- 4 Ağustos 2016
- 100
- 58
- 28
- Konu Sahibi uykusuzbezelye
-
Bencede görüşmemelisinMerhabalar, geçenlerde yine konu açmıştım erkek arkadaşımla biraz sıkıntılarımız vardı
Üç dört senedir samimi olduğum bir arkadaşım var. Adına ayşe diyeyim. Erkek arkadaşımın benden önce de arkadaşıydı.
Her neyse beni aradı ve erkek arkadaşımın geçen yıl başka bir kızla görüştüğünü, sevgilimin arkadaşlarının çoğunun bunu bildiğini daha sonra ben öğrenirim diye korkup kızla iletişimini kestiğini ve ayşenin erkek arkadaşıyle benimkinin arası bozulduğu için bunları ayşeye anlattığını söyledi.
Ayşenin erkek arkadaşı da değer verdiğim bir insan, yakın arkadaşımdı.
Velhasıl bahsi geçen kızla, bildiği iddia edilen arkadaşlarla ve sevgilimle konuştum mevzu çok farklıymış. Ayşeye yanlış anlatılmış ya da kendisi olayı abartarak bana yansıtmış.
Problem şu ki ayşenin bildiği şey yanlış da olsa o benim aldatıldığımı sanıyordu ve neredeyse bir yıldır bunu benden saklıyordu.
Burda "acaba arkadaşıma aldatıldığını söylesem mi" konularını çok görüyorum ve kesinlikle söylenmesi gerektiğini düşünüyorum.
Hayır madem söyleyecekti neden bir yıl sustu? Ya olay gerçek olsaydı, benim bir yıl aptal yerine konmama müsaade etmiş olacaktı?
Ben şu an ayşe ve onun erkek arkadaşıyla görüşmüyorum. Kendimce çok kızgınım. Ama ortak arkadaşlarımız üzülmemden korktuğu için söylemediğini, iyi niyetli olduğunu falan söylüyorlar
Sizce abartıp ayşeye haksızlık mı ediyorum?
aynen öyle. sizin suratınıza tatlım bence çiçek gönderip jest yap derken içinden "ah caağğnıım bu da aldatılıyor ama hala sevgilisine çiçek böcek alma derdinde" mi diyordu yaniYanlış anladınız beni. Kızın doğru söyeyip söylemediğini bilemeyiz tabi ki.
Ama varsayalım ayşe doğru söylüyor ve aldatıldım.
Ayşe benim bir sene aldatılmama göz yummuş oluyor. Ben tartıştık napsam gönül almak için dediğimde bana tavsiye verirken bayağı aptal yerine konmama ortaklık etmiş oluyor.
Tabi söyleyip söylememe konusunda kararsız kalmış olabilir ama söyleyecekse bu süreç bir yıla kadar uzamamalıydı diye düşünüyorum.
Konusmamak yerine gidip olayin ic yuzunu anlatsaydiniz, eminim Ayse'nin de size soyleyecekleri olurdu. Hakli ya da haksiz bir aciklamasi olurdu muhakkak. Olayi boylece örtbas etmeyin bence.
ben tavrımı koyardım. bir şeyi yanlış anlayıp bana anlatması sorun değil. sorun 1 yıl boyunca aldatıldığıma inandığı halde bana haber vermemesi
Sonuçta yine kıza değil sevgilinize inandığiniz ortada belki de kız size söyleyince inanmayıp bu şekilde gorusmeyi keseceğinizi düşündü ki haklıymış kızla görüşmediginize göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?