arkadaşıma çok mu ayıp olduu :(((

Kocayaslisiskodunya

Who are you when no one's watching?
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2016
1.356
1.126
133
selam kızlar,
çook üzgünüm, arkadaşıma karşı çok mahçubum ama elimden birşey gelmiyor malesef..
şöyle anlatıyım; çok çok samimi olduğum ama ayrı şehirlerde yaşadığımız arkadaşım var. biri vardı hayatında o dönemlerde konuşurken kız isteme oldugunda mutlaka yanımda olacaksın diye konuşurduk hep. ben de çok istiyordum o gününde yanında olmayı, kardeşimden çok senin olmanı istiyorum derdi hep.
bu konuşmalarımız yaklaşık bir ay önceydi. ben ona bir kaç defa sevgililer gününe denk getirin hem anısı olur güzel olur diye söylemiştim.
bugüne kadar belli değildi tarih, bugün belli olmuş sevgililer gününden bir gün sonra kız isteme olacakmışşş :(
ben cumartesi çalışıyorum hem de akşam 7ye kadar. özel bi kurumda öğretmenlik yapıyorum yani ben izin aldıgım zaman yerime başka öğretmen bulmak zorunda kalıyorlar
bundan önceki cumartesi sevgilimle küçük bi tatil için izin aldım hatta yalan söyleyerek izin aldım çünkü sevgilim başka şehre taşınacağı için uygun zaman bulamayacaktık başka.
ondan önceki cumartesi sınav için şehirdışındaydım yine izin almak zorunda kaldım.
ondan önceki hafta aöf sınavım vardı yine izin aldım :(
en son kurum müdüryle konuştugumuzda laf çarptı haliyle, çocuklar unuttu seni diye, bu cumartesi için de ders programını gönderdi hatta hazırlıklı ol diye.
en son izin alırken baya zorladı haftaya mutlaka başla dedi öyle verdi izni.
şimdi arkadaşıma anlattım durumu çok bozuldu :(
bugün belli olmuş kız isteme tarihi, aramızda 5 saatlik otobüs mesafesi var uçakla ulaşım yok malesef, biraz sert bi karakteri vardır, bozulduğunu da belli etti senin için sevgililer günü tarihini seçmiştim bi şekilde kendini ayarla akşama burda ol dedi :(
ama mümkün değil ki yoksa işimden olcam :(
arada kaldım napıcağımı şaşırdım :(

Yani siz istediniz diye gün belirlemiş kırılması bence normal. Ama bir yandan da sizin işiniz olduğu için konu anlayış gösterir diye düşünüyorum. Aslında suç siz de. Iyi organize olamamışsınız. Ama gönül alinmayacak bir durum değil bence.

Sevgililer gününe ayarla deyip deyip zaten iki hafta izin almışken üçüncü hafta da izin almak senin hatan. Ayıp olmuş evet ama işinden olacak değilsin sonuçta. Yapacak bir şey yok gitmeyeceksin.
ama onu söylediğimde bir sonraki izin alacağım belli değildi yani sonradan gelişen durumlar oldu. sınav benim beklemediğim durumdu mesela

Yani siz istediniz diye gün belirlemiş kırılması bence normal. Ama bir yandan da sizin işiniz olduğu için konu anlayış gösterir diye düşünüyorum. Aslında suç siz de. Iyi organize olamamışsınız. Ama gönül alinmayacak bir durum değil bence.
gerçekten belli değildi en son aldıgım izin süpriz oldu önceki de sınav içindi zaten mecburdum, biz konuşurken plan yaparken bunlar yoktu, ve daha tarihi belirlemedikleri için rahattım açıkçası, işlerimiz bitmedi diyodu çünkü sok konuştuğumuzda

selam kızlar,
çook üzgünüm, arkadaşıma karşı çok mahçubum ama elimden birşey gelmiyor malesef..
şöyle anlatıyım; çok çok samimi olduğum ama ayrı şehirlerde yaşadığımız arkadaşım var. biri vardı hayatında o dönemlerde konuşurken kız isteme oldugunda mutlaka yanımda olacaksın diye konuşurduk hep. ben de çok istiyordum o gününde yanında olmayı, kardeşimden çok senin olmanı istiyorum derdi hep.
bu konuşmalarımız yaklaşık bir ay önceydi. ben ona bir kaç defa sevgililer gününe denk getirin hem anısı olur güzel olur diye söylemiştim.
bugüne kadar belli değildi tarih, bugün belli olmuş sevgililer gününden bir gün sonra kız isteme olacakmışşş :(
ben cumartesi çalışıyorum hem de akşam 7ye kadar. özel bi kurumda öğretmenlik yapıyorum yani ben izin aldıgım zaman yerime başka öğretmen bulmak zorunda kalıyorlar
bundan önceki cumartesi sevgilimle küçük bi tatil için izin aldım hatta yalan söyleyerek izin aldım çünkü sevgilim başka şehre taşınacağı için uygun zaman bulamayacaktık başka.
ondan önceki cumartesi sınav için şehirdışındaydım yine izin almak zorunda kaldım.
ondan önceki hafta aöf sınavım vardı yine izin aldım :(
en son kurum müdüryle konuştugumuzda laf çarptı haliyle, çocuklar unuttu seni diye, bu cumartesi için de ders programını gönderdi hatta hazırlıklı ol diye.
en son izin alırken baya zorladı haftaya mutlaka başla dedi öyle verdi izni.
şimdi arkadaşıma anlattım durumu çok bozuldu :(
bugün belli olmuş kız isteme tarihi, aramızda 5 saatlik otobüs mesafesi var uçakla ulaşım yok malesef, biraz sert bi karakteri vardır, bozulduğunu da belli etti senin için sevgililer günü tarihini seçmiştim bi şekilde kendini ayarla akşama burda ol dedi :(
ama mümkün değil ki yoksa işimden olcam :(
arada kaldım napıcağımı şaşırdım :(
Cumartesileri aksam 7 ye kadar calistiran kolej var mi dahasi cocugunu aksam 7 ye kadar evden yollayan veli var mi buna şaştım şahsen.
Tabi ki gitmeyeceksiniz Anlayis gostermesi lazim dugunune gidersiniz artik.

Çok kötü bir durum. Yani yapacak birşey yok gidemeyeceksiniz. Işten çıkınca gidebilirsiniz istemeye yetişemezsiniz ancak yine de gelmedin diyemez. Yani isteme sonuçta böyle şeyler neden abartılır anlamadım zaten kalabalık olacak 🙄

Eğer gerçekten arkadaşınızsa sizi anlar benim başıma da geldi ama o kadar iyi bi arkadaşım vardı ki anlayışla karşıladı keşke şu an da olsaydı 😪😪

Cumartesileri aksam 7 ye kadar calistiran kolej var mi dahasi cocugunu aksam 7 ye kadar evden yollayan veli var mi buna şaştım şahsen.
Tabi ki gitmeyeceksiniz Anlayis gostermesi lazim dugunune gidersiniz artik.
akşam 7ye kadar evden yollayan veliler var ve öğretmeni sömüren özel kurumlar da var malesef :( velilerin isteği üzerine son saat etüt yapıyoruz ve bu çocuklar daha 5.sınıf. o kadar üzülüyorum ki onlara, bana öğretmenim yorulduk artık hep ders hep ders eve gitmek istiyoruz diyolar ama aile özel etüt istediği için mecbur ona göre program yapıyoruz biz de

Boyle gunler 4 gun once mi belli olur, cok gec karar vermisler. Ayrica keyfi gitmemezlik yapmiyorsunuz, isten izin alamiyorsunuz, isten atilma riskini alacak degilsiniz. Bence arkadasinizin anlayisli olmasi gerekir. Benim arkadasimin da o gun istemesi var, 1bucuk aydir belliydi o tarihte olacagi. Biraz gec vermisler karari, sizin sucunuz yok

Anlayışlı olması gerekiyor bana göre.Öyle bir özel gününde sizin gelemeyeceğinize odaklanmayı bırakıp kendi olayına odaklanmalı.

Back
X