Arkadaşıma çok üzülüyorum:(

Orası öyle tabi. Biz hep dertkesiriz çocukluk arkadaşım. Yazları görüşüyoruz tatilde. Ailelerimiz yakın. Düğünüme dogumuma geldi yardımcı oldu . Yaz olduğu için memlekette ailesinin yanında idi. Ordayken fazla karisamiyorlar . Annesi birkaç defa bırak gel demiş mecburen . Ağladığını üzüldügünü gördüğü icin. Babası yazın tatile geldiğinde istersen gitme demiş. Yani farkındalar ama işte durumları yok pek.

Şunu da ekleyeyim eşinin durumu da iyi ama ailesine düşkünlüğü nedeniyle ayrı ev açmıyor.
Ya zaten durumu iyi olmasa bile isteyen kişi ne yapıp eder ayırır evini. Koca koca adamların kendine güvenememesi de ayrıca komik. Elin ayağın sağlamsa gerekirse gece gündüz çalışır geçindirirsin evini. Kuru ekmek yer ama huzurlu olursun. Kendine güvenemeyen hiç evlenmese keşke. Olan hep kadınlara oluyor.

Çalışmasını istemeyen kv zaten. Parası olur bizi dinlemez diye ödü patluyomus. İşe girersen çocuklarla asla ilgilenmem demiş. Hep bize muhtaç olsun istiyo anladığım kadarıyla. Kadın rahata alışmış yıllardır. Yiyip içip geziyomus zaten akşama kadar.

Aynen öyle. Kesinlikle katılıyorum.

Arkadaşınız adina çok üzüldüm gerçekten. Kimseye burdan bosansin bosanmasin diyemem bunu doğru bulmuyorum çünkü. Ama böyle bir fikri varsa okullar açılmadan yapsa iyi olur en azından çocuklar dönem başında başlar eğitiminden geri kalmazlar. Ama 3 çocukla birlikte yeni bir şehirde ise girmek ev tutmak çocuklara bakıcı tutmak baya zor olur gibi. Arkadaşınızın tek çaresi boşanmak istiyorsa ailesinin yanına dönüp orda anne babasına çocuklarını emanet etmek ve sonra ise girmek. Bosanmayacaksada ayrı eve cikması lazim bir şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…