Arkadaşıma ayıp oldu mu acaba ?

Bu kızla arkadaş olmak zorunda mısınız?

Olabilir. Arkadaşınız allayıp pullamış üstüne bir güzel...
Bence uzaklaşsanız bile dikkat edin bu kişiye, bilmiyorum gerçekten çok itici ve dedikoducu biri gibi, ortamınızda bile bir şeyleri çok konuşabilirmiş gibi geldi bana.

Bu kiza guvenme.

Iyi niyetli olmadigi belli.

Bariz annen sana kizsin diye oyle konusmus.

Mesafeli ol.

Hatta bayagi bayagi soguk davran.

Nekadar hadsiz insanlar varya ! ona ne giyiminizden ? bana hic masum gelmedi

Bence arkadasindan cok sana ayip olmus.
Daha da uzuluyorsun.
O kizin senin aramandan sonra utanmasi lazimdi halbuki.

arkadasın cok yakında olsa ile meselelerini anlatma .gün gelir pişman olursun annenler onun yanında da tartısmamalısın

arkadasın cok yakında olsa ile meselelerini anlatma .gün gelir pişman olursun annenler onun yanında da tartısmamalısın
Annemle çok tartışıyorum ben.Onun yanında da tartıştığımız çok oldu.Kendinxe ezmeye çalıştı o anneme soyleyerek

Hiiic de ayip olmamis iyi yapmissin o arkadasa.
O ne oyle giydigini bile yetistiriyo anneene , baska neleri yetistirmez.
Bence mesafe koymalisiniz. Tehlikeli bi tip.

Doğudaymışsın zaten ne kadar mini giyebilirsin ki, ultra mini mi çekeceksin altına? Öğretmen olmasan da insanlar çok modern olsa da donarsın soğuktan. Annen tabi mantıklı bir insan değil, sen orada zaruri ihtiyaçlarını alamazken salonuna koltuk takımı almaya çalışan bir tip. Memleketindeki gibi takıldığını da düşünmüş olabilir haliyle.

Arkadaşın kıskançlığından iş güzarlık yapmış gibi. Yalnız kalmamak için görüş ancak fazla güvenme tedbirli ol.

Ay bu seni kıskanıyor belli..
İlerleyen süreçte de iftra bile atar küçük küçük
Annenle aranı bozar...bu tipler böyle olur

yol ver canım arkadaşına en sevmediğim insan tipi ebeveynlere şirin görünüp kıyaslama konusu olan tipler ıyyy

arkadaşlığınızı gözden geçirin, ona ayıp ettim mi diye düşünmektense..
zira son cümlede gayet açıklamışsınız siz nedeni..

Buraya bu konuyu aynı başlıkla arkadaşınızın açması gerekirdi, asıl o size ayıp etmiş arkadaşınızı hiç samimi bulmadım sanki sizi çekemiyor gibi hissettim umarım yanılıyorumdur.

Seni cekemıyor da olabılır üstelik bır durum oldugunda senı ıdare edeceğine boyle seylerı anlatması cok garıp cok samımı olma arana mesafe koy bıraz derım belkı o zaman ne yapmak ıstedgını anlayabılırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…