bu huyunu da biliyor onu bildiği halde söyledi o yüzden sorun oldu zaten. Bir de ben doğuda çalışıyorum ailemin aklı kalıyor zatenBelki de o normal bir niyetle söylemiş anneniz düşünce olarak biraz abartmış Olanilir mi ?
Yok canım anlatmam bundan sonra hiç bir şeyimi artıkYememiş içmemiş nasıl giyindiğini mi yetiştirmiş annene? Bu kadar kıskanç insanların yapabileceklerinden korkarım açıkçası, pek sağlam pabuç gelmedi. Tak diye samimiyetini kesme ama özelini anlatma, özeline karışmasına izin verme şahsi tavsiyem.
Böyle arkadaşa çok gıcık oluru m kimse karışamaz giydiğinize makyajınıza bu sadece sizi ilgilendirir insan lara bu kadar yüz vermeyinKızlar merhaba.Ayni ilçede görev yapan bir bayan arkadaşım var .Kendisiyle memleketlerimiz yakın o yüzden hemen samimi olduk.Hatta ailelerimiz de arkadaş oldu.Arkadasimin sevmediğim bir huyu annemin yanında beni değil sürekli annemi desteklemesi.Sanki annemle çok yakın arkadaş olmak istiyor gibi davrandı annem yanımdayken. Bu dönem annem yanımda değil. Ben de ilk dönem tek öğretmenli köyde görev yapıyordum ikinci dönem okulum değişti. Haliyle kıyafetime,makyajına daha dikkat ederek geldim okula.
Annem ,bahsettiğim arkadaşımı aramış halini hatırını sormak için. Arkadaşım anneme "Nilsu çok güzel giyiniyor,çok bakıyor kendine , elbiseler falan giyiyor,her gün farklı farklı bir de çok sık şeyler almış onları giyiyor " demiş .Annem de beni aradı orada çok abartılı makyaj yapma ,mini elbiselerinin altına pantolon giyen vs diye biraz kızdı.
Kızlar arkadaşım benim annemle aramın kötü olduğunu biliyor. Annemin her şeyi tek tek didik didik ettiğini de biliyor,evet kötü bir şey demedi ama o cümleden annem milyonlarca şey çıkarıp beni huzursuz edeceğini de biliyor adı gibi.
Ben de arkadaşımı aradım "Canım her yaptığımı lütfen anneme söyleme,benim annem çok yanlış anlayabiliyor .Çocuk değiliz zaten arkadaş olan da biziz annelerimize arkadaş değiliz vs. Dedim " Kız da yok canım ben söyleyemem dedi ama ne söylemişim diye sormadı bile .Sonra da üzüldüm arkadaşımı üzdüm diye ama diğer türlü de ben üzülecektim. Giydiğim eteği anneme söylüyorsa nasıl güvenip sırrımı vereyim arkadaş olarak diye düşündüm
Ha anladım o zaman arkadasın seni birazcık kıskanmış olabilirBenim annem zaten her şeyi çok fazla didikleyen çok farklı anlamlar çıkaran biri.Ama arkadaşım annemi çok iyi tanıyor bu huyunu da biliyor onu bildiği halde söyledi o yüzden sorun oldu zaten. Bir de ben doğuda çalışıyorum ailemin aklı kalıyor zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?