arkadaşıma kırgınım

Son kez görüşeceğiz uzun süre gelmeyecegim dedim 10 saat oturmak yerine 2 saat bana ayirabilirdi kendisi de kahvaltı edip gelirim gezeriz dedi .Sonra oğlan asla bırakmadı başka yerede gidelim dedi diyor.Bir de çekindikleri fotoları bana yolluyor .Benim planlarım onun için önemsiz ve bozulabilir onun erkeklerle planlari ise çok önemli .Tatilde tavrımi koyup çıkıp gelseydim keşke direk .
Ne olursa olsun kardeşimin önüne kimseyi koymam ben, kimse koymamalı

Çok var hatta kardeşim gibi olan bir arkadaşım var .Bir keresinde kardeşime yardım edecektim sınavında sırf bu arkadaşım çağırdı diye yanına gittim kaldı sınavdan kardeşim.Simdi planım var demesi sürekli haksizsin demeesi çok zoruma gitti bu
nedenle sizlerle paylaştım.ayrica her yerden Engelledim kimsenin hayatında piyon olamam.
İyi yapmışsınız. Her zaman iyi bir insan olun ama enayi yerine koyanlara dikkat edin.

Uzun süren romantik anlamda arkadaşsızlığının sonucunda bir patlama yaşıyor bence. Bu patlama geçtiğinde ve arkadaşınız kendine geldiğinde (yıllar da sürebilir) büyük ihtimal sizi özlediğini fark edecektir; ancak hiçbir şeyin tadı kalmayacağından siz de soğumuş olacaksınız. Arkadaşınızı kaybettiğinize üzüldüm. :(

Beni arama artık yazma dememe ragmen arayıp hala oğlandan bahsediyordu bana.Beni aramiyorsun diye sitem ediyordu birde yaptıklarından sonra.Bir kere haksizim evet kendimi kaybettim deseydi yine affederdim.Arkadasligimizi bitirmekle beni üzme gücünü elinden aldım çünkü devam edecekti davranışlarına.Allah yolunu açık etsin iyi insanlarla karşılaşşın hep ama artık ben yokum.

Benim 5 yıllık bir arkadaşım var tanıştığımdan beri okul falan işleri derken hiç erkek arkadaşı yoktu.Simdi biz beraber tatile gitmeden flört edindi .Tatil boyunca telefonla oynadı .Hatta gezerken şarjı bitince bilerek kavga çıkardı benimle otele koştu şarj edip oğlanla konuşmak için.Baska bir şehre daha gidicektik oğlan dön dedi diye döndük.Daha 10 gün önce tanıştığı oğlan arıyor diye direk yüzüme telefon kapadi.Mesajlarima bakmaz oldu.Aradigimda açmıyordu .Bende uzaklaştım iyice.Sonra bir tane daha flört edindi aynı anda iki flört .Ben uyardım gerekli şekilde ,bana sadece oglanlardan bahsediyordu her şeyini oglanlara analtiyordu.Ben kaç defa kırıldığımi anlattım hiç umursamadı ben bir dert anlatacagim zaman ugrasamam şimdi diyip geçiştirdi.En son başka şehre gideceğimi görüşmemiz gerektiğini söyledim söz verdi erken çıkıp gelecekti oğlanın yanindan .Sabah 11 den akşam 8 e kadar oğlanla gezdi tozdu .Bana da önceden planlamistim sonraki gün görüşebilirdik dedi.Sonraki gün de benim hasta kedim olduğu için bakmam gerekliydi.Ben onun için planimda olsa bozup her zaman yanında oldum öz kardeşimi birakip yanında oldum .En son beni arama dedim.Sen abartiyorsun psikolojin bozuk manasında konuşunca sen beni erkeklere satarsin gerçek arkadaşım değilsin dedim .Doğru mu yaptim bilmiyorum şuan konuşmuyoruz.
O oğlanın Allah be.. 😅 tövbe yarabbim

Arkadaşınız size haksızlık yapmış evet, siz ilişkiniz de daha çok fedakarlık yapmışsınız. Ama bir de şu açıdan bakın, arkadaşınız hayatına yeni birisi girdiğinde çok heyecanlanmış olabilir, ilişkisine odaklanmak, onu bir süre merkeze koymak istemiş olabilir.
Ben olsam buna anlayış gösterirdim.

Ertesi gün gidecektim şehir dışına köpeğim hastaydı ölecegini anlayınca kaldım o gün .Ve diyorki baban bakardi köpeğine gelebilirdin.Sen 10 gün önceki oğlanı 1 saat bırakamazdin ben köpeğimi birakmaliydim ben de Arkadasligimizi bıraktım geride .

Arkadaşınız size haksızlık yapmış evet, siz ilişkiniz de daha çok fedakarlık yapmışsınız. Ama bir de şu açıdan bakın, arkadaşınız hayatına yeni birisi girdiğinde çok heyecanlanmış olabilir, ilişkisine odaklanmak, onu bir süre merkeze koymak istemiş olabilir.
Ben olsam buna anlayış gösterirdim.
evet aşık olsa sevse zaten anlardım.Tatilde başka bir erkek için beni görmezden geldin sonra onu bıraktı başka bir erkek bulup devam etti bu heyecan değil ihtiyacın kalmayınca arkadaşını yok saymak.

Evet konuşmak istemiyorum artık asla insan en azından hatasını anlar sürekli haklı olduğunu sanıyor.
ağzına sağlık sil engelle görüşme artık.o oğlanlardan ayrışınca sana koşa koşa gelecektir tekrar kullanmak için.sakın kabul etme

Arkadaşlarını ailenin önüne değil ardına koyarsan ve kendine saygı duyarsan arkadaşın bir gün uyanıp seni görmediğinde yanında, durumu anlayacaktır. Öz saygını kazanarak güzel ark. seçimleri yapmanı öneririm. Kendi özel alanında olsun lütfen, sonrası ilmek ilmek örülür ,sürer gider 🙈

Benim 5 yıllık bir arkadaşım var tanıştığımdan beri okul falan işleri derken hiç erkek arkadaşı yoktu.Simdi biz beraber tatile gitmeden flört edindi .Tatil boyunca telefonla oynadı .Hatta gezerken şarjı bitince bilerek kavga çıkardı benimle otele koştu şarj edip oğlanla konuşmak için.Baska bir şehre daha gidicektik oğlan dön dedi diye döndük.Daha 10 gün önce tanıştığı oğlan arıyor diye direk yüzüme telefon kapadi.Mesajlarima bakmaz oldu.Aradigimda açmıyordu .Bende uzaklaştım iyice.Sonra bir tane daha flört edindi aynı anda iki flört .Ben uyardım gerekli şekilde ,bana sadece oglanlardan bahsediyordu her şeyini oglanlara analtiyordu.Ben kaç defa kırıldığımi anlattım hiç umursamadı ben bir dert anlatacagim zaman ugrasamam şimdi diyip geçiştirdi.En son başka şehre gideceğimi görüşmemiz gerektiğini söyledim söz verdi erken çıkıp gelecekti oğlanın yanindan .Sabah 11 den akşam 8 e kadar oğlanla gezdi tozdu .Bana da önceden planlamistim sonraki gün görüşebilirdik dedi.Sonraki gün de benim hasta kedim olduğu için bakmam gerekliydi.Ben onun için planimda olsa bozup her zaman yanında oldum öz kardeşimi birakip yanında oldum .En son beni arama dedim.Sen abartiyorsun psikolojin bozuk manasında konuşunca sen beni erkeklere satarsin gerçek arkadaşım değilsin dedim .Doğru mu yaptim bilmiyorum şuan konuşmuyoruz.
Bende de vardı böyle bi tip. Erkeksiz kalınca kuyruğu kıstırıp geri döndü. Kabul etmedim kaldı ortada sap gibi iyi oldu. Siz de iyi yapmışsınız buldumcuk gibi erkek bulunca gözü dönmüş, kesin iletişimi bunun arkadaşlığından nolacak zaten

Cevaplarıniz için çok teşekkür ederim .Haklı olduğumu sizlerden duymak rahatlattı 🙏🙏🙏
tabi yine olmasın da o oğlanlardan kazık yerse arayıp size anlatmak isteyecektir
kanmayın yüz vermeyin
bu da ona sağlam bir ders olur

ve arkadaşınızın gerçek yüzünü böylelikle görmüş oldunuz

yapilmasi gerekeni yapmissin kendini birsey sanan sana deger vermeyenlere kendini kimseye kullandirma

Normalde de çok aklı selim birisi değilmiş ki zaten. Yani bir insan erkek bulunca bir anda şuna dönüşebilir mi ? Ölmekte olan köpeğini bırak gel falan... Hani desek erkek bulunca delirdi, yine de insanın altta yatan bir karakteri vardır. Bir de mesela arkadaşlar bilir, kardeşime yardım etmem gerekse benim dostum bunu bilir ve planlarını ona göre yapar. Sonradan bile söylesem bu bir sorun olmaz aramızda. Baştan doğru bir arkadaşlık değilmiş. Gönderin gitsin sevimsizi. Bundan sonraki arkadaşlıklarınızda da yeterince saygı gördüğünüzden emin olun ve ailenizin önüne kimseyi koymayın. Doğru bir arkadaş ailenin önüne geçmiyor, aileye dahil oluyor.

Hayatımın önemli bir döneminde yanımda destek olmayıp böyle yaptığın için arkadaşlığımızı noktaladın yazabiliyor hala kendisindeki hatanın farkında değil .Beni kuklası sanıyordu ama artık asla affetmeyecegim onu .Hep kendi hayatı önemli çünkü ben şehir dışına neden gidiyorum neden üzgünüm bunlar hiç önemli değil.

Sizleri hiç tanımıyorum ama bu güzel desteğiniz için çok teşekkürler

tabi yine olmasın da o oğlanlardan kazık yerse arayıp size anlatmak isteyecektir
kanmayın yüz vermeyin
bu da ona sağlam bir ders olur

ve arkadaşınızın gerçek yüzünü böylelikle görmüş oldunuz
O kadar çok uyardım ki kırıldığımi belli ettim hiç umursamadi .Hatalı olduğunu kabul etmedi.Hala arkadasligimizi bitirmemde başka bir sebep olduğunu düşünüyor .Bu sebepler yeter siz mi 😅

Back
X