- 25 Aralık 2020
- 1.568
- 3.047
- 53
- Konu Sahibi Tuannasena
Bilinçli insanlar pandemi döneminde farklı şehirdeki anne baba, kardeşlerine bile gitmiyorlarken turlarla filan gezmeler nasıl bir aymazlık ve rahatlıktır inanamıyorum ve bunu yapan insanlara hakkımı helal etmiyorum. Ve biliyorum ki hastalığa yakalanan, acı çeken ve vefat eden her can'ın da bu kişilerde hakkı vardır!. Sizin konunuza gelince samimi arkadaşsınız diye her anı ve anıyı birlikte yaşamak durumunda değil insanlar. Onunla ayrı sizinle ayrı güzellikler paylaşmayı tercih edebilirler. En zor anlarımda yanımda olan yirmi yıllık arkadaşım, başka bir arkadaşımı kıskanarak beni sildiğinden beri bu arkadaşlık dostluk konularında çok farklı düşünüyorum doğrusu. Bir insanı sevmek dost olmak kanka olmak, acı tatlı en özel anlarınızı paylaşmış olmak ona istediğiniz hoyratlığı yapmak, onu hacizlemek hakkı vermemeli kimseye. Bir gezmede, bir sohbette vs sizi değil başkasını tercih ettiğinde alınıp kırılıp küsecek kadar basit olmamalı dostluk dediğin.En yakın arkadaşım bana hiç haber vermeden bir tura katılmış. Onu da arkadaşı davet etmiş. Aslında arkadaşını ben de tanıyorum. Yabancı olduğum biri değil. Açıkçası kırıldım. Gittiği yeri çok görmek istediğimden bahsetmiştim daha önce. O kadar ihtiyacım vardı ki böyle bir geziye. Bana da haber verebilirdi diye düşünüyorum. Yoksa çocuk gibi alınganlık mı ediyorum?

Son düzenleme: