Arkadaşıma karşı nasıl davranmalıyım

Monthee

Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2023
222
13
18
29
Merhaba biten bir ilişkim olmuştu ondan sonra pek güvenemediğim için ilişki yapmak istemedim tekrar üzülmek ve üzmek istemedim. Neyse ablam arkadaşının kardeşini önerdi görüştük hep beraber ama bana göre biri degildi o yüzden istemedim. Çok yakın bir kız arkadaşım var bana birini bulmuş boşanmış eşinden seneler önce istemeyerek işi gücü varmış bilmem ne. Ben eski erkek arkadaşımla cinsel birliktelik yaşadım oda bunu biliyor. Neyse ben sinirlendim arkaşıma boşanmış biri dedim oda seni üzmez senin iyi olmanı istiyorum dedi. Benim sinirlendiğim nokta biriyle ilişki yaşamış olabilirim bu beni daha önce evlenmiş boşanmış birine mi ayarlaması gerekirdi ailem sen hiç evlendin mi de boşanmış biriyle evleniceksin diye karşı çıkardı zaten. Ben kimseyi istemiyorum hayatım da dedim oda ablanın bulduğuna bakıyorsun ama dedi daha çok sinirlendim konuyu kapattım orda. Boşanmış biri diye yargılamıyorum asla hayatta kimin başına ne gelcegi belli olmaz yargılamıyorum hiç. Ben sinirlendim evet çünkü bana sormadan böyle bişeye kalkışması ben istermiydim diye hiç sormadan öyle birini bulmasına kızdım. Yargılamayın beni lütfen belki de ben abarttım sizden fikir istiyorum arkadaşıma karşı nasıl davranmalıyım

bence bir tık abartmışsın gibi ama arkadaşının niyetini de en iyi sen anlarsın. gerçekten birliktelik yaşadığın için seni düşük görüp yargılayıp da evlenmiş ve boşanmış biriyle olmanın iyi olacağını mı düşündü yoksa konu bundan bağımsız da sadece anlaşacağınızı düşündüğü için mi sana bunu önerdi? bunun ayrımını doğru yapmak lazım bence. ayrıca sen de sana sormadan birini önermesine değil bu kişiyi kendine layık görmediğin için kızmışsın gibi algılıyorum.

Bana hiç sormadan birini bulmasına sinirlendim diyorsunuz ama ne yaptı tam olarak? Emrivaki yaparak haberiniz olmadan mı görüştürdü sizi, anladıgım kadarıyla sadece söylemiş size ve bu işler söylemeden olmaz ki. İstemiyorum derseniz konu kapanır. Burayı anlamadım, anlattıgınız gibiyse tepkiniz çok saçma.

Sonra boşanmışsa ne var, çocuğu yoksa ve yaş farkınız da yoksa problem ne? Arkadaşınız mı dedi sen cinsel ilişki yaşadığın için dul adam olur sana mı dedi?

Bana böyle bir şey söylemesi bile yanlış zaten. Ben kimseyi istemiyorum dedikçe ısrarla bulmaya çalışıyorlar. Benim herkesi begenmediğimi özellikle onun oturduğu bölgeden istemediğimi defalarca kez söyledim. Bazen şakayla karışık söylerdi çünkü

Birlilte oldugum için beni yargılamaz diye düşündü sonuçta boşanmış ya

Ben birini istemediğimi söyledim hep hele onların tarafından hiç. Daha önce birlilte oldugum için boşanmış biri beni yargılamaz diye düşündü

Erkekler bakire isteyince tercihi deniyor, kadın boşanmış istemeyince niye tercih olmuyor onu anlamıyorum.
Yani ben de bekarım boşanmış ve çocuklu birini istemem mesela. Çocuğu varsa büyük sıkıntı olur.
Konu sahibi de her şeyi ilk beraber tecrübe etmek istiyor olabilir, bazısı ilkinden çok bunalmış olduğu için bıkkın olabiliyor. O sebepten olabilir. Sebebi her neyse kadın istemiyor işte, nokta.
Arkadaşınızın niyeti ne bilemem ama ablanın bulduğuna bakıyorsun vs. demesi aşırı gereksiz. Kendini ne diye ablanızla denk görüyor pardon? Ayrıca ona ne, paşa gönlünüz bilir sebepsiz de görüşmek istemeyebilirsiniz, baskı yapamaz.

Yağtıgı şeye çok şaşırdım boşanmış biri beni yargılamaz ne de olsa diye düşündü

Abartmıssınız tam olarakta boşanmış bırıyle gorusmenızı ıstedı dıye sınırlenmıssınız
Nıye sız bırılerıyle evlenmeden beraber olunca sorun yok
Bosanmıs bırı oluncamı sorun var
Kendının durumunu sorun etmeyen bır ınsan yaklasımı degıl bu . Kız sıze ılla getırıp emrıvakıde yapmamıs ,ıstemıyorum der gecersınız
Dırduk yere ınsanlarada takmayın bısey yok bunda

Ablamın bulduğunu gitmek istemedim ilk ablam ısrar edince söz vermiş bulunduk geri caymak da ayıp olurdu. Arkadaşımın bulduğu için onun tarafından ve hiç sevmem istemem orayı da bir çok kez de söyledim bunu. Daha önce evlenmiş olmasını yargılamıyorum olabilir ama kendi herşeyi tecrübe etmiş ben hiç etmedim mesela bu bir sorun da degil yani kimseyi istemiyorum diyorum anlamıyorlar

Bir şeyi istememek hakkınız, bakire değilsiniz diye zorlanamazsınız bir şeye.

Ben biriyle birlikte oldum diye bana boşanmış birini mi bulması gerekiyodu illaki üstelik huyumu da bilir. Kendisi benim gibi olsaydı asla ona bu şekilde yaklaşmazdım.

İstemeyebilir normal ama çok abartmış. Yani istemiyorum dese konu kapanır ama beni buna mı layık gördü kafası çok saçma

Bir şeyi istememek hakkınız, bakire değilsiniz diye zorlanamazsınız bir şeye.
Bakire olmak yada olmamak benim için dert degil ki sevdiğim biriyle yaşadım bitti iyi ki de bitti diyorum. Ben gerçekten kendimi toparlayıp öyle biriyle ilişki yaşamak istiyorum ve bunu kimse anlamıyor

Ben biriyle birlikte oldum diye bana boşanmış birini mi bulması gerekiyodu illaki üstelik huyumu da bilir. Kendisi benim gibi olsaydı asla ona bu şekilde yaklaşmazdım.
Boşanmıs bırısı dıye yargılamıyorum dıyorsun ama boşanmıs bırını buldu dıye sıtem edıyorsun.
Sonra aılem demezmı sen evlenmedın boşanmış bırısıylemı evleneceksın dıye karsı cıkarlardı demıssın.
Yanı ne anlamamızı beklıyorsun ,bal gıbıde boşanmıs bırını bulmasına bozulmussun
Aılen bosanmıs bırısı ıle evlenmene karsı cıkacaksa bunun bılımcındeysen sende kımseyle beraber olmayacaktın mesela.
Yanı bakış acın buysa sende o acıya gore davranacaktın.
Ha bosanmıs coluklu cocuklu kellı fellı adam olur tamam bozulursunda
Sen yaslardaysa evlenmiş olmamıs bosandıysa senınle aynı konumda . Ne yanı dugun yapıncamı senden farklı boyuta gectı ..
Istemıyoeum dersın olur bıter
Kız demıskı sana ıyı davranacagını dusunuyorum demekkı oyı bırısı dıye sana soylemıs
Yok dersın gecersın

Yani düşünüyorum da benim standardimin çok dışında, altında birini bana birisi önerse ben de rahatsız olurum. Ya benim konumlandirdigi yerden ya da benim için iyisini istemiyor diye rahatsız olurum. Hic evlenmemiş birisine boşanmış erkek önermek de benim için tam olarak böyle bir şey. Bir erkeği kolay kolay kimsenin bosamadini biliyoruz sonuçta

Ben kalkıp bana birini bul demedim ki istemediğimi defalarca kez söyledim ona yine de söyledi bende en son sinirledim. Yargılamıyorum zaten istemiyorum çünkü insanın istemediği bir şeyi de yapmazsın defalarca kez söyledim ben. Biriyle beraber olmak istesem zaten Bi düşüneyim derdim. İstemiyorum dedim zaten. Bakire olup olmamayı sorun etmiyorum edenle de işim olmaz

Arkadasiniz bulduğu kisinin bosandigi icin sizin bakire olmamanizi yargilamaz cumlesini mi kurdu?

Yazdiginiz seyden ben farkli anladim, ayrica "onlarin oturdugu yerden birini istemiyorum" kisminin sebebi nedir sadece merakimdan sormuyorum, sizin cok onyarginiz mi var onu anlamaya calisiyorum.

Bosanmis birini istememe hakkiniza laf etmiyorum, sadece durumu netlestirmeye çalışıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…