- 7 Aralık 2015
- 38
- 3
- 1
- 35
- Konu Sahibi kutsalselin
-
hbhg kutsal..
karar aşamasında takılıp kalmak çok normal .. bütün hayatının değişeceği bir durum.. arkadaşının! ikilemleri nedir ?
evet çok ciddi bir şey farkındayımbu sizin için çok büyük bir sorumluluk.
hb
arkadaş bazı adımlar attı aslında hastaneden rapor almak için başvuruda bulundu ama sanırım çevresinde kendisini destekleyen kimseler olmadığından korkuyor
yanlış bir bedene hapsolduğunu düşünüyor aslında bir de doğuştan gelen hormonal bir durum var vücut hatları tamamen kadınsı...tedavi olmayı çok denedi ama olmadıBence var oldugu bedene sahip ciksin arkadasin.
Kadinsi hissiyatlarini bastirmak icinde pisikiyatrise gidip ilac kullansin.
Herkes ait oldugu bedende kalmali.
Bu benim fikrim lutfen polemik olusmasin
her şeyden çok istiyor dönüşmeyi, sanırım sadece geriye korkularla yüzleşmek ve onları aşmak kalmışbu konuda destek bulmak çok zor.. insanın en yakın arkadaşı bile bocalar yanlış yapar desteklemek istese bile..
önemli olan arkadaşınızın bütün zorluklara göğüs gerebilecek kadar isteyip istemediği.. ve sonunda mutlu olup olmayacağı..
aslında transgender kavramını biraz araştırırsan bununda doğal bir şey olduğunu anlayacaksın. Toplum sadece iki cinsiyeti kabul etmiş, ama bir üçüncü durum gerçeği var bu cinsel bir yönelim değilHiç anlayamayacağım bir konu sanırım
Yanı öyle dogmayipta öyle hissetmek bana pek inandırıcı gelmiyor
Bu doğallığı bozan şeyi gerçekten merak ediyorum
her şeyden çok istiyor dönüşmeyi, sanırım sadece geriye korkularla yüzleşmek ve onları aşmak kalmış
en büyük korkusu ailesini kaybetmesi bunun dışındakiler halledilebilir gibiaynen çünkü bu hayatımı değiştirmek istiyorum başka bir şehre ülkeye taşınayım .. artık başka bir iş yapayım gibi bir şey değil.. aslında korkuları neler onların üstüne eğilirseniz bu değişimi kaldırıp kaldıramayacağını daha iyi anlamış olursunuz..
evet ameliyat olacak da işte işin psikolojik durumunu aşmaya çalışıyor ben de yardım etmeye çalışıyorumO halde ameliyat olsun. Bizlik durum nedir?
Hatta adını da selin olarak değiştirir .
Uzman yardımı almalı. Ciddi bir konu. Sen ne kadar yardımcı olabilirsin ki?evet ameliyat olacak da işte işin psikolojik durumunu aşmaya çalışıyor ben de yardım etmeye çalışıyorum
Bilmemek değil benim ki anlayamamakaslında transgender kavramını biraz araştırırsan bununda doğal bir şey olduğunu anlayacaksın. Toplum sadece iki cinsiyeti kabul etmiş, ama bir üçüncü durum gerçeği var bu cinsel bir yönelim değil
en büyük korkusu ailesini kaybetmesi bunun dışındakiler halledilebilir gibi
kabuledebilecek insanlar değiller doğrusu aile bu durumun ne olduğunun bilincinde değilailenin hiçbir farkındalığı yok mu ki bu durumdan?
kabul edebilecek tipler değilller mi?
bir süre uzak kalması gerekebilir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?