arkadaşıma çok mu ayıp olduu :(((

sevgililer gününü ben anısı olur diye söyledim. benim müsait zamanım sevgililer günü kesin o tarihte yapın geliyim demedim. tarih düşünüyolardı ben de fikir verdim sadece
İşte canım hem o fikri veriyorsun hemde o gün gelemem diyorsun sence de biraz tezatlik yok mu :) ama işinden de olamazsın tabiki gidemiceksin benimde en yakın arkadaşım ne ne nisanima ne düğünüme gelebildi hep birseyler çıktı düğünümde bacağı yandı kızın mesela nasıl gelsin değilmi:)) ama halaen yakın arkadaşımdir. Gidemezseniz arkadaşınız bir süre trip atar sonra tekrar eskiye dönersiniz heralde

ben de düşündüm bunu, ev adresini istedim vermiyo ama :KK43:

konuyu uzatıp büyütüyorsa boş verin. madem %100 gitmenizi istiyordu o zaman pazar gününü tercih etseydi.

uygun bir mesaj atın izin alamadığım için ders çıkışı binip en azından gece yanında olacaktım adres vermediğin için bunu gerçekleştiremiyorum.. gibi bir şeyler yazın

sevgılıler gunune al deyıp sevgılıler gunune yaklasırken 2-3 hafta ust uste ızın kullanmanız da cok enteresan

hayırlısı artık arkadasınıza mecbur aynen buraya yazdıgınız gıbı soyleyeceksınız yapacak bırsey yok

ben sozlesıp gun verıp gerı vazgecenler ya da ozellıkle su gun ayarla deyıp o gun gelene kadar tum haklarını kullanıp o gun gelınce musaıt degılım dıyen ınsanlarla pek anlasamıyorum ve anlayamıyorum bana gore onceden konusulup sozlesılmıs gunler ıcın ona gore davranmalı plan yapmalıyız oncelıgımız o olmalı cunku yanı sırf laf olsun dıye konusmamalıyız arkadasınız da benım gıbıyse buyuk ıhtımal mesafe koyacaktır

Ben arkadaşlarıma hep şunu dedim.
Tatillerim belli, haa deyince gelinecek yolda değilim.
Beni özel gününde yanında isteyen tarihi ona göre ayarlasın.
Yok ayarlayamasa da ben kırılmam ama gelmediğim için o da bana kırılmasın.

Eğer tarihi bana göre ayarlamışsa hasta da olsam şartları zorlar, giderim.
Gitmezsem çok haklıdır.
Sizin yerinizde olsam işten son bu hafta, çok özel durum gerçekten diye izin isterdim.
Sonrasında da aylarca hasta bile olsam işime giderdim.
Yapacak bir şey yok.

Arkadaşının yaptıgı ayıp emrivaki yapmaya gerek yok keyfide gitmeyebilirim bu beni ilgilendirir.
Amaaaa sende çalıştıgını ve izin almanın zor oldugunu bile bile, ayrıca sevgililer gününün cuma günüde denk geldiğiniz bile bile arkadaşına ısrar etmekle sende ayıp etmişsin.

Ne güzel arkadaşsınız ya tebrik ederim. Benim çok değerli dediğim dostum dediğim onun yaşadığı şehre babam izin vermiyor gidemiyorum diye senin nişanına falan gelmem demişti. Ne diyelim umarım kıymetinizi anlar

yanlış anlaşılmış sanırım ben ona sevgililer gününe ayarlayın hem anısı olur dedim ben kesin gelirim o tarihte o yüzden sevgililer gününe ayarlayın dememiştim.
yani tamamen ona fikir vermek amacıyla, bir de dün belli oldu tarih gündüz konuştuk belli değildi akşam birden cuma akşam burda ol dedi
O zaman arkadaşınız da son dakika haber vermiş oluyor size. Kendinizi ayarlayamamanız normal. Birkaç hafta önce tarih deyip siz gidemeseniz belki haklı derdik ama son dakika gel demesi onun problemi.

Gelmesini çok önemsediğim bir arkadaşım var, düğün tarihini onun geleceği bir gün seçtim. Arkadaşınız evde yapılacak bir organizasyonda bunu ayarlayabilirdi sanırım. Ayarlamamışsa gelememenizi kabul etmiş demektir, imkan olursa gidersiniz olmazda yapacak bir şey yok. İşinizde sorun yaşamayın yok yere.

Arkadaşınız baskısını bilemem de her şey için yalanla dolanla izin alırken sorun yok kızın istemesi için mi dert oldu hakikaten? Üstelik önceden konuşmuşsunuz. Benim yaşım arkadaşım böyle yapsa baskı yapmam ama çizgiyi çekerim. Çünkü hepimiz biliyoruz isteseniz izin almanın bi yolunu bulursunuz çünkü hep bulmuşsunuz :)
Sankı bunj yazan konu sahibinin arkadası gibi

halden anlamıyorsa bu yüzden bitirecekse arkadaşlığınızı bitirsin. işinizi kaybetmeniz gerekmiyor saçma salak bi kapris için.

yani sevgililer günü al demişsiniz sonrada bütün izinleri önceden kullanmışsınız o yüzden biraz sizde hata var gibi geldi.eğer bu kadar ısrarla belirtmeseydi önceden sizde gün konusunda fikir vermeseydiniz daha iyi olurdu.şuan yapacak birşey yok zaten işinizi tehlikeye atamayacağınıza göre arkadaşlığınızı atacaksınız.bu düğün değil.eğer bundan yakayı kurtarırsanız düğüne gidip telafi edersiniz.ben normalde böyle zorlama şeylere gelemiyorum ama sizde zemin hazırlamışsınız.

Evet ayip olmus, gecen hafta sevgilinizle tatile gitmek icin aldiginiz izin hakkinizi, sevgililer gunune denk getir diye direttiginiz arkadasinizin kiz isteme merasiminde kullanabilirdiniz.

Back
X