Arkadaşıma karşı nasıl davranmalıyım

Ya sen de bakire değilsin vs. demek ne demek? Biriyle sevişmek = sözlenip nişanlanıp düğün yapıp ev kurmak mı? Bu ikisi aynı şey mi?
Kız niye mevzu hep bacak arası oluyor?
Ya kadın ev kurma heyecanını kendisiyle ilk kez yaşayacak birini istiyor, ben yazdıklarından bunu anladım. Bu hakkı değil mi ya?

Her şeyi bu kadar abartir misiniz? Kimse sizi yargılansın istemiyorsunuz ama siz niye başka birisini sırf boşandı diye yargiliyorsunuz?
Boianabilir benim sorunum degil ben kimseyi istemiyorum asıl sorun bu söylüyorum anlamıyorlar.

Çok şükür biri beni anladı boşanmış olabilir gönül bu konadabilir ama ben toparlanma sürecindeyim bu yüzden kimseyi istemiyorum hayatımda beni rahat bıraksınlar istiyorum ben kendimi toplayınca zaten birini bulurum yada çevreye söylerim bulun diye. Evlilik heyecanı bambaşka benim için. Bakire olmamam benim için sorun degil buna bakanla da işim olmaz zaten ben sevdiğim insanla yaşadım ne yaşadımsa Nasip olmadı o ayrı

Boianabilir benim sorunum degil ben kimseyi istemiyorum asıl sorun bu söylüyorum anlamıyorlar.
Ben sizi anlıyorum ama yinede tavrımız yanlış olmuş. Kimse boşanmak için evlenmiyor, aynı şeylerin başınıza gelmeyeceginizin garantisi yok. Gıyabında bile olsa böyle konuşmak acımasızlık oluyor. Bana aday bulma diye uyarın arkadaşınızı yeterli olur.

Arkadaşımın gelin gittiği taraf aşırı yobaz gelişmemiş kimin eli kimin cebinde oldugu belli olmayan insanlarla dolu bir yer hiç sevmiyorum orayı daha önce gittigim için biliyorum eşini de zerre sevmem zaten. Bakire olmadıgım için oda daha önce evlilik yaptıgı için bişey demez diye düşünüyor.

Ben söyledim sizin taraftan kimseyi bana bulma istemiyorum diyorum kaç kere. Bazen şakayla karışık birilerini gösteriyordu yok diyordum niye diyordu. Ben kınamıyorum ki zaten olabilir bişey demiyorum ama arkadaşımda kabul etmiceğimi bile bile bana söylüyor. Sırf ablamın bulduguyla bir kereye mahsus görüştüm diye onun ki de olsun istiyor

ailenizin boşanmış birine hoş bakmayacağını belirtmişsiniz. demekki boşanmış olması sorun size göre. ama sizin bakire olmamanızla aynı şey aslında. oda bakir değil ama bunu resmiyete taşımış sadece. arkadaşınız tam sizin kabul edeceğiniz evlenmemiş size çok uygun birini bulacaktı etkilenecektiniz ama belki de siz onun kriterlerine uygun olmayacaktınız. o zaman da arkadaşınıza sen benim durumumu biliyorsun neden ona göre birini tanıştırmadın diye kızacaktınız. burda arkadaşınızda bir sorun görmedim ben . zaten size mutlu olmanı istediğini söylemiş. ben kimseyi istemiyorum yeni bir ilişkiden çıktım kafam yerinde değil zamana ihtiyacım var deseydiniz konu kapanırdı ama muhtemelen arkadaşınıza da bana evlenmiş birini mi buldun diye sitem ettiniz ve itiraf edemiyorsunuz ama en çokta size evlenmiş ayrılmış birini buldu diye kızıyorsunuz

Direkt kestirip atin yada konuyu değiştirin. Üzülecek, sinirlenecek veya ben bunu mu hak ediyorum diyecek bir şey yok. İnsanlar hayatı algılama biçimlerine göre başkalarına tavsiye verirler. Arkadaşınızın sizi kucumsedigini düşünüyorsanız mesafe koyarsınız biter.

Sevismis olmakla boşanmış olmanın zerre kadar ilgisi yok. Bir suru kişiyle seviştim, yine sevismis biriyle de evlendim. Ama boşanmış biriyle evlenmezdim. Evlilik heyecanı yaşamış biriyle hic yaşamamış birisi birlikte olmak istemeyebilir. Ayrica o kadar süper biriyse eski karısı boşamazdı konu bakirelik degil yani.

Anladim oyle bir yere tabiki kimse gelin gitmek istemez ama bosanmis adami "size ayarlama" kismindaki niyet sanirim sizin kendi dusunceniz (alinganliginiz) bu kismi size acik acik beyan ettiyse keske arkadasliginizi kesseniz, boyle bir beyan yok ama sizin dusuncenizse arkadasiniza niyetini acik acik sorun derim ben.

Nasıl aynı olabilir ki herkes bir şeyler yaşıyor yaşamayana da saygı duyarım yaşayana da. Arkadaşım hiç evlenmemiş biride bulsa yine kabul etmem çünkü onların tarafını sevmiyorum hiç. Arkadaşımın bakış açısıyla benimki farklı. Ailem istemez evet hiç evlenmedim çünkü doğal olarak istemezler. Ben o kişiyi begenmiş olsam bile sorun çıkardı. Benim en çok kızdığım nokta ben istemedim halde bulmuş olması en çok da onların tarafından birini bulmuş olması

Gönül bu herşeye konar bişey demiyorum o yüzden kendimi öyle bir kapattım ki içime kimseyle yapamıcagımı düşünüyorum soğudum uzaklaştım herşeyden. Arkadaşımda sürekli ısrar ediyor görüş birileriyle diye yok diyorum

insanlar nikahsız evlenmeden aynı evde yaşıyorlar bir imzamı burda sorun. yada heyecan katan. böyle biri gelse nasılsa evlenmemiş mi diyeceğiz. yooo baya baya evlenmiş işte. hatta bence evlenip ayrılan biri diğer evliliğinde adımlarını da ona göre atar. süper biri olanlar boşanmıyor mu ayrıca ne kadar tuaf bir bakış açısı. ozaman konu sahibi de sevgilisinden ayrılmış iyi olsan sevgilin senden ayrılmaz mıydı mı diyeceğiz yada sizin daha önce seviştiğiniz insanlar. ayrılmak için sevişmediniz sanırım dimi sonuçta evlilik olmuş başka biriyle. evlenmiş ayrılmış insanlara haksızlık etmişsiniz yazdıklarınızla bence hiç hoş değil

Siz arkadasiniza "beni bosanmis adamla gorusturme niyetin bakire olmamam mi?" diye sorun. Hoş arkadasiniz bu detayi niye biliyor hic anlamadim ama sizin hayatiniz, ozelinizi herkesle konusabilirsiniz tabiki.

Valla eşimin çok yakın bir arkadaşı 6 aylık evlilik sonrası boşandı. Bekar kız kardeşim olsa, kuzenim olsa hemen ailemize damat olsun isterdim. Neden boşanmış insan ile birlikte olmak kötü birsey ya da hakaret gibi algıladınız ki. Belki çok iyi anlasabileceginiz, hayata bakış açınızın uygun olacağı biriydi. Neden bu önyargı?

işte bunları yazarak detaylandırsanız bu şekilde anlaşılmaz belki. elbettekş sevgilinizle birlikte olurken ciddi bir ilişki düşündüğünüz için olmuş konu burda zaten bakirelik değil. ama arkadaşınız evlenmiş ayrılmış birini buldu diye üzerine basa basa durduğunuz için konu farklı anlaşılıyor

Siz arkadasiniza "beni bosanmis adamla gorusturme niyetin bakire olmamam mi?" diye sorun. Hoş arkadasiniz bu detayi niye biliyor hic anlamadim ama sizin hayatiniz, ozelinizi herkesle konusabilirsiniz tabiki.
Benim çok yakın bir arkadaşım ben onun herşeyini o benim herşeyimi bilir. Oda benim geçtiğim yoldan geçti birlikte oldu beni kim alacak diye ağladı şimdi o kişiyle evli Allah mutlu mesut etsin

Benim ailem böyle bir şeye asla izin vermezdi sen kız oğlan kızsın boşanmış biriyle evlenmek nedir kızında bir sorun mu vardı diye laf söz olur diye istemezlerdi bekara bekarla yani. Benim arkadaşım da ailemin sorun çıkarıcagını bile bile buldu diye düşünüyorum

Benim böyle bir şeyi kabul etmiceğimi bilmesi gerekiyor aksi halde niye benim arkadaşım. Bana mı acıdı yada kimse almaz mı diye düşündü diye aklımdan geçiyor bazen.

Asıl sizin yazdığınız seyler hoş degil.
Sevismek yemek yeme gibi bir sey, evlilikle hicbir ilgisi yok.
Evlilik bitirmekle sevgiliği bitirmek ayni sey mi gerçekten? Herkes ilk sevgilisiyle evlensin o zaman? Ben gayet de ayrilacagimi bildiğim kişilerle zevk için sevistim valla hiç bir sorun yok bunda.

Hiçbir kadin kolay kolay boşanmaz. Yakin birinin ölümünden sonra en travmatik şeylerden biridir. Araya aileler arkadaşlar girer, dava süreci bile inanılmaz uzun ve yıpratıcıdır. Maddi manevi bir çok ortak seyi bölmek gerekir. Bir çok seyi temelden değiştirmek gerekir. Kısacası cok zordur. Sevgilimi bugun engellerim bir daha görmem Bu kadar zor bir sureci hiçbir kadin öylesine göze almaz. Gencecik bekar kadin neden evlensin ki bu durumda boşanmış bir adamla?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…