Arkadaşıma çok kırıldım

Kim haklı?

• Arkadaşım

OY: 0 0,0%
  • Ben

OY: 113 100,0%

• Ankete Katılan
    113
Şaka mı ya insan öyle dedikten sonra bile altta kalmamak için çıkarır öder yani, resmen sizi kullanmış. Terbiyesiz kadın. Görüşmeyin bir daha.

Daha dun dolandiriciya denk geldik Burasi nasil bir yer herkes Wattpadd hikayesi mi yaziyor tek tek her konu acana bakacak miyiz ayy bu da fake cikti desenize

Ne işle meşgulsünüz? Bu devirde öyle arkadaşa yatılı tatil ısmarlamak kolay mı, arkadaşınız nasıl ‘ben öyle düşündüm’ diyebilir? İki kişiye yemek ısmarladığımızda bile cebimizde delik açılıyor artık. Çok çok yüzsüz birisiymiş arkadaşınız. En azından bu konuşma geçtikten sonra ödemeliydi. Derhal bitirirdim ben olsam arkadaşlığımı.

Bir de bu insanla hâlâ normal arkadaş kalma derdindesiniz.Kendinize saygınız yok ki ...böyle insanlara bir den fazla şans verme eğilimindesiniz.Evladınızın rızkını elin çocuklarına çakal birine yedirin bize ne.Buradaki kadınların hiç biri değil o kadınla kahve içmek selam bile vermez çünkü bizler iki kere bile bile aynı yerden sokulmayacak kadar akıllıyız ....

Hatirlatsan belki gelmezdim ne ya, kendi gittigi tatilin parasini odemesi gerektigini mi hatirlatacakmissiniz?

Bu piskinlik karsisinda tum masraflari kisi sayisina gore bolup, IBANinizi atip gun icinde bekliyorum yazmadiysaniz suclu sizsiniz. Nasil orali olmaz, siz parayi istiyorum odemeyi yapamiyorum, payini odemek zorundasin deyip gerekirse daha cirkeflik yapmasi gereken durumdasiniz. Olay para da degil bu noktada, prensip. Ben olsam 10tl bile olsa onda birakmazdim bu noktadan sonra.

Kaldi ki bir is arkadasim benden bir sey almami rica etti gittigim marketten, parasini vermedi, birkac dolardi goz ardi ettim. Sonra bir is etkinliginden sonra beraber taksiye bindik, alkol aldigimiz icin arabayla gitmemistik, donuste ben de seninle taksiyle geleyim dedi, yine ucretini gondermedi kendiliginde. Senin payin su diye gonderip taksi ucretini istedigimde sasirdi sizin eve bizden cok para giriyor neden taksi parasini sen odemiyorsun dedi Enayiyim ben cunku, paran yoksa ona gore yasarsin hem bir seyden geri kalmayayim hem de baskalarina yikilayim ne demek, bazi insanlar cok belesci.

sizin eve bizden cok para giriyor neden taksi parasini sen odemiyorsun dedi
Lütfen bunu dememiş olsun
Benim evime senin ihtiyaçlarını gidereyim diye mi fazla para giriyor. La havle cidden sabır sınıyorlar.
Siz çift maaşsınız mevzusuna döndü. Ben çift maaşım evet çünkü sabah siz yatarken ben kar kış demiyor o sıcacık yatağı bırakıp çalışmaya gidiyorum. İt gibi çalışırken kazandığımın hesabını da kimseye veremem

Dedi malesef ikimiz de muhendisiz ama benim doktoram var + yonetici pozisyonundayim. Esim de doktor ama klinikte degil, o da global bir ilac sirketinde yonetici olarak calisiyor ve esimle beraber kendi islerimiz harici bir is kurduk gecen sene cok da iyi gidiyor. Dediginiz gibi surekli calisiyoruz. Bunlari kurmus kafasinda herhalde ne diyeyim Tabii ki asla bir daha disari cikmadim kendisiyle surekli teklif ettigi halde, kimsenin hayat standartinin sponsoru olamam.

Sizin adınıza çok sevindim. Daha da iyi kazançlarınız olur inşallah.
Son cümlenize de kesinlikle katılıyorum

Aslında bu konuya yorum yapacaktım ama yukarıda bir üye şüpheli konularınızdan bahsedince bende merak edip konularınıza baktım.

Sadece bir kez arkadaşınız adına konu açmışsınız, diğerleri size ait. Ama bir bekar gibi bir evli gibi, bir çocuğunuz var gibi bir yok gibi, daldan dala farklı farklı konular açmışsınız, hiç bir bütünlük yok.

En kötüsü de eşinizi bir kadınla yakalamışsınız ama sonra açtığınız konularda bundan hiç bahsetmemiş, normal bir evliliğiniz varmış gibi konu açmaya devam etmişsiniz.

Profilinizi gizleseniz bile eski mesajlarınız bulunuyor, sanırım bunu bilmediğiniz için aklınıza nasıl eserse öyle yazmışsınız.

Neyse yönetime bildireceğim, eğer trollseniz onlar gerekeni yaparlar.

İş arkadaşıyla bu kadar samimi olmak iyi değil önce ama kim olursa olsun bu yapılan tamamen insan kullanmaktır.10 sene çok iyi arkadaşsınız ilk defa mı böyle bir şey yaptı bu arada merak etyim?Vay millete bak, ne uyanık .

Çakala bak sen. Bu akşam yemeği değil ki, koca bir tatil yani, kim niye seni bedavaya tatile götürsün. Kıytırık çitoslarıyla tatili bir tutmuş bir de.
Mesele para değil, açıkça size kitlemesi. İnsan utancından şimdi hesaplayalım da ödeyelim der.
Yerinizde olsam hesabı yaparım, ona atarım bu kadar borcun var diye. Bir daha da muhattap olmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…