Arkadaşıma bozuldum

Biribiribiri

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2023
3
-1
6
20
arkadaşımla yılda bir kez görülebiliyoruz ayrı şehirlerdeyiz buluşmamıza diğer arkadaşlarını da davet etmek istedi yalnız kalmak istemedi diye düşündüm onu sıktığımı hissettim acaba ben mi abartıyorum bozuluyorum bilmiyorum benim hayatımda çok şey olmuyor oturduğumuzda dertlerden bahsedebiliyorum ilgisini çeken bir şey anlatamıyorum diğer iki arkadaşını da çağırması üzdü

Bilmiyorum ben mi yanlış düşünüyorum ama arkadaşımı kimseyle paylaşmam düşüncesi bana çok absürt geliyor karı koca bile yeri geldiğinde birbirinden sıkılıyor, belki arkadaşınız farklı bir ortamda bulunmak istedi sonuçta farklı hayatlarınız var tek vücutta iki ruh değilsiniz

Arkadaşa göre değişir. Çok çok yakın arkadaşımsa ve senede bir görüşüyorsak ben de yalnız olmak isterim ama normal bi arkadaşsa sorun değil çağırdığı arkadaşı tanıyorsam. Ama sadece onun arkadaşıysa size nezaketen falan arkadaşı da çağırsam sorun olur mu diyebilirdi

arkadaşımla yılda bir kez görülebiliyoruz ayrı şehirlerdeyiz buluşmamıza diğer arkadaşlarını da davet etmek istedi yalnız kalmak istemedi diye düşündüm onu sıktığımı hissettim acaba ben mi abartıyorum bozuluyorum bilmiyorum benim hayatımda çok şey olmuyor oturduğumuzda dertlerden bahsedebiliyorum ilgisini çeken bir şey anlatamıyorum diğer iki arkadaşını da çağırması üzdü

arkadaşınız o kişi sevgiliniz değil. elbette başka arkadaşları da olacak ve hepinizi birden görmek istiyor olabilir

KAlabalık olmanız daha güzel. Konuşulacak çok şey olur. Hem siz yeni insanlarla tanışırsınız.

Çok teşekkür ederim o an için sanırım çok bozulduğumdan mantıklı düşünemedim vakti kısıtlıymış bir de kendimi ilgi çekici bulamadığımdan benimle sıkılıyor da onları da mı istiyor gibi düşünmüştüm

Sıkılma değil ama bende bozulurum.
Benimde bir arkadaşım var çok sık görüşemiyoruz evler uzak.
Önce bir yalnız kalalım laflayalım sonra bir kaç arkadssını cağırır olan yaparız.
Ama mutlaka yalnız görüşmel de ister.
Çünkü çok samimiysen paylaşım farklı olur .
Ben belki başkalarının yanında anlatmak istemediğim konular var.
Böyle bir tip arkadasom vardı benimde samimi sanıyordum ama o kadar kendine odaklıydı ki .
Mekana giderdik taa uxaktan giderdim onun için sürekli fotolar çekerdi sohbet muhabbet yok .
Sıkılırdım.
Mesafe koydum sonra küstü bana herslde kendi bilir .
O beni önemsiz hissetiriyorsa bende onu önemsiz görüyorum .
Bir yaştan sonra insan kendine değer vermeyi öğreniyor.

benim hayatımda çok şey olmuyor oturduğumuzda dertlerden bahsedebiliyorum ilgisini çeken bir şey anlatamıyorum
ben bu kelimenize takıldım. arkadaşınız sizi seviyordur, değer veriyordur, merak ediyordur eminim. iyi gün değil kötü gün dostudur da... ama her buluşmada hep sorunlarınızı anlatıyorsanız, sürekli kasvetli ortam oluşuyorsa illa ki herkes sıkılır bu durumdan. belki diğerlerini ortam dağılsın, neşeli bir gün geçirelim diye düşünerek çağırmış olabilir. kötü şeyler de paylaşılır ama hep sorunlarınızı dinlemek insanları sıkabilir. empati yaparsanız hak verirsiniz diye düşünüyorum. havadan sudan konuşabilirisiniz, sevdiğiniz bir hobiden, makyajdan (ilginiz varsa) ne bileyim kadınlar istedikten sonra dert dışında binlerce konu bulabilir. konuşkan varlıklarız şükür ki :KK53: :KK53:

Back
X