- 17 Ağustos 2016
- 3.746
- 4.199
- 133
- Konu Sahibi Kocayaslisiskodunya
Arkadasinizin yerinde olsam gelememenle arkadasligimizin etkilenmeyecegini söylerdim. Ayrica alti üstü kiz isteme. Benim arkadasim dügünüme bile gelemedi hic alinmadim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sınavı değil sevgiliyle tatili demiştim ben.ama onu söylediğimde bir sonraki izin alacağım belli değildi yani sonradan gelişen durumlar oldu. sınav benim beklemediğim durumdu mesela
yanlış anlaşılmış sanırım ben ona sevgililer gününe ayarlayın hem anısı olur dedim ben kesin gelirim o tarihte o yüzden sevgililer gününe ayarlayın dememiştim.Gerçekten yakın arkadaşınız ise trip atmaz anlayışla karşılar. Eğer trip atıp size soğuk davranırsa da arkadaşlığınızı gözden geçirin derim. Çünkü bu tipler istedikleri olmayınca birden sizden kötüsü olmaz. İlerde boşuna idare etmişim diye pişman olursunuz. Hatta müdürüm izin vermiyor işimi kaybederim, işimi kaybedeceğim halde gelmemi kabul eder misin diye sor. Ordan anlarsın gerçek dost olup olmadığını. Emrivaki yapıp akşam burda ol ne demesi çok saçma olmuş . Hem sevgililer günü demişsiniz o bir gün sonrasına ayarlamış, suçunuz yok.
hep yalan söylemedim, sadece sevglimle tatil için söylemek zorunda kaldım çünkü sevgilim başka şehre taşındı ve birdaha öyle bi uygun zamanımız fırsatımız olmayacaktı.Arkadaşınız baskısını bilemem de her şey için yalanla dolanla izin alırken sorun yok kızın istemesi için mi dert oldu hakikaten? Üstelik önceden konuşmuşsunuz. Benim yaşım arkadaşım böyle yapsa baskı yapmam ama çizgiyi çekerim. Çünkü hepimiz biliyoruz isteseniz izin almanın bi yolunu bulursunuz çünkü hep bulmuşsunuz :)
sevgililer gününü ben anısı olur diye söyledim. benim müsait zamanım sevgililer günü kesin o tarihte yapın geliyim demedim. tarih düşünüyolardı ben de fikir verdim sadeceYani normal şartlarda mecbur işiniz sizin tabiki gidiceksiniz öyle olsa mahcup oluncak birşey yok ama şimdi hem.sevgililer günü yap deyip hemde gitmemekte biraz sıkıntılı gibi geldi bana sankii![]()
Bunun tam tersini yaşamıştım ben, istemede kimse olmasa da sen ol yanımda ne oluuur diyen arkadaşım, sevgili bulup isteme tarihi ayarlayıp ben tesadüfen ne yapıyorsun nasılsın diye aradığımda "yaa cınııımm ırkık tırıfı sıdıcı ınnı bıbısıylı gılıcıkmış, şımdı sının ılmın çık ıbıs kıçır" deyip istemediğini belirtmişti. Saçma bir bahane gibi geldi ,sadece arama biraz mesafe koydum ama devam ediyoruz yinede görüşmeye. Konuyla alakalı mı? değil ama içimi dökmek istedimselam kızlar,
çook üzgünüm, arkadaşıma karşı çok mahçubum ama elimden birşey gelmiyor malesef..
şöyle anlatıyım; çok çok samimi olduğum ama ayrı şehirlerde yaşadığımız arkadaşım var. biri vardı hayatında o dönemlerde konuşurken kız isteme oldugunda mutlaka yanımda olacaksın diye konuşurduk hep. ben de çok istiyordum o gününde yanında olmayı, kardeşimden çok senin olmanı istiyorum derdi hep.
bu konuşmalarımız yaklaşık bir ay önceydi. ben ona bir kaç defa sevgililer gününe denk getirin hem anısı olur güzel olur diye söylemiştim.
bugüne kadar belli değildi tarih, bugün belli olmuş sevgililer gününden bir gün sonra kız isteme olacakmışşş
ben cumartesi çalışıyorum hem de akşam 7ye kadar. özel bi kurumda öğretmenlik yapıyorum yani ben izin aldıgım zaman yerime başka öğretmen bulmak zorunda kalıyorlar
bundan önceki cumartesi sevgilimle küçük bi tatil için izin aldım hatta yalan söyleyerek izin aldım çünkü sevgilim başka şehre taşınacağı için uygun zaman bulamayacaktık başka.
ondan önceki cumartesi sınav için şehirdışındaydım yine izin almak zorunda kaldım.
ondan önceki hafta aöf sınavım vardı yine izin aldım
en son kurum müdüryle konuştugumuzda laf çarptı haliyle, çocuklar unuttu seni diye, bu cumartesi için de ders programını gönderdi hatta hazırlıklı ol diye.
en son izin alırken baya zorladı haftaya mutlaka başla dedi öyle verdi izni.
şimdi arkadaşıma anlattım durumu çok bozuldu
bugün belli olmuş kız isteme tarihi, aramızda 5 saatlik otobüs mesafesi var uçakla ulaşım yok malesef, biraz sert bi karakteri vardır, bozulduğunu da belli etti senin için sevgililer günü tarihini seçmiştim bi şekilde kendini ayarla akşama burda ol dedi
ama mümkün değil ki yoksa işimden olcam
arada kaldım napıcağımı şaşırdım![]()
bakın yukarda başka bir arkadaşa da açıkladım durumu, ben şu tarihe ayarlayın kesin gelicem demedim, tarih düşünürken sevgililer günü aklıma geldi isterseniz sevgililer günü yapın hem anısı olur dedim o da bakarız işleri yetiştirebilirsek dedi, hatta dün gündüz konuştuğumuzda belli değildaha tarih işler yetişmiyo dedi kapattık telefonu, sonrasında akşam bir anda yazdı cuma akşam kesin burda ol diyeİlla gelecem deyip sevgililer gününe ayarla demissiniz.
Ne gerek var böyle bir inada?
Tabiki haklı.
İzin alamayacagınızı bildiğiniz halde niye tarih veriyorsunuz
Hayır bide milletin söz tarihini niye siz belirliyorsunuz yahu![]()
ben de düşündüm bunu, ev adresini istedim vermiyo ama14 değil 15 şubat yani cumartesi günü değil mi isteme?
maddi imkanınız varsa gün içerisinde bir çiçek yollayın "isteme anı yanında olamayacağım ama gece beni bekle " gibi bir mesaj yazdırın. dersiniz bitince otobüse atlayıp gidin pazar günü birlikte olun akşam evinize dönün.
insanlar anlayışlı olamıyor maalesef.